استاندار خراسان جنوبی: باید با حمایت از دانشآموزان آنها را به کارآفرینانی نخبه و کارآمد تبدیل کنیم
گروه استانها- استاندار خراسان جنوبی گفت: برای نخستین بار در کشور ایدههای دانشآموزی را در ستاد توسعه خاوران تبدیل به طرح شده و قصد داریم با حمایت از دانشآموزان آنها را به کارآفرینانی نخبه و کارآمد تبدیل کنیم.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، حمید ملانوری شامگاه دوشنبه در جلسه تکریم بازنشستگان نمونه استان که در آستانه هفته دولت برگزار شد،به به موفقیتهای ستاد توسعه خاوران اشاره کرد و اظهار داشت: در این ستاد، بیش از 4 هزار میلیارد تومان تفاهمنامه امضا شده است.
وی با بیان اینکه از ایدههای پیشکسوتان نیز در ستاد توسعه خاوران استقبال می شود، افزود: طرح ستاد توسعه خاوران را برای دفتر ریاست جمهوری ارسال کردم زیرا اگر میخواهیم مسائل حوزه اشتغال، تحقق شعار سال و سیاستهای اقتصاد مقاومتی را اجرایی کنیم یکی از طرحهای موفق همین ستاد توسعه خاوران است.
استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه منابع انسانی بزرگترین سرمایه هر جامعه است گفت: هر منطقه به هر میزانی که از منابع خدادادی برخوردار باشد اما از نیروی انسانی خوب بهرهای نداشته باشد نمیتواند از آن منابع به درستی استفاده کند و جوامع توسعه یافته یا جوامعی که به دنبال دست یافتن به توسعه پایدار هستند، جوامعی هستند که از نیروی انسانی به درستی بهره بردهاند.
ملانوری از راه اندازی شورای مشورتی پیشکسوتان با حضور بازنشستگان شاخص و صاحبنظر استان خبر داد و بیان کرد: در حوزه منابع انسانی همه باید در کنار علم، دانش و تخصص به تجربه نیز باور داشته باشند.
وی خاطرنشان کرد: تجربه بسیار مهم و حائز اهمیت است و باعث ایجاد بهرهوری میشود، لذا استفاده از عبارت پیشکسوتان به جای بازنشستگان که در سالهای اخیر مصطلح شده اصطلاح درستتری است.
ملانوری ادامه داد: این نگاه که پیشکسوت شدن و منفک شدن از سیستم اداری به معنای مفید نبودن فرد است اشتباه است لذا در کشورهای توسعه یافته، توسط دولت اتاقهای فکری جهت مشورت دادن پیشکسوتان ایجاد شده است و در کشور ما نیز برخی از پیشکسوتان با ایجاد سمن به دنبال به اشتراک گذاشتن تواناییهای فکری خود هستند.
به گفته وی اگر جامعهای میخواهد پلههای ترقی را پرشتاب و جهشی طی کند، بهترین راه آن، استفاده از دانش، مهارت و تخصص در کنار تجربه است و مدیریت درست با برنامهریزی، سازماندهی و ساماندهی، تلاش، بهره وری بیشتر و غیره با استفاده از تجربیات قابل دسترس است.
انتهای پیام/253/ح