تاخیر در ارسال واکسن منجر به کمبود واکسن در بعضی مراکز تجمیعی اصفهان شد
گروه استانها-معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از علت کمبود واکسن خبر داد و گفت: در صورت تاخیر در ارسال واکسنهای سینوفارم، اسپوتنیک و آسترازنکا، واکسن دیرتر توزیع میشود و وقتی یک مقدار عقب بیفتیم همین طور روی هم میغلطد و کمبود پیش میآید.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، کمال حیدری در جمع خبرنگاران با اشاره به وضعیت واکسن کووید 19، اظهار داشت: 6 ماه از انجام فرایند واکسیناسیون در کشور میگذرد و حدود 25 درصد گروه هدف در استان اصفهان واکسینه شدند و هر چه پیش میرویم سرعت آن بیشتر میشود.
وی افزود: بنابراین تعداد افرادی که دوز اول را زدند ماه بعد برای دوز دوم مراجعه میکنند در چرخه حساب شده قرار میگیرند، و چون واکسنهایی مانند سینوفارم، اسپوتنیک و آسترازنکا که وارداتی هستند و هزینه آنها هم پرداخت شده اگر پروازی با تاخیر انجام شود واکسن با تاخیر به دست ما میرسد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه هفتهای 2 بار واکسن توزیع میشود، گفت: اگر تاخیری در این ارسال به وجود بیاید و یک مقدار عقب بیفتیم همین طور روی هم میغلطد و مراجعان با کمبود واکسن مواجه میشوند.
وی ادامه داد: برای جلوگیری از این مشکل، از دو روز قبل دعوت کسانی که دوز اولشان هست را کم کنیم و سعی کنیم دوز دوم را پوشش بدهیم و اشکالی که پیش آمده ناشی از عدم ثبت نام عدهای در سامانه سلامت است و اطلاعی از آنها نداریم.
حیدری تصریح کرد: تاخیر چند روزه در دریافت واکسن دوم خللی در ایمنی ایجاد نمیکند و اثربخشی خود را حفظ میکند و برای دوز دومیها پیام برای دریافت واکسن داده میشود.
انتهای پیام/166/ش