حقوق‌های نجومی در انگلستان/ مدیر انگلیسی در یک سال بیشتر از کل عمر یک کارمند دستمزد می‌گیرد

حقوق های نجومی در انگلستان/ مدیر انگلیسی در یک سال بیشتر از کل عمر یک کارمند دستمزد می‌گیرد

یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که حتی پس از کاهش حقوق مدیران انگلیسی در دوران همه‌گیری ویروس کرونا، متوسط درآمد سالانه مدیران شرکت‌ها در این کشور، ۸۶ برابر متوسط درآمد کارمندان و کارگران تمام وقت است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از راشاتودی، یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که حتی پس از کاهش حقوق مدیران انگلیسی در دوران همه‌گیری ویروس کرونا، متوسط درآمد سالانه مدیران عامل شرکت‌ها، 86 برابر متوسط درآمد کارمندان و کارگران تمام وقت است.

طبق گزارش "مرکز حقوق‌های نجومی"، یک اندیشکده بریتانیایی که در مورد عملکرد کسب و کارها و دستمزدها تحقیق می‌کند، مدیران عامل 100 شرکت برتر در بورس لندن FTSE 100 به طور متوسط 3.7 میلیون دلار (2.69 میلیون پوند) در سال 2020 درآمد داشته‌اند.

بر اساس این گزارش، حقوق مدیران انگلیسی 86 برابر متوسط درآمد سالانه یک کارمند یا کارگر تمام وقت در بریتانیا یعنی 42900 دلار (31500 پوند) است.

حقوق و دستمزد مدیران عامل در این کشور به طور متوسط در سال 2020، 17 درصد کاهش یافت؛ در حالی که این رقم 4.43 میلیون دلار در سال 2019 ثبت شده بود. این اندیشکده سقوط این رقم را با همه‌گیری کرونا و بیماری کووید 19 مرتبط می‌داند.

مرکز حقوق‌های نجومی در گزارش خود نوشت: بدون شک کاهش سطح دستمزد مدیران تا حد زیادی پیامد همه‌گیری کرونا و تعطیلی‌های ناشی از آن بوده است. این بیماری همه‌گیر تأثیر عمده‌ای بر عملکرد شرکت‌ها داشته است، هرچند که بسته به بخش مورد نظر، میزان کاهش متفاوت بوده است.

در این گزارش آمده است: از آنجا که حقوق مربوط به عملکرد (شرکت‌ها) به معیارهای مالی مانند پرداخت سود به سهامداران یا درآمد شرکت‌ها وابسته است، حقوق مدیران کاهش یافته است.

بر اساس این یافته‌ها، پردرآمدترین مدیرعامل، مجموعاً 21.05 میلیون دلار در سال 2020 در شرکت واکسن‌سازی آسترازنکا AstraZeneca، که یک شرکت دارویی چند ملیتی انگلیسی ـ سوئدی است درآمد داشت.

این مبلغ تقریباً 500 برابر متوسط دستمزد کارمندان و کارگران بریتانیایی و 197 برابر متوسط دستمزد کارمندان بریتانیایی آسترازنکا است.

به گفته «لوک هیلدیارد»، مدیر مرکز حقوق‌های نجومی، "دستمزد نجومی مدیران عامل نشان‌دهنده شکاف وسیع بین فقیر و غنی در بریتانیا نسبت به سایر کشورهای اروپایی است."

وی گفت: نابرابری‌های ناشی از همه‌گیری و حجم پول دولتی که برای محافظت از مشاغل بزرگ استفاده می‌شود، می‌تواند استدلال اقدامات برای جلوگیری از دستمزد بالا و ایجاد تعادل در تفاوت شدید درآمدها را تقویت کند.

اتحادیه جی‌ام‌بی GMB، اتحادیه عمومی کارگری انگلستان نیز که بیش از 600 هزار نفر عضو دارد، نگرانی‌های مشابهی را ابراز کرد.

«گری اسمیت»، دبیر کل این اتحادیه تأکید کرد که همه‌گیری کرونا نابرابری‌های عظیمی را که در جامعه انگلستان وجود دارد، برجسته کرده است.

انتهای پیام/؛

واژه های کاربردی مرتبط
دهۀ «رکود، عبرت، تجربه»
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار اقتصادی
اخبار روز اقتصادی
آخرین خبرهای روز
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
خودرو سازی ایلیا
بانک ایران زمین
گوشتیران
triboon
مدیران