گره کور انتخاب شهردار در شورای اسلامی شهرکرد/ وعدههای بیسرانجام ادامه دارد
گروه استانها - در حالی که حدود یک ماه از شروع به کار شورای ششم میگذرد اما هنوز اعضای شورای اسلامی شهرکرد برای انتخاب شهردار به اجماع نرسیدهاند و این مهم نارضایتی مردم را به دنبال داشته است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، شروع به کار اعضای شورای دوره ششم شهرکرد با شعار"شفافیت" بود و صحبت 7 عضو شورای اسلامی بر صادق بودن با مردم است. اما آنچه تاکنون از بطن شورای ششم بیرون میآید تنها پنهان کاری و خفاکاری است که مردم را ناراضی کرده است.
شاید اولین و مهمترین وظیفه شورای اسلامی انتخاب شهردار باشد اما شورای شهرکرد متأسفانه برخلاف آنچه که شعار میدادند، عمل کردند و با ایجاد دو دستگی و اختلاف نظرهای شدیدی که وجود دارد هنوز برای انتخاب شهردار به اجماع نرسیدهاند.
برای دریافت صندلی شهرداری شهرکرد 46 نفر بومی و غیربومی رزومه و برنامههای خود را به صحن شورای اسلامی ارائه دادند که در نهایت6 گزینه و در پایان دو گزینه توسط اعضا شورا برگزیده شدند.
گزینه اول غیربومی و گزینه دوم بومی بوده است که این دو گزینه سوژه داغ رسانهها و فضای مجازی شد تا جایی که رسانهها خواستار شفاف سازی و اطلاعرسانی از شورای اسلامی شهرکرد شدند اما هیچکدام از اعضا حاضر به پاسخگویی و تنویر افکار عمومی نشدند.
در گیر و دار انتقادات مردمی و فضای مجازی از نحوه انتخاب شهردار، خبر از شورای شهر آمد که حتی دو گزینه نهایی هم حذف و مجددا افراد جدید میتوانند برنامه به شورا ارائه دهند. حال باید از شورایی که تنها شعارش شفاف سازی بود پرسیده شود علت این کار چیست؟ علت صحبتهای ضد و نقیض اعضای شورا برای چیست؟ معیار اعضای شورای اسلامی شهرکرد برای انتخاب شهردار چیست؟
انتخاب شهردار اگر قومیتی شود مشکلات شهردار را دو چندان خواهد کرد. بنابراین اعضای شورا باید به این نتیجه برسند که شهردار باید برحسب توانمندیها و تخصص انتخاب شود و تنها یک پسوند نمیتواند مشکلات عدیده شهر را حل کند.
به گزارش تسنیم، جلسات تعیین تکلیف تصدی پست شهرداری شهرکرد همچنان ادامه دارد اما وعدههای شورا برای این یک انتخاب بیسرانجام مانده است.
شهردار باید مکاتب شهرسازی را بشناسد
پیش از این، محمدرضا بیاتی، رئیس شورای اسلامی شهرکرد، به خبرنگار تسنیم گفته بود: شهردار باید شهرساز باشد، شهر را بشناسد، مکاتب شهرسازی را بشناسد و نظریههای شهرسازی جهانی را بداند و بتواند شهر را منطبق با این نظریهها اداره و مداخله کند.
وی با بیان اینکه شهردار ساز و کار مردمی را باید تعریف کند و فرصتی برای مراجعه مردم ایجاد کند، ادامه داد: شهردار بومی یا غیربومی فرقی نمیکند، شهردار بومی شناخت خوب از شهر دارد اما شاید در ملاحظات جانبی قرار گیرد و مجبور باشد در مقابل بعضی فشارها کوتاه بیاید. البته اگر قانونمدار باشد کوتاه نخواهد آمد و آشنا بودن به منطقه یک حسن است.
بیاتی بیان کرد: شهردار غیربومی برخی ملاحظات را ندارد و اگر تخصص داشته باشد مکانیکال عمل میکند و شناخت دقیق از محلات ندارد که ایراد است و البته در همه مناطق و محلات به صورت یکنواخت و متوازن کار میکند.
انتهای پیام/7540/ش