آیت‌الله حسینی بوشهری: زنده نگه‌داشتن یاد عاشورا و نهضت اباعبدالله(ع) همواره مورد تأکید امام سجاد(ع) بود


آیت‌الله حسینی بوشهری: زنده نگه‌داشتن یاد عاشورا و نهضت اباعبدالله(ع) همواره مورد تأکید امام سجاد(ع) بود

گروه استان‌ها_ رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: زنده نگه‌داشتن یاد عاشورا و کربلا همواره مورد تأکید امام سجاد(ع) بود و این امام همام در طول حیات پربارشان هر گاه نگاهشان به آب می‌خورد اشک می‌ریختند.

آیت‌الله سید هاشم حسینی بوشهری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قم اظهار داشت: وجود مقدس امام سجاد(ع) پس از واقعه عاشورا و شرایطی که دشمنان برای اهل‌بیت(ع) ایجاد کردند یک وجود ارزشمند و تأثیرگذار بود.

وی افزود: با همه رنج‌ها و سختی‌هایی که دشمن بر اهل‌بیت(ع) ایجاد و کاروان اسیران تحمیل کرد ولی خطابه‌های آتشین امام سجاد(ع) و حضرت زینب(س) در مجلس یزید سبب عقب‌نشینی دشمن شد و چهره واقعی آن  برای همه افرادی که در جلسه حضور داشتند افشا کرد.

 امام زین‌العابدین(ع) مبارزه خود با حکومت بنی امیه را در قالب ادعیه آغاز کرد 

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم بیان کرد: یکی از نقش‌های کلیدی که امام سجاد(ع) ایفا کردند در زمینه دعا بود، امام سجاد(ع) مبارزه خاموش و آرام خود را در قالب دعا که از آن به‌ عنوان صحیفه سجادیه نام می‌بریم آغاز کردند.

عضو مجلس خبرگان رهبری با تأکید بر اینکه ادعیه امام سجاد(ع) جاذبه خود را دارد و مردم با مضامین بلند معارف دینی آشنا شدند عنوان کرد: امام زین‌العابدین(ع) در ادعیه‌ای که دارند در بخش‌های قابل‌ توجهی از آن ذکر "اللهم صل علی‌محمد و آل محمد" را بارها تکرار می‌کند که انسان از خود سؤال می‌کند فلسفه ذکر صلوات چیست و به این نکته می‌رسیم که امام سجاد(ع) هدف اصلی‌شان این بود که در تکمیل خطبه‌ای که در مجلس یزید بیان کرد نام حضرت محمد(ص) و اهل‌بیت(ع) فراموش نشود و در کنار دعا صلوات بر محمد و آل محمد را بارها تکرار کردند.

 صحیفه سجادیه امام سجاد(ع) گنجینه گران‌بها و ماندگار برای شیعیان است 

امام‌ جمعه قم با بیان اینکه صحیفه سجادیه گنجینه گران‌بها و ماندگار برای شیعیان است تصریح کرد: پیروان همه مذاهب هنگامی‌که با مضامین بلند دعا مواجه می‌شوند در مقابل عظمت امام سجاد(ع) خضوع می‌کنند چون می‌دانند این مضامین از یک فرد عادی صادر نشده بلکه شخصیتی است که در اوج مسائل عرفانی است.

استاد حوزه علمیه قم ادامه داد: تربیت شاگردان و کسانی که از وجود مبارک امام سجاد(ع) استفاده و بهره بردند از جمله اقداماتی است که در کارنامه امام زین‌العابدین(ع) است، در کنار صحیفه سجادیه و تربیت شاگردان منش اخلاقی و تربیتی امام چهارم شیعیان به‌ عنوان چهره الگوی آن جامعه مطرح و مورد تأکید است.

حسینی بوشهری گفت: زنده نگه‌داشتن یاد عاشورا و کربلا همواره مورد تأکید امام سجاد(ع) بود، این امام همام در طول حیات پربارشان هر گاه نگاهشان به آب می‌خورد اشک می‌ریختند و هنگامی‌که از جایی عبور می‌کردند و سر گوسفندی را می‌بردند اشک می‌ریختند.

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم بیان کرد: هنگامی‌که از حضرت سجاد(ع) فلسفه گریه را سؤال می‌کردند در پاسخ فرمودند که شما کربلا نبودید که پدرم با لبان تشنه به شهادت رسیدند و سر از بدن اباعبدالله(ع) جدا کردند و بالای نیزه بردند، امام سجاد(ع) در طول حیات ماندگار خود به‌ عنوان شخصیتی که بازمانده نهضت عاشورا بود وظیفه می‌دید یاد و خاطره حادثه عاشورا را برای نسل‌های آینده زنده نگه دارد.

 ایستادگی در برابر ظلم و عبادات امام سجاد(ع) موردتوجه جامعه اسلامی باشد 

دبیر شورای عالی حوزه های علمیه قم خاطرنشان کرد: امیدواریم در این عصر در عین اینکه هزار و اندی سال از دوران امام سجاد(ع) فاصله‌داریم ولی منش، شب‌زنده‌داری، عبادت، مناجات و نگاه و شیوه‌ای که به‌صورت مبارزه پنهان در مقابل دستگاه طاغوت داشت را در مسیر زندگی استفاده کرده و پیرو راستین راه امام زین‌العابدین(ع) باشیم.

انتهای پیام/452/ح

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
گوشتیران
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
triboon