رئیس کل دادگستری قزوین: ۴۰۰دستگاه "تبلت" برای فرزندان مددجوی کمیته امداد تهیه شد


رئیس کل دادگستری قزوین: 400دستگاه "تبلت" برای فرزندان مددجوی کمیته امداد تهیه شد

گروه استان‌ها- رئیس کل دادگستری استان قزوین گفت: بیش از ۴۰۰ دستگاه تبلت به ارزش ۲۳۰ میلیون تومان از طرف انجمن حمایت از زندانیان تهیه و در اختیار کودکان تحت حمایت کمیته امداد امام خمینی(ره) قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، حجت‌الاسلام‌والمسلمین نورالله قدرتی صبح امروز در دیدار با مدیرکل و معاونان کمیته امداد امام‌ خمینی(ره) استان قزوین با اشاره به اجرای تفاهم‌نامه مشترک دادگستری و کمیته امداد امام(ره) اظهار داشت: بیش از 400 دستگاه تبلت به ارزش 230 میلیون تومان از طرف انجمن حمایت از زندانیان تهیه و در اختیار کودکان تحت حمایت کمیته امداد امام خمینی(ره) قرار گرفت.

وی اضافه کرد: همچنین یکی از مواد دیگر این تفاهم‌نامه اعمال مجازات‌های جایگزین حبس بود که هدف از اجرای آن حمایت مالی از مجرمان تحت پوشش کمیته امداد است که در این زمینه هم در فصل بهار امسال 34 رأی جایگزین صادر کردیم که 208 میلیون و 500 هزار تومان ارزش مادی به نفع مددجویان این کمیته داشتند.

قدرتی ادامه داد: با توجه به مشکلات معیشتی و اقتصادی عدیده افراد تحت پوشش کمیته امداد احتمال برخی بزه‌های اجتماعی مانند سرقت در میان آنها زیاد است که در این حوزه نگاه دادگستری استان قزوین این است که ضمن حفظ بازدارندگی احکام، حداکثر رأفت اسلامی را در حق چنین افرادی روا بدارد و به همین خاطر برای کسانی که برای نخستین بار مرتکب جرمی شده‌اند، مجازات جایگزین حبس صادر می‌شود.

جریمه‌های نقدی برای تهیه مایحتاج محرومان هزینه شد

این مقام عالی قضایی استان در بخش دیگری از سخنانش به تهیه وسایل و مایحتاج موردنیاز محرومان از محل جریمه‌‌های نقدی یادشده اشاره کرد و گفت: مواد بهداشتی و غذایی، تبلت، گوشی تلفن همراه و لوازم خانگی از جمله اقلام و کالاهایی است که با استفاده از همین جریمه‌ها تهیه شده و در اختیار فقرا و مستمندان تحت پوشش کمیته امداد قرار گرفت.

قدرتی افزود:‌ در ضمن خدمات عمومی رایگان به جامعه و محیط زیست یکی از حکم‌‌های جایگزین حبس در استان قزوین بود که در همین راستا محکومان کمیته امداد به جای زندانی شدن یا پرداخت جریمه نقدی به انجام خدمت به مردم مشغول شدند که همین رویکرد زمینه شاغل شدن برخی از این افراد را در مراکز مختلف صنفی و صنعتی فراهم کرد.

وی ادامه داد: اعمال مجازات‌های جایگزین حبس یکی از رویه‌های رو به گسترش دستگاه قضا در جهت خلوت کردن زندان‌ها و دادن فرصت دوباره به افرادی است که ذاتاً مجرم نیستند و بنا به برخی شرایط اجتماعی درگیر جرم‌‌هایی شده‌اند که با مجازات جایگزین حبس هم متنبه شده و هم به عنوان نیروی کار مفید به جامعه برمی‌گردند.

انتهای پیام/س

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
گوشتیران
triboon