راهبردهای ارتش ایران در مسابقات «اربابان سلاح» /کشورهای جهان خریدار تجهیزات نظامی ایران شدند
گروه استانها- معاون سابق تربیت و آموزش نیروی زمینی ارتش و مشاور تربیتی و آموزشی فرمانده نیروی زمینی ارتش گفت: کشورهای مختلف همچون روسیه خواهان گلولههای کاتیوشای ایرانی و نرم افزار داوری سریع و از راه دور ایرانی هستند.
امیر سرتیپ محمد جلالوند در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در اصفهان، با اشاره به راهبردهای نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران و برگزاری مسابقات «اربابان سلاح» به میزبانی استان اصفهان اظهار داشت: این مسابقات توسط کشور روسیه ابداع شده و از طریق آنها در سطح کشوررهای منطقه اجرا میشود.
وی افزود: چند سالی است میزبانی مسابقات اربابان سلاح به کشورهای دیگر هم داده شده و امسال ایران سه میزبانی را گرفت که نیروی زمینی قهرمان ارتش جمهوری اسلامی ایران میزبان مسابقات اربابان سلاح شد.
معاون سابق تربیت و آموزش نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران با بیان هدف مسابقات نظامی و حضور در مسابقات، گفت: در وهله اول نشان دادن اقتدار ایران، تخصص، مهارت، سرعت و دقت کارکنان زمینی ارتش در این مسابقات بوده و در بیش از 10 رشته شرکت کردیم.
وی ادامه داد: هدف دیگر این مسابقات استفاده از دستاوردهایی است که از این مسابقات برداشت میکنیم و در سطح نیروی زمینی بهینه کردیم، آنها در آموزشها گنجانده شده به طوری که آنچه که از مسابقات نظامی گرفتیم بعد از این کار تخصصی و کارشناسی توسط کارشناسان معاونت تربیت آموزش و تصویب هیات رئیسه نیروی زمینی ارتش در برنامهها گنجانده شده و تحول عظیمی در یگانهای نیروی زمینی در رابطه با ابداع آموزشهای نو به وجود آورده است.
امیر جلالوند تصریح کرد: با حمایتهای خوب هیات رئیسه نیروی زمینی و مسئولان و هیات رئیسه آجا یک پیست مسابقات خوب و استاندارد جهانی احداث شد همچنین پیست استاندارد سلاح کوچک در میدان تیر صفه احداث شد.
مشاور تربیتی و آموزشی فرماندهی نیروی زمینی ارتش با بیان اینکه یک دستاورد خوبی برای ما به جا گذاشت، گفت: بنابراین یگانها میتوانند با حضور در یک زمین آموزشی استاندارد مسابقه برگزار کنند و آموزشها را به صورت عملی در این مکان فرا بگیرند.
وی افزود: موانع بسیار خوبی در این پیستها گذاشته شده و همچنین تجهیزات بسیار خوب و به روزی در این میدانها نصب شده که کمکی به آموزش در آینده است و از آنها استفاده خواهیم کرد.
امیر جلالوند خاطرنشان کرد: چهار مرحله از پنج مرحله مسابقات انجام شده و تا این لحظه تیم اربابان سلاح همه ما را رو سفید کرده و در مجموع امتیازات کسب شده اول خواهند شد و اینکه پرچم جمهوری اسلامی ایران به اهتزاز در آورده میشود برای ما نظامیان و همچنین همه ملت قهرمان ایران زمین جای افتخار دارد.
معاون سابق تربیت و آموزش نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران با اشاره به اینکه هزینههای بسیاری برای این پیستها صرف شده، اظهار داشت: این هزینهها، سرمایهگزاری است و این سرمایهها برای اقتدار جمهوری اسلامی ایران و به اهتزاز درآوردن پرچم ایران در همه کشورها استفاده بهینه خواهد شد.
وی ادامه داد: قطب اصلی آموزشهای توپخانه در مرکز آموزش توپخانه اصفهان و هم پدافند موشکی در اصفهان و شاهینشهر است و به همین خاطر سعی کردیم این زمین را در اینجا احداث کنیم و ضمن اینکه مسابقات را انجام میدهیم و میزبانی را به نجو مطلوب انجام دادیم استفاده بهینه آموزشی از این پیستها بکنیم.
مشاور تربیتی و آموزشی فرماندهی نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه نیروی زمینی و ارتش قرار است تیم تشکیل بدهند، اظهار داشت: آنها هم به نوعی در جاهایی مشترک هستیم هم میتوانیم مسابقات بین سازمانهای ارتش و سپاه برگزار کنیم چون یک میدان استاندارد و خوب است و علت اینکه این مکان برای میزبانی انتخاب شد به علت مرکزیت آموزشهای توپخانه در اصفهان و شاهینشهر است و همچنین اساتید اینجا هستند تزهای آزمایشی در اینجا انجام میشود و میتوانیم استفادههای بهینهای ببرین و نقطه نظر اساتید را اعمال کنیم وهر سال بهتر از سال قبل باشیم.
امیرسرتیپ جلالوند افزود: به گفته هیات ارزیاب کشور روسیه که در دو مرحله از این پیست بازدید کردند در شروع مسابقات آنها اعلام کردند با توجه به اینکه چندین سال است ما این کار و آموزشها را انجام میدهیم چیزهای بسیاری از جمهوری اسلامی ایران یاد گرفتیم.
وی تصریح کرد: از جمله گلولههای کاتیوشا ساخت ایران که برای اولین بار به صورت مشقی تیراندازی شد و پیشنهاد این گلولهها را هم دانشجویان این توپخانه ارائه کردند و ابتدا توسط صنایع ساخته شد و جهاد سازمان تحقیقات و جهاد خودکفایی نیروی زمینی هم این ها را بهینه کرد و گلولههای آلومینیومی ساختند روسها طالب خریداری این گلولهها هستند.
مشاور تربیتی و آموزشی فرماندهی نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه میدان تیر صفه تیراندازی میشود و در شاهینشهر داوران داوری میکنند، اظهار داشت: روسها میپرسند از چه فناوری استفاده کردید که از فاصله 40 کیلومتری میتوان داوری کرد تا در مسابقات دیگر هم استفاده کرد.
وی افزود: سالهای قبل در مسابقات نظامی کشورهای روسیه و چین شرکت کردیم بعد از اتمام مسابقات 5 الی 6 ساعت داوران مینشستند تا نتیجه مسابقه را دربیاورند و مقامها را اعلام کنند اینجا 2 تا 3 دقیقه بعد از آخرین مرحله سیستم کار انجام میدهد و پرینت میگیرد این پرینت نشان داده میشود.
امیرسرتیپ جلالوند خاطرنشان کرد: این نرم افزار طراحی داخلی است و آنها خواهان این نرم افزار هستند که برایشان بسیار تازگی دارد، ایران برای اولین بار میزبان شد که هم دستاوردهای خوبی برای ما داشت و هم چیزهای خلاقانهای را به بقیه نشان دادیم که انگشت حیرت به دهان گرفتند.
مشاور تربیتی و آموزشی فرماندهی نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه آمادهسازی این پیست 2 ماه و نیم به طول انجامید، گفت: روسها فکر نمیکردند که در این مدت کوتاه چنین کارهایی انجام بدهیم و چنین مسابقاتی برگزار کنیم.
وی ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران همیشه نسبت به سایر کشورهای منطقه برتر بوده و این برتری را امروز در این میدان نشان دادند.
انتهای پیام/166/ش