روسیه ذخایر دلاری خود را باز هم کاهش می‌دهد

روسیه ذخایر دلاری خود را باز هم کاهش می‌دهد

پایگاه اطلاع رسانی و مطبوعاتی وزارت خارجه روسیه از ادامه کاهش ذخایر ارزی خود به دلار آمریکا خبر داد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری تاس، پایگاه اطلاع رسانی و مطبوعاتی وزارت خارجه روسیه از ادامه کاهش ذخایر ارزی خود به دلار آمریکا خبر داد.

این وزارتخانه تأکید کرد که به منظور جلوگیری از ایجاد مشکلات اقتصادی برای روسیه به دلیل وضعیت موجود در ایالات متحده، روسیه همچنان به کاهش ذخایر ارزی دلاری خود ادامه می دهد.

در بیانیه این وزارتخانه آمده است: منطقی است که تلاش ها برای کاهش بیشتر مولفه دلار در ذخایر بین المللی (روسیه) ادامه یابد. در عین حال، ممکن است دلار آمریکا با ارزهای دیگر - ملی و منطقه ای، و در آینده، احتمالاً، با دارایی های دیجیتال خاصی جایگزین شود.

دستگاه دیپلماسی روسیه همچنین تأکید کرد که پنجاهمین سالگرد انحلال نظام مدیریت پولی برتون وودز، دلیلی است برای اندیشیدن در مورد تحول سیاست های پولی بانک های مرکزی جهان و "حفظ تناقض آمیز موقعیت تسلط دلار که هیچ پشتوانه ای ندارد."

وزارت خارجه روسیه در ادامه گفت: برخی از نشانه های وضعیت امروز در اقتصاد ایالات متحده شبیه دهه 1970 است. تولید ناخالص داخلی این کشور در سال 2020، 3.5 درصد کاهش یافت که بزرگترین انقباض از سال 1946 محسوب می شود.

این وزارتخانه افزود: کسری تراز تجاری به 678.7 میلیارد دلار (17.7 درصد) افزایش یافت و از بالاترین رکورد قبلی یعنی از بحران سال 2008 پیشی گرفت. به جرات می توان در مورد کاهش 60 درصدی قدرت خرید پول آمریکا صحبت کرد که حتی با افزایش بدهی دولت همراه بود.

وزارت خارجه روسیه تأکید کرد که به همین دلیل، چاپ مداوم و غیرقابل کنترل دلار توسط واشنگتن یک مشکل جهانی است.

این وزارتخانه گفت: قطعاً عواقبی برای مسیر انتخاب شده توسط آمریکایی ها وجود خواهد داشت: ارزش پول آنها همچنان کاهش خواهد یافت در حالی که کیفیت زندگی شهروندان این کشور نیز رو به کاهش خواهد بود. با این حال، این مشکل برای دیگر کسانی است که پس انداز خود (و ذخایر ملی) خود را به دلار حفظ می کنند.

انتهای پیام/

 

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار اقتصادی
اخبار روز اقتصادی
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon
بانک ایران زمین
بانک سرمایه