ساعات کاری بانوان در کشور کاهش یابد/ لزوم تقویت بنیان خانواده و نقش مادر در آن


ساعات کاری بانوان در کشور کاهش یابد/ لزوم تقویت بنیان خانواده و نقش مادر در آن

گروه استان‌ها - نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد با تاکید بر لزوم تقویت بنیان خانواده و نقش مادران در این کانون گفت: ساعات کاری بانوان در کشور باید کاهش یابد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، آیت‌الله محمدرضا ناصری در دیدار با معاون فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی و رؤسای تبلیغات اسلامی شهرستان‌های استان یزد با اشاره به دغدغه‌هایی که در زمینه برگزاری مراسم عزاداری وجود داشت و تذکرهایی که در این زمینه به اداره کل تبلیغات اسلامی استان یزد داده شد، اظهار داشت: خوشحالیم که بخش بسیاری از این دغدغه‌ها و تاکیدات مورد توجه و پیگیری قرار گرفته است.

وی با اشاره به اینکه 260 هزار دانش آموز در استان یزد داریم، افزود: بر اساس گزارش‌های ارائه شده، تنها 10 هزار نفر از این تعداد در فعالیت‌های دینی و مذهبی شرکت می‌کنند و باید برای 250 هزار نفر دیگر برنامه ریزی شود تا آنها نیز جذب برنامه های دینی و مذهبی شوند.

وی عنوان کرد: روضه های خانگی باید بیش از گذشته فعال شوند و روحانیون باید برای فعال شدن آن وارد عمل شوند و به بانیان روضه مراجعه کرده و زمینه برگزاری مجدد روضه‌های سنواتی خانگی را فراهم کنند.

امام جمعه یزد ادامه داد: یکی از راه‌هایی که می‌توان هم جوانان و نوجوانان را جذب برنامه‌های دینی کرد و هم برای آینده نیروسازی کرد، تربیت افراد در مساجد است.

وی بیان کرد: پیشنهاد می کنم در کنار هر مسجد، یک مجتمع آموزشی برای پیش دبستانی تا پیش دانشگاهی راه اندازی شود و امام جماعت مسجد و هیئت امنا و اهالی محل در این زمینه همراهی داشته باشند تا بعد از گذشت 10 سال، تعداد زیادی انسان تربیت شود و اگر هر مسجد در هر محله ظرف 10 سال، چندصد نیرو تربیت کنند، جمعیت قابل توجهی افراد دارای تربیت دینی و در طراز انقلاب اسلامی خواهیم داشت که می توانند آینده کشور را اداره کنند.

ناصری عنوان کرد: سازمان تبلیغات اسلامی، این نتیجه را از مدارس صدرا دیده و ما نیز مشابه همین تجربه را از مدارس معارف اسلامی که در شهرکرد راه اندازی کرده ایم، به دست آورده ایم و اکنون این تجربیات باید تعمیم داده شود تا در آینده در کنار هر مسجد، یک مجتمع آموزشی برای تربیت نیروهای متعهد داشته باشیم.

امام جمعه یزد با تاکید بر اینکه باید آموزش و پرورش را متحول کنیم و برای این امر خودمان نیز باید وارد عمل شویم و نیرو تربیت کنیم، افزود: غربی‌ها نمی‌خواستند کشورهای اسلامی رشد کنند بنابراین در سیستم آموزشی که از 100 سال پیش در کشور ما پیاده کردند، تعقل، تفکر و تدین را حذف کردند زیرا می دانستند که تعقل، هویت افراد را تقویت می کند، تفکر آنها را به پیشرفت می‌رساند و تدین نیز برای آنها تعهد ایجاد می کند.

وی در مورد دانشگاه فرهنگیان نیز عنوان کرد: دانشگاه فرهنگیان، معلم تربیت می کند و اگر معلمان تغذیه فکری درست نشوند یا به درستی انتخاب نشوند، چند سال آینده شرایط بسیار بدتری خواهیم داشت.

ناصری ادامه داد: دانشگاه فرهنگیان یکی از گلوگاه های تربیتی است و اگر مقوله تربیت در این دانشگاه به درستی تبیین شود، سیستم آموزشی بهبود پیدا می کند و برنامه های تربیتی تقویت می شود.

امام جمعه یزد عنوان کرد: سازمان تبلیغات نیز شایسته است که در این مسائل ورود کند و اصل و اساس را در تربیت به اتصال قشرهای منفصل معطوف کند به عنوان نمونه بسیاری از والدین دانش آموزان اهل مسجد نیستند اما اگر در مساجد مجتمع های آموزشی ایجاد شود، علاوه بر دانش آموزان، والدین آنها نیز جذب می شوند.

وی در مورد مسائل جمعیتی نیز عنوان کرد: ورود سازمان تبلیغات اسلامی به این مقوله بسیار اتفاق خوبی است اما لازم است در کنار فرهنگ سازی، اشتغال و اقتصاد خانواده ها نیز تقویت شود و برای این مهم نیاز به طرح‌های زودبازده داریم.

ناصری، یکی از طرح‌های زودبازده در حوزه اشتغال را ایجاد صنایع پوشاک است دانست و اظهار داشت: اکنون کشور به صنعتی زودبازده، پرفروش و با اشتغالزایی بالا نیاز دارد و پوشاک یکی از صنایعی است که نیاز به سرمایه گذاری کلان ندارد ضمن اینکه آب بر نیست و آلایندگی نیز ندارد.

وی با بیان اینکه اگر هر ایرانی در سال فقط چهار تکه لباس نیاز داشته باشد، سالانه باید 320 میلیون قطعه لباس در کشور تولید شود، افزود: این میزان تولید، برای 10 میلیون نفر اشتغالزایی می کند ضمن اینکه صنایعی همچون ریسندگی، پارچه بافی و حتی کشت پنبه را نیز رونق می دهد.

ناصری تاکید کرد: اگر برای هر استان یک شهرک بزرگ پوشاک ایجاد شود و با ارائه آموزش های لازم، پوشاک با کیفیت تولید شود، علاوه بر بی نیاز شدن کشور از واردات پوشاک، برای 10 میلیون نفر از جمله بانوان، حوزویان و فارغ التحصیلان بیکار اشتغالزایی می شود.

وی، یکی از عوامل بی‌رغبتی خانواده‌ها به داشتن فرزند را مشغله زیاد دانست و گفت: بسیاری از بانوان علاقمند به کار هستند و نمی توان آنها را از این موضوع منع کرد اما ساعات حضور آنها در منزل کم است و خستگی و مشغله سبب می شود به فکر فرزندآوری نباشند اما راهکاری وجود دارد که می توان این مسئله را حل کرد.

ناصری ادامه داد: اگر ساعت کار بانوان به چهار ساعت در روز کاهش یابد، حضور زنان در خانه نیز مؤثرتر خواهد شد و تحولاتی را در زمینه جمعیت مشاهده خواهیم کرد اما اجرای چنین طرحی به شجاعت و پیگیری نیاز دارد و پیشنهاد می کنیم دولت این طرح را از حوزه های علمیه خواهران شروع کند.

انتهای پیام/ز

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
گوشتیران
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
triboon