ایجاد ۵۴۰ هزار فرصت شغلی جدید طی ۸ سال با تسهیلات صندوق کارآفرینی امید

ایجاد 540 هزار فرصت شغلی جدید طی 8 سال با تسهیلات صندوق کارآفرینی امید

مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید درباره اشتغال زایی در این صندوق گفت: طی هشت سال گذشته ۸۵۳هزار فقره تسهیلات در حوزه اشتغال با اعتبار ۱۱هزار میلیارد تومان پرداخت شده که در مجموع ۵۴۰هزار فرصت شغلی جدید ایجاد شده است.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، علی اصغرنورالله زاده, مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید در گزارش عملکردی از برنامه های صندوق از تأمین مالی 2700 میلیارد تومان کسب و کار در سال 99خبر داد و گفت:تا پایان سال گذشته هزار میلیارد تومان امهال برای اقساط کسب و کارهایی که به صورت مستقیم یا غیرمستقیم از شیوع کرونا متضرر شده‌اند، به اجرا گذاشته شد.

مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید گفت: صندوق کارآفرینی امید در هشت سال گذشته یک میلیون و 70هزار فقره تسهیلات با اعتبار بیش از 13 هزار میلیارد تومان پرداخت کرده که بخشی مربوط به ایجاد اشتغال و بخشی تثبیت اشتغال بوده است.

وی افزود: طی هشت سال گذشته 853هزار فقره تسهیلات در حوزه اشتغال با اعتبار 11هزار میلیارد تومان پرداخت شده که در مجموع 540هزار فرصت شغلی جدید ایجاد شده است.

 طیبی صندوق کارافرینی: مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید از تأمین مالی 2700میلیارد تومان کسب‌وکار در سال 99خبر داد و اعلام کرد که تا پایان سال گذشته، هزار میلیارد تومان امهال برای اقساط کسب‌وکارهایی که به‌صورت مستقیم یا غیرمستقیم از شیوع کرونا متضرر شده‌اند، به اجرا گذاشته شد.
 نوراله‌زاده در خصوص تسهیلاتی که در 8سال گذشته، صندوق کارآفرینی امید به کسب‌وکارها اختصاص داده است، گفت: در این مدت، 1میلیون و 70هزار فقره تسهیلات، به میزان 13هزار میلیارد تومان پرداخت شد که 11هزار میلیارد تومان آن‌ها مربوط به کسب‌وکارها و اشتغال بود که تقریباً 90درصد آن‌ها را در بر می‌گیرد.

وی افزود: در این مدت، از 853هزار طرح و فردی که تأمین مالی شدند، 540هزار مورد مربوط به اشتغال جدید بوده است. این تسهیلات با ضریب موفقیت 96درصد پرداخت شده‌اند و فقط 4درصد ضریب خطا در آن وجود دارد.

*اشتغال روستایی

مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید با اشاره به ساماندهی اشتغال روستایی در سال‌های اخیر، گفت: 258روستا را با طرح هر روستا یک محصول ساماندهی کردیم تا نظام خرد محلی در روستاها مستقر شود. 358 سفراستانی در طول هشت ساله گذشته به تمام استان های کشورانجام شد. تلاش کردیم که به تولید و اشتغال در روستاها توجه شود. در این زمینه نهادهای عمومی هم پس از صندوق ورود کردند.

نوراله‌زاده افزود: نهادهایی مانند بنیاد هدایت، بنیاد علوی و بنیاد برکت با صندوق وارد همکاری شدند. با بنیاد هدایت تفاهم‌نامه جداگانه‌ای منعقد کردیم و با دو بنیاد علوی و برکت هم تفاهم‌نامه‌ای را داریم.

مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید با اشاره به اختصاص منابع دلاری به صندوق کارآفرینی امید، گفت: با مصوبه شورای‌عالی اشتغال و نامه‌ای که آقای اسحاق جهانگیری، رئیس ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی به رهبری نوشتند، حجم سرمایه‌گذاری برای توسعه اشتغال روستایی و رونق کسب‌وکارها در جوامع خرد محلی، از 250میلیون دلار اولیه به 1.5 میلیون دلار رسید. بدین ترتیب سهم اشتغال روستایی به 25درصد افزایش پیدا کرد.

*توسعۀ کسب‌وکارها در نوار مرزی

وی با اشاره به ورود صندوق کارآفرینی به توسعۀ نوار مرزی کشور، گفت: از نزدیک به 10هزار طرح در نوار مرزی کشور حمایت مالی کردیم. 400هزار میلیارد تومان تأمین مالی در این قالب صورت گرفت و800هزار شغل ایجاد شد.

نوراله‌زاده با اشاره به ظهور صندوق‌های خرد محلی، گفت: بیش از 5هزار صندوق خرد روستایی در کشور ایجاد کرده‌ایم که تا پایان سال، تعداد آن‌ها را به 10هزار صندوق افزایش می‌دهیم.

*توزیع کارت اعتباری

نوراله‌زاده دربارۀ طرح کارت اعتباری خرید گفت: برای حمایت از تولید داخل و به‌منظور توانمندسازی قشر حقوق‌بگیران، تفاهم‌نامه‌ای با شرکت‌های دولتی و خصوصی بسته‌ایم تا کارت اعتباری خرید به کارمندان این شرکت‌ها تعلق بگیرد. اعتبار کارت از 5میلیون تا 10میلیون تومان است و اگر تا پایان 30روز مبلغ پرداخت شود بدون کارمزد است، اما بعد از 30روز ماهانه با کارمزد تسهیلات قرض‌الحسنه باید مبلغ تسهیلات پرداخت شود.

مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید گفت: مشمولان با کارت اعتباری می‌توانند از فروشگاه‌ها و مراکز خرید، مواد غذایی یا هر کالای ایرانی خریداری کنند. در مرحلۀ اول، پرداخت کارت‌های اعتباری با هزار میلیارد تومان اعتبار آغاز شد و اگر تقاضا وجود داشته باشد، این اعتبار را برای کارکنان تمدید می‌کنیم.

نوراله‌زاده در ادامه گفت: صندوق کارآفرینی امید به‌عنوان نهاد حامی کسب‌وکارهای خرد و کوچک در کنار سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران تلاش می‌کند در خصوص تأمین مالی20درصد واحدهای صنعتی غیرفعال یا در حال ایجاد اقدام نماید.

وی اضافه کرد: این صندوق روش‌های مختلفی برای حمایت از انواع کسب‌وکارها در دست اجرا دارد، به‌طوری که برخی از شرکت‌ها را بر اساس اوراق بدهی، پروژه‌ها را با استفاده از صندوق پروژه و برخی از کسب‌وکارها را نیز با صندوق VC به‌منظور تأمین مالی همراهی می‌کنیم.

*امهال اقساط کسب‌وکارها

مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید با اشاره به امهال تسهیلات کسب‌وکارهایی که از کرونا آسیب دیده‌اند، گفت: تا پایان سال گذشته هزارمیلیارد تومان امهال برای اقساط کسب‌وکارهایی که به‌صورت مستقیم یا غیرمستقیم از شیوع کرونا متضرر شده‌اند، در نظر گرفته شد. در این زمینه تفاوتی میان کسب‌وکارها قائل نشدیم و حتی رسته‌های آسیب‌دیده و شناسایی‌نشده را هم تحت پوشش قرار دادیم. جدا از این، ما دیدیم که بسیاری از کسب‌وکارها که از تسهیلات صندوق استفاده کردند با مشکلات جدی مواجه شده‌اند.

وی افزود: برای نمونه حوزۀ گردشگری بسیار آسیب دید و در کنار آن 2800باشگاه ورزشی و 1870 مرکز بوم‌گردی آسیب دیدند.

نوراله‌زاده دربارۀ حجم تأمین مالی سال گذشته صندوق کارآفرینی امید، گفت: سال گذشته بیش از 2700میلیارد تومان تأمین مالی را انجام دادیم که این در 10سال گذشته بی‌سابقه است.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
دهۀ «رکود، عبرت، تجربه»
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار اقتصادی
اخبار روز اقتصادی
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
طبیعت
خودرو سازی ایلیا
بانک ایران زمین
گوشتیران
triboon