۴ شهرستان استان بوشهر از وضعیت قرمز خارج شد/راهاندازی درمانگاه سرپایی در مدرسه علمیه خواهران
گروه استانها - رئیس پلیس راهور استان بوشهر از ادامه محدودیت تردد خودروها بین استانی با پلاک غیربومی به شهرهای قرمز و نارنجی استان بوشهر خبر داد .
سرهنگ جابر پاپری در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در بوشهر با قدردانی از همکاری و تعامل رانندگان در کاهش تردد جادهای اظهار داشت: در اعمال محدودیتهای جادهای رانندگان با پلیس مستقر در محورهای مواصلاتی همکاری و تعامل مطلوبی داشتند و در مدت یاد شده تردد در جادههای استان بوشهر کاهش یافت.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان بوشهر از ادامه محدودیت تردد خودروها بین استانی با پلاک غیربومی به شهرهای قرمز و نارنجی استان بوشهر خبر داد و گفت: با توجه به اینکه طرح ممنوعیتهای تردد در جادهها به پایان رسیده اما همچنان ورود به شهرهای نارنجی و قرمز بین استانی ممنوع است.
وی از پایش و رصد تردد خودروها توسط دوربینهای نظارتی بهصورت شبانهروزی خبر داد و افزود: ممنوعیت تردد شبانه خودروهای شخصی همچون گذشته، از ساعت 22 شب تا 3 بامداد در شهرهای قرمز و نارنجی استان بوشهر همچنان ادامه دارد و در صورت تردد خودروها، رانندههای آنان 200 هزار تومان جریمه میشوند.
پاپری، مبلغ جرایم با توجه به رنگبندی شهرها، در وضعیت قرمز یک میلیون تومان و در وضعیت نارنجی 500 هزار تومان دانست و خاطر نشان کرد: در اجرا طرح ممنوعیت و محدودیت کرونایی از 24 مرداد در جادههای استان بوشهر، خودروهای با پلاک غیربومی که قصد ورود به استان داشتند به مبدأ برگشت داده شدند.
خارج شدن 4 شهرستان استان بوشهر از وضعیت قرمز کرونایی
بر پایه این گزارش اکنون 10 شهرستان و 40 شهر استان بوشهر در وضعیت قرمز و نارنجی قرار دارد و به گفته رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر و طبق اعلام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، 4 شهرستان دشتی، دیر، دیلم و عسلویه از وضعیت قرمز کرونایی خارج و شرایط آنها نارنجی شده است.
رئیس بسیج جامعه پزشکی سپاه امام صادق(ع) استان بوشهر از راهاندازی مرکز سرپایی ویژه بیماران کرونایی در مدرسه علمیه خواهران بوشهر خبر داد و بیان کرد: با همکاری شورای شهر، حوزه علمیه خواهران و صدور مجوز دانشگاه علوم پزشکی بوشهر مرکز درمان سرپایی جهادگران در حوزه علمیه خواهران بوشهر افتتاح شد.
مراد علی فولادوند با اشاره به استقرار تختهای بستری با تجهیزات کامل درمانی در رسیدگی به بیماران کرونایی در مدرسه علمیه خواهران بوشهر افزود: بیمارانی که توسط پزشک ویزیت شده و برای آنان سرم و آمپول تجویز شده میتواند در این مرکز داروهای خود را تزریق کنند.
وی با بیان اینکه این مرکز درمان سرپایی در 2 مرحله طراحی شده است خاطر نشان کرد: در مرحله اول سرمتراپی و دارو به بیماران تزریق میشود و در مرحله بعدی اگر روند بیماری افزایشی باشد، با حضور پزشک متخصص و تأمین دارو، بیمار از ابتدا به همین مرکز مراجعه میکند.
رئیس بسیج جامعه پزشکی سپاه امام صادق(ع) استان بوشهر از پرداخت 500 میلیون تومان از سوی شورای شهر بوشهر برای خرید تخت و تجهیزات این مرکز خبر داد و تصریح کرد: اکنون 30 تختهای بستری در این مرکز راهاندازی شده و فضا برای افزایش آن تا 100 تخت وجود دارد و با توجه به روند کاهشی بیماری در استان شاید نیاز به افزایش تختها نباشد.
فولادوند با اشاره به استقرار یک پزشک عمومی، 2 تا 4 پرستار در هر شیفت و حضور نیروهای پشتیبانی و خدماتی در مرکز سرپایی بیماران کرونایی مدرسه علمیه خواهران بوشهر گفت: این مرکز دارای 3 بخش بستری، تزریقات، داروخانه، اورژانس و اتاق همراه بیمار است.
انتهای پیام/190/ ز