ضرورت جلوگیری از مداخله دستگاه های دولتی در امور گردشگری


ضرورت جلوگیری از مداخله دستگاه های دولتی در امور گردشگری

رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرتی، وزارتخانه‌های ورزش، علوم، آموزش و پرورش همه به نوعی درگیر گردشگری شده اند و علاوه بر این صنایع خودروسازی، بانک‌ها و دیگر سازمان‌های دولتی نیز برای خود هتل و یا آژانس دارند.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم ضرغامی وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی پس از برگزاری اولین صبحانه کاری خود در کسوت وزیر میراث فرهنگی و گردشگری و صنایع دستی با حمزه زاده رئیس هیئت مدیره جامعه هتلداران، این بار در ادامه سلسله دیدارهای خود با فعالان گردشگری در نشستی به بحث و تبادل نظر با رفیعی رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرتی پرداخت.

او در این باره اینگونه توئیت کرد: « آژانس‌های مسافرتی باید خط مقدم صدور فرهنگ ناب مردم ما باشند. آخرین وضعیت آن‌ها و مشکلات ناشی از کرونا و سایر موانع نظام اجرایی را در دیدار آقای حرمت‌الله رفیعی رئیس هیأت مدیره انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرتی و جهانگردی بررسی و چاره‌جویی کردیم. باید سخنگوی کسانی باشیم که صدایشان به جایی نمی‌رسد.»

 این دیدارها تاکنون از سوی صاحب نظران و متخصصان این حوزه که همواره از عدم توجه به گلایه های بخش خصوصی انتقاد داشتند، با استقبال مواجه شده و می تواند این نوید را بدهد که ضرغامی حداقل شنونده معضلات و حرف های قسمت بزرگی از جامعه گردشگری است.

رفیعی در این دیدار با بیان اینکه وزارتخانه میراث‌فرهنگی و گردشگری و صنایع دستی می‌تواند جزو سه وزارتخانه سودآور در کشور باشد، گفت: طبق داده ها و محاسبات کارشناسان این حوزه، درآمد حاصل از نفت در سال 1399 حدود هشت میلیارد دلار اعلام شده، که با چشم اندازی که بخش خصوصی ترسیم کرده به شرط همکاری و همیاری دولت با این بخش، با جذب 20 میلیون گردشگر می‌توان به سودی معادل 10 میلیارد یورو دست پیدا کرد.

به گفته رفیعی شرط دستیابی به این مهم ایجاد زیرساختهای لازم توسط دولت و وزارتخانه برای جذب 20 میلیون گردشگر است.

 از آنجایی که آماده سازی زیر ساخت ها بر ذمه بخش خصوصی نبوده، رفیعی درخواست ایجاد آماده سازی زیر ساخت ها را به ضرغامی داد که بخش خصوصی متناسب با آن همت به جذب گردشگر کند. 

رئیس هیئت‌ مدیره انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرتی با اشاره به این موضوع که 50 درصد گردشگران ورودی به ایران از عراق هستند و پس از آن کشورهای اذربایجان، افغانستان، پاکستان، عمان و ترکیه به ترتیب در رتبه های بعدی قرار می گیرند بر ضرورت توجه به گردشگری همسایگان تاکید کرد و گفت همه نگاه ها نباید فقط معطوف به گردشگران خارجی از مبدا اروپا باشد.

رفیعی گفت در طول دوران تحریم های ترامپ علیه ایران کل گردشگران ورودی از عمان به اندازه اروپا بود و گردشگران ترکیه نیز افزایش یافتند.

او همچنین با مطرح کردن این مطلب که پس از ماجرای سفارت عربستان هرچند میزان ورودی گردشگر از این کشور صفر نشد اما در خصوص عربستان و دیگر کشورهای عربی همچون بحرین و کویت با چالش مواجه هستیم، از ضرغامی خواست تا برای بازسازی روابط گردشگری با این کشورها تلاش کند

رفیعی همچنین با اشاره به مداخله دیگر وزارتخانه‌ها و سازمان‌های دولتی در امور گردشگری خاطر نشان کرد: این مداخله‌ها برای گردشگری آزاردهنده شده است چراکه به این ترتیب در واقع باید گفت از وزارت بهداشت تا سازمان نظام پزشکی، همه وارد گردشگری شده‌اند.

رفیعی افزود: وزارتخانه‌های ورزش، علوم، آموزش و پرورش همه به نوعی درگیر گردشگری شده اند و علاوه بر این صنایع خودروسازی، بانک‌ها و دیگر سازمان‌های دولتی نیز برای خود هتل، مراکز اقامتی و آژانس دارند. با این همه مداخله تکلیف فعالان و مشاغل گردشگری چه می‌شود؟!

وی در پایان با یادآوری این موضوع که حوزه گردشگری یکی از حوزه هایی بوده که بیشترین آسیب را از شیوع کرونا دید اما متاسفانه کمترین حمایت را دریافت کرد و مظلوم واقع شد، گفت: تقاضا داریم واکسیناسیون مشاغل گردشگری به قید فوریت در اولویت قرار گیرد.

 رفیعی دیدار با ضرغامی را مؤثر و امیدوار کننده خواند و با بیان اینکه ضرغامی دغدغه مند است در خصوص ادامه جلسات و پیگیری مطالبات توسط او اظهار امیدواری کرد.

انتهای پیام/

حج و زیارت
پربیننده‌ترین اخبار اجتماعی
اخبار روز اجتماعی
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon