بیش از ۱۰ هزار پرونده تمام الکترونیک به دادگستری استان مرکزی واصل شد


بیش از 10 هزار پرونده تمام الکترونیک به دادگستری استان مرکزی واصل شد

گروه استان‌ها- رئیس کل دادگستری استان مرکزی گفت: بیش از ۱۰ هزار پرونده تمام الکترونیک به دادگستری استان مرکزی واصل شد.

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، حجت‌الاسلام عبدالمهدی موسوی ظهر امروز در مراسم تجلیل از دست‌اندرکاران ارتباط الکترونیک دادگستری با ناجا با اشاره به روز مباهله و ضرورت تحقیق و مطالعه در این زمینه گفت: در ایام ارزشمند تغییر و تحول در نظام اجرایی جمهوری اسلامی قرار داریم به طوری که روز گذشته مراسم تنفیذ منتخب مردم در محضر مقام معظم رهبری بود و فردا مراسم تحلیف انجام می‌شود.

وی افزود: امیدواریم این تغییر و تحولات برای نظام اسلامی، مردم و دوست‌داران نظام هر چه زودتر برکات و جامه عمل پوشاندن به آرزوها داشته باشد و در زندگی، معیشت، آرامش مردم و عزتمندی نظام ثمرات خود را نشان دهد که لازمه تحقق آن این است که هر کس در هر جایگاهی با انگیزه مضاعف به خدمت‌رسانی و ایفای تعهدات اخلاقی، شرعی و قانونی به نظام و ساختار سازمانی بیشتر واقف باشد و به وظایف خود عمل کند.

رئیس کل دادگستری استان مرکزی ادامه داد: در اواخر فروردین ماه جلسه‌ای کشوری با حضور معاون فناوری قوه قضائیه به صورت ویدئوکنفرانس برگزار و استان مرکزی با فاصله رتبه آخر کشور اعلام شد و باتوجه به توانمندی استان، منابع انسانی، تجهیزات و امکانات جایگاه استان این رتبه نبود به همین سبب پیگیری‌های بسیار با همکاری نیروی انتظامی انجام شد و استان در جشنواره‌ای که تیرماه برگزار شد از رتبه آخر در دو مورد رتبه دوم کشور را کسب کرد.

موسوی تصریح کرد: نیروها به صورت شبانه‌روز فعالیت می‌کنند و کسب این رتبه و موفقیت محصول همکاری دادگستری و نیروی انتظامی استان بود.

وی بیان کرد: توانمندی‌های لازم وجود دارد و اعتماد به نفس دستگاه‌ها افزایش پیدا کرد و با برنامه‌ریزی و همراهی باید اهداف موردنظر تحقق یابد به طوری که صرف زمان در بخشی‌ از حوزه‌ها به صفر رسیده و صرف هزینه هم بسیار کم شده است.

رئیس کل دادگستری استان مرکزی ادامه داد: در گذشته بستری برای اجرای ماده 37 قانون کیفری موجود نبود اما با استفاده از فناوری‌های نوین این بستر فراهم شد و مردم در هر زمان از شبانه‌روز می‌توانند از خدمات قضایی برخوردار شوند و در وقت مردم صرفه‌جویی می‌شود.

موسوی تصریح کرد: نظارت هوشمند انجام و برای مرجع قضایی و انتظامی  زمانیکه از فناوری‌های نوین، تکنولوژی و سامانه استفاده بهینه شود امکان نظارت سیستمی بهتر و به همین نسبت خطاهای انسانی کمتر می‌شود به طوری که امروز از هوش ماشینی استفاده می‌شود و زمانی که دخالت انسانی کم شود خطاهای انسانی هم کاهش میابد.

وی با اشاره به اینکه جهش رتبه ویژه استان مرکزی بود، گفت: در دوران رشد و تعالی و تحول قوه قضائیه قرار داریم و سند تحول قضایی که نقشه راه دستگاه قضایی است بستر و مبنای70 درصد برنامه‌ها استفاده از فناوری‌های نوین، سامانه‌ها، سخت‌افزارها و هوش ماشینی است بنابراین در هر دو مجموعه باید بیشتر تلاش کرد تا از سخت‌افزارها و نرم‌افزارها در درون مجموعه آموزش داده شود و در بیرون از مجموعه مردم اطلاع داشته باشند و هر مراجعه‌کننده به مرجع انتظامی و قضایی خودکاربر شود که امیدواریم نتیجه این کار رضایتمندی باشد.

رئیس کل دادگستری استان مرکزی افزود: همه به دنبال این هستیم که اعتماد به مجموعه نظام و رضایتمندی بیشتر شود و تراکم کار کمتری بر نیروی انسانی باشد، تلاش‌های نیروی انتظامی و دادگستری نمود استانی چشمگیر نداشت که امیدواریم اقدامات نمایان شود.

موسوی عنوان کرد: تا پایان خرداد ماه بیش از 10 هزار پرونده تمام الکترونیک داشتیم و ابلاغ الکترونیک بسیاری از شعب دادسرا به صورت100 درصد شده و نیروی انسانی دخیل نیست همچنین در حوزه زندان‌ها رتبه خوبی نداشتیم اما جزو رتبه‌های برتر کشور شدیم و حرکت‌ها با شتاب خوبی پیش می‌رود.

انتهای پیام/713/ ت

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
triboon