روایتی از محبت اهل سنت خراسان شمالی به امام حسین(ع)؛ اشک بر حسین گناهان را می‌آمرزد + فیلم

روایتی از محبت اهل سنت خراسان شمالی به امام حسین(ع)؛ اشک بر حسین گناهان را می‌آمرزد + فیلم

گروه استان‌ها- روایت دلداگی آزادگان جهان به شهید دشت کربلا٬ روایتی ازلی و ابدی است که از نسل آدم تا خاتم ادامه داشته و سینه به سینه و نسل به نسل در حال فوران است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  بجنورد ٬ روایت دلداگی آزادگان جهان به شهید دشت کربلا٬ روایتی ازلی و ابدی است که از نسل آدم تا خاتم ادامه داشته و سینه به سینه و نسل به نسل در حال فوران است.

تمام مردم آزاده این دنیا با شنیدن نام حسین ابن علی(ع)٬ قلب‌هایشان به جوش و خروش می ‌آید سینه‌هاشان مالامال از عشق این دردانه رسول خدا می‌شود. در این میان اهل تسنن نیز ارادت ویژه‌ای به سومین امام شیعیان جهان دارند و در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی٬ نام این امام مظلوم را فریاد می‌زنند.

 امام حسین(ع) نماد ایستادگی در برابر ظلم است 

عبدالله آخوند خوش نظر امام جمعه اهل تسنن مانه و سملقان در این باره اظهار داشت: نشانه دوستی اهل سنت به اهل بیت رسول الله همین بس از است که در نمازهایشان " اللهم صل علی محمد و آل محمد" می گویند، چون اگر کسی اهل بیت پیامبر را دوست نمی‌داشت در نمازی که مناجات با خداوند متعال است" الهم صلی علی محمد و آل محمد" نمی‌گفت.

وی افزود: روایت است که رسول الله (ص) فرموده است: من در پیش شما چیزهایی را ترک می نمایم و می‌گذارم و اگر به آن‌ها عمل کنید و چنگ زنید هرگز شما به ضلالت و گمراهی نمی رسید. اولی بزرگتر از دومی آن یعنی کتاب الله تعالی می باشد و آن یک طنابی می‌باشد که از آسمان به زمین کشیده شده است. دیگری اهل بیت من است و به این دوتا عمل کنید؛ هرگز به ضلالت و گمراهی نخواهید رسید.

استاد حوزه علمیه اهل سنت خراسان شمالی گفت:  اهل بیت هم به سنت رسول الله (ص) عمل می‌نموده است و امام حسن و امام حسین(رضی الله عنه)، اهل بیت رسول الله(ص) و اصحاب پیامبر به حساب می آمدند، اگر اهل سنت و جماعت به اهل بیت پیامبر ارادت نداشته و یا دوست نداشته بودند در کتاب جامعه الاصول در صفحات اول به شاگردهایش این احادیث یاد نمی دادند.

وی تاکید کرد: رسول الله(ص) همچنین در حدیثی دیگر می فرمایند: هرگز شما کامل مومن نمی‌شوید تا از پدر و مادرشان و از فرزندانشان من محبوب تر به آن شخص نباشم. کسی که رسول الله(ص) محبوب خودش قرار ندهد و اهل بیتش را احترام نکند، بی فایده است و رسول الله فرموده اهل بیت من همانند خودم هستند و دوست داشتن من در دوست داشتن اهل بیت من معنا پیدا می‌کند.

عبدالله آخوند خوش نظر ادامه داد: قبل از زمان رسول الله از زمان آدم(ع) تا به امروز هر کسی که در راه حق مبارزه می‌کند در برابرش مبطل هم است. در زمان آدم (ع) یک فرزندش فرزند دیگرش را کشته و به خاطر حسادت بین دو برادر بوده است. در زمان پیامبر(ص) که همچنان که قریشی ها می دانید، خود رسول الله (ص) را از مکه مکرمه اخراج کردند و به مدینه منوره با ابوبکر صدیق هجرت نموده و حضرت علی (ع) به جای ایشان شبی را که خطر داشته داشته تهدید می نموده خوابیده است.

وی گفت: همچنین انگیزه امام حسین (رض) از جنگ در آن زمان این بود که خرافات و بدعت هایی در بین پادشاهان آن زمان دیده می شد که این باعث گردید؛ حضرت با تمام قوا و با خانواده هایشان جمع شده و می خواستند آن فساد را از بین ببرند و حکومت اسلامی را همچون زمان خلفای راشدین برپا نمایند و در آن جنگ همه ی 72 تن یاران پیامبر و حتی فرزند شیره خواره اش نیز شهید شد.

مدیر حوزه علمیه ربانیه تازه یاب تصریح نمود: باید این را هم توجه داشته باشیم که همه ی مردم آن زمان در صف امام حسین قرار می گرفتند و یزدیان را محکوم می نمودند. این را باید بگویم که همه ی ما مسلمین داغدار هستیم و هرچند که اهل سنت سیاه نمی پوشند و سینه نمی زنند و آن هم به خاطر این است که مذهب ما اجازه چنین کاری را نمی دهد.

امام جمعه اهل تسنن مانه و سملقان گفت: اما این ها نشان دهنده این نیست که ما اهل سنت امام حسین و اهل بیت را دوست نداریم. بلکه تمامی خطبات عید، نماز جمعه و خطبه عقد و نکاح بدون ذکر اهل بیت پیامبر خوانده نمی شود که این ها همه علاقه اهل سنت به پیامبر و اهل بیت پاکش می باشد.

وی افزود: اکثر ترکمن‌های این روستا و منطقه مانه و سملقان به نام های جواد، حسن، حسین، زین العابدین و دیگر اهل بیت پیامبر مزین شده است. اگر ما اهل بیت را دوست نداشتیم چرا نام فرزندان خود را علی و رضا می گذاریم؟ در پایان بگویم در دهه محرم هرکسی به توان خودشان صدقه ای می دهند و ریش سفیدان مسجد را دعوت می کنند و برای شادی روح امام حسین و اهل بیت پیامبر فاتحه و مراسم قرآن خوانی را برگزار می کنند. هدف امام حسین مقام و پادشاهی نبوده و بلکه ملوکیت زدایی، از بین بردن تبعیض و اجرا نمودن سنت رسول الله و برقرار عدل و عدالت بوده است.

اشک بر حسین(ع) گناهان را می‌آمرزد 

محمد آخوند پروانه امام جمعه دهستان حصارچه راز و جرگلان با اشاره به عشق بی پایان اهل تسنن به امام حسین(ع) اظهار داشت: محبت خدا و رسول و اولیای خدا از بنیان‌های اعتقادی و عملی اهل سنت به‌شمار می‌رود و تبعیت را نهایت محبت می‌دانیم چرا که عشق حقیقی همراه با عمل است. برادران اهل سنت در جای جای کتاب‌های معتبر در فضایل و احوالات امام حسین(رضی الله عنه) آنها را نقل کرده‌اند: عبدالله بن مسعود از پیامبر(ص) نقل می‌کند: "ابنایَ الحَسَنُ و الحُسَینُ سیّدا شباب اهل الجنّه" دو پسرم حسن و حسین سرور جوانان اهل بهشت‌ هستند.

وی افزود: همچنین اهل سنت از حضرت فاطمه (رضی الله عنه) روایت دارند که کسی که به خاطر مصیبتی که به امام حسین(رضی الله عنه) شده از چشمانش اشک بریزد، خداوند آن را شفاعت خواهد کرد.

امام جمعه دهستان حصارچه راز و جرگلان گفت: این را باید همیشه به یاد داشته باشیم و به جوانان خود بیاموزیم که کسی که با خلوص نیت بر مصیبتی که بر امام حسین(رضی الله عنه) اتفاق افتاده از چشمانش اشک بریزد، خداوند در روز قیامت گناهانش را خواهد بخشید. نباید فراموش کنیم که به خاطر مصیبتی که بر امام حسین وارد شد، زمین و آسمان گریه نمودند و حتی حیوانات جنگل نیز متأثر شدند و شهادت امام حسین و اصحابش از روزهای فراموش نشدنی در بین مسلمین است.

 ارادت پیامبر به امام حسین بزرگ ترین سند محبت است 

خال‌محمد آخوند سرفراز مدیر حوزه علمیه هدایتی کلاته ابریشم راز و جرگلان نیز با اشاره به عشق و ارادت اهل سنت خراسان شمالی به امام حسین٬ اظهار داشت: امام حسین را شهید دشت کربلا می دانیم و آن حضرت را به عنوان سید شباب اهل جنه، یعنی سردار و بزرگ جوانان اهل جنت می دانیم. در نماز های جمعه بدون استثناء "الحسن و الحسین سیدنا شباب اهل الجنت" را در هر هفته و در هر نماز جمعه به سمع نمازگزاران می رسانیم.

وی افزود: در جریان کربلا، قیام امام حسین را به حق می دانیم و یزدیان را ناحق می دانیم و شهادت آن حضرت و اسوه شجاعت و ایثارگری را یک ضایعه بزرگی برای جامعه انسانیت و برای مسلمانان بر می شماریم.

 مدیر حوزه علمیه هدایتی کلاته ابریشم راز و جرگلان گفت: در مناقب و بزرگی امام حسین(رضی الله عنه) همین بس که بزرگان اهل سنت ما روایت های زیادی نموده اند که زمخشری صاحب تفسیر معروف"کشاف"، در کتاب "ربیع الابرار" نقل می کند: فاطمه (رضی الله عنه) با فرزندانش حسن و حسین (رضی الله عنه) خدمت رسول خدا(ص) رسیده و عرض نمود: یا رسول الله! هدیه ای به اینها بدهید؟ حضرت فرمود: پدرت فدایت، من مالی ندارم تا هدیه کنم، سپس امام حسن(رضی الله عنه) را بغل نموده و بوسید و روی پای راست خود قرار داد و فرمود: به این فرزندم، اخلاق و هیبت خود را هدیه می دهم و امام حسین (رضی الله عنه) را نیز بغل نموده و بوسید و بر روی پای چپ خود گذاشت و فرمود: شجاعت و جود خود را نیز بدو بخشیدم .

آخوند سرافراز افزود: همچنین نقل شده که قاضی نورالله شوشتری نیز در کتاب "احقاق الحق " می‌نویسد: ابوالمؤید موفق بن احمد در مقتل الحسین از راویان مختلف و آنها از ابوبکر نقل می کنند که پیامبر(ص)فرمود: حسن و حسین سرور جوانان اهل بهشت هستند.

 مدیر حوزه علمیه هدایتی کلاته ابریشم راز و جرگلان گفت: لذا امام حسین(رضی الله عنه) از صحابه پیامبر به شمار می‌رود و با آن حضرت تا دم مرگ آن بزرگوار، محشور و مصاحب بوده و حضرت رسول نیز از او رضایت کامل داشته، اگرچه امام حسین (رضی الله عنه) در سنین کودکی بود.

اهل سنت ایران , اهل سنت , امام حسین (ع) , عاشورا ,

انتهای پیام/311/ش

 
واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
گوشتیران
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
triboon