استاندار قزوین: بیشتر بیمارستان‌های استان قزوین استیجاری و فرسوده هستند


استاندار قزوین: بیشتر بیمارستان‌های استان قزوین استیجاری و فرسوده هستند

گروه استان‌ها- استاندار قزوین گفت: بیشتر بیمارستان‌های استان قزوین استیجاری و فرسوده هستند و در حال حاضر برای انتقال، بازسازی و نوسازی این بیمارستان‌ها به اعتبارات ملی نیاز داریم.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، هدایت‌الله جمالی‌پور در نودوسومین جلسه ستاد پیشگیری و مقابله با کرونای استان قزوین که در سالن اجتماعات استانداری قزوین برگزار شد، اظهار داشت: کل تخت‌های استاندارد بیمارستان‌های دولتی قابل دفاع در استان قزوین 300 تخت است که با احتساب بیمارستان‌های کوچک موجود در آبیک، بویین‌زهرا و تاکستان این آمار به 350 تا 400 تخت می‌رسد.

وی با بیان اینکه بیمارستان شهیدرجایی قزوین بیش از 80 سال سن دارد، اضافه کرد: طبق تعریف فنی و مهندسی این بیمارستان باید تعطیل و تخریب شود؛ اما به خاطر محدودیت فضای بیمارستانی مجبوریم که هر از گاهی این بیمارستان را لگه‌گیری کنیم و توسعه دهیم. ضمن اینکه امروز ساختمان بیمارستان‌های قزوین مانند بوعلی و 22 بهمن استیجاری است که با زحمت آنها را به بخش درمان دولتی منتقل کردیم.

جمالی‌پور ادامه داد: وضعیت بیمارستان 22 بهمن اصلاً مطلوب نیست و به همین خاطر از وزیر بهداشت و درمان تقاضای داریم تا برای نوسازی این بیمارستان به ما کمک کند. البته برای جایگزینی این بیمارستان فرسوده یک ساختمان هم تملک شده که باید برای تبدیل به بیمارستان بازسازی و بهسازی شود که این کار فقط با حمایت وزارت بهداشت قابل انجام است. 

اجرای طرح الحاقی بیمارستان شهیدرجایی احیا شود

رئیس ستاد مدیریت بیماری کرونای استان قزوین در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به تأثیر تغییروتحولات دولت در مسدود شدن اعتبارات اجرای طرح‌های بیمارستانی استان گفت: اجرای طرح الحاقی بیمارستان شهیدرجایی به خاطر همین تحولات با مشکل روبه‌رو شده و با توجه هب اینکه بخش ترومای این بیمارستان به 11 استان مختلف خدمات می‌دهد، باید اجرای این طرح احیا شود.

جمالی‌پور همچنین به پیشرفت 10 درصدی بیمارستان 700 تختخوابی اشاره کرد و افزود: برای تکمیل فاز نخست این بیمارستان مجوز دریافت 200 میلیارد تومان وام از بانک رفاه را گرفتیم که دستور آن را رئیس سابق سازمان برنامه و بودجه داد؛ ولی متأسفانه دریافت این وام به جابه‌جایی دولت برخورد کرد.

وی ادامه داد: با وجود اینکه از سال 1395 تا امروز ساخت چندین بیمارستان بزرگ در کشور تمام شده، ولی در قزوین شرایط سختی داریم و امیدواریم حمایت وزیر بهداشت و درمان از تکمیل بیمارستان 700 تختخوابی جدی شود.

جمالی‌پور با ذکر اینکه استان قزوین به رغم برخی پیشرفت‌های اقتصادی در بخش درمان محروم است، یادآور شد: احداث دانشکده داروسازی و طب سنتی حق استان قزوین است؛ چرا که در در استان قزوین چند واحد صنعتی داروساز داریم و به تازگی هم چند درخواست جدید برای ایجاد واحد تولیدی دارو به دست ما رسیده است.

لزوم تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی بیمارستان‌ها

معاون درمانی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی استان قزوین هم در این جلسه همچنین با اشاره به مجاهدت‌های 2 سال اخیر کادر درمان در مواجهه با ویروس منحوس کرونا گفت: به همین خاطر از وزیر بهداشت توقع داریم که به ما کمک کند تا معوقات کادر درمان سریع پرداخت شود.

علی‌اکبر کرمی اضافه کرد: همچنین به خاطر تلاش بزرگ پرستاران قراردادی و شرکتی در دوران مبارزه با کرونا هم باید زمینه تبدیل وضعیت شغلی این پرستاران فراهم شود.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه پرستاران بیشترین مواجهه با بیماران کرونایی و ویروسس مرگبار کرونا را دارند، باید حداقل قرارداد معین برای این نیروها تنظیم شود؛ چرا که انعقاد قراردادهای 3 ماهه یا 89 روز سبب دل‌نگرانی پرستاران شرکتی ما شده و پرستاران قراردادی و باسابقه ما هم تقاضای تبدیل وضعیت به استخدام رسمی را دارند.

انتهای پیام/ش

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
triboon