ظرفیت‌های نفت و گاز قشم مهمترین فرصت سرمایه‌گذاری کلان است

ظرفیت‌های نفت و گاز قشم مهمترین فرصت سرمایه‌گذاری کلان است

گروه استان‌ها –مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم از ظرفیت‌های عظیم نفت و گاز و فرآورده‌های نفتی این جزیره به عنوان مهمترین فرصت برای سرمایه‌گذاری های کلان نام برد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قشم، علی درویش پور در بازدید از طرح‌های مهم این حوزه‌ها اظهار داشت: استفاده از ظرفیت ارزآوری و توسعه صادرات فرآورده‌های نفتی در قشم بسیار مهم و حایز اهمیت است که باید روی آن برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری کرد.

وی در بازدید از پروژه پایانه ذخیره سازی نفت و فرآورده‌های نفتی دیرستان اعلام کرد: امروز اگر به دنبال توسعه و رونق در جزیره قشم هستیم باید موانع تولید و کسب و کار برطرف شود و شرایط برای فعالیت اقتصادی کارآفرینان و حضور سرمایه‌گذاران بهبود یابد.

به گفته مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم، حوزه نفت و انرژی یکی از ظرفیت‌های اصلی این است و می‌توان با برنامه‌ریزی دقیق و صحیح از این ظرفیت برای رفع نیازهای منطقه، کشور و ارزآوری استفاده نمود.

وی با تاکید بر اینکه اولویت اشتغال در پروژه‌های اقتصادی قشم باید نیروهای بومی باشند، افزود: همراهی و مشارکت جامعه محلی در پروژه‌های اقتصادی می‌تواند به موفقیت بیشتر آنها تبدیل شود.

درویش پور با تاکید بر حمایت سازمان منطقه آزاد قشم از فعالیت سرمایه‌گذاری در حوزه نفت، پتروشیمی و انرژی در این جزیره بیان داشت: پایانه صادراتی نفت دیرستان با هدف ذخیره سازی نفت و میعانات گازی با ظرفیت 6 میلیون و 500 هزار بشکه با سرمایه گذاری  بخش خصوصی ساخته شده است و این پایانه در فاز نخست با 6 مخزن ذخیره سازی هر یک به ظرفیت 540 هزار بشکه و در فاز دوم هم از ظرفیت نگهداری نفت خام و میعانات گازی به میزان 3.24 میلیون بشکه به وسیله ساخت و راه اندازی 7 مخزن ذخیره سازی دیگر شامل 5 مخزن به ظرفیت 540 هزار بشکه و 2 مخزن به ظرفیت 270 هزار بشکه برخوردار خواهد بود.

وی همچنین در بازدید از پروژه بانکرینگ در منطقه سلخ قشم، گفت: حوزه بانکرینگ یکی از بخش‌های مهم اقتصادی است که علاوه بر اشتغالزایی، ارزآوری بالایی برای کشور به همراه خواهد داشت.

به گفته درویش پور، با هم افزایی و همراهی سایر بخش‌ها باید زمینه توسعه صادرات فرآورده‌های نفتی در جزیره قشم فراهم شود.

وی و هیات همراه در آخرین بازدیدهای خود از پروژه‌های حوزه نفت و انرژی جزیره قشم از فاز دوم اسکله 70 تنی حرای قشم دیدن کرد و بر ضرورت تسریع فرآیند اجرا و رفع موانع این پروژه تاکید کرد.

شایان ذکر است؛ پروژه بانکرینگ سوخت‌رسانی به کشتی‌ها در بندر سلخ قشم، در دو بخش ساحلی و فراساحلی با هدف ایجاد زیرساخت‌های لازم برای بارگیری و تخلیه سوخت و مشتقات نفتی و تأمین ترابری دریایی پیش بینی و به انجام رسیده و با احداث اسکله و موج شکن در مجاورت سایت خشکی و مخازن و در جهت تکمیل مسیر انتقال سوخت و پهلوگیری ایمن شناورها احداث گردیده است.

همچنین اسکله نفتی حرا قشم، به عنوان یکی از بزرگ‌ ترین اسکله‌های نفتی در جنوب کشور، ظرفیت تخلیه و بارگیری 14 میلیون و 500 هزار تُن فرآورده‌های نفتی را داراست و با اجرای فاز دوم آن امکان پهلوگیری کشتی‌های نفتی 80 هزار تنی در این اسکله نیز مهیا خواهد شد. راه اندازی این اسکله، ضمن پشتیبانی‌ از روند رو به رشد تولید در قشم، در تأمین نیازهای صنعت نفت، گاز و انرژی منطقه و گردش چرخ‌های صنایع تولیدی تاثیر به‌سزایی خواهد داشت.

انتهای پیام/7558/ت

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon