حضور مؤثر جهادگران خراسان رضوی در روستاهای مرزی ادامه دارد/ از محرومیتزدایی تا اجرای طرح اشتغالزایی مرزنشینان
گروه استانها ــ جوانان جهادگر با توجه به شرایط معیشتی بسیاری از مردم، این روزها از هیچ کمکی دریغ نمیکنند و در هر جای کشور نیازمندی باشد ردّ پایشان را در آنجا پیدا میکنند و به کمک آنها میشتابند؛ چرا که مهربانی و خدمت به خلق مرز ندارد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد مقدس، پرکار است و به پرکاری اعتقاد دارد و البته همیشه لبخند میزند و با مهربانیاش دل دردمند بسیاری را شاد کرده است. فقر و محرومیت مردم و رفع مشکلات معیشتی، رفاهی، آموزشی...در اوج جوانی آرامش را از روح بزرگش گرفته است، برای همین شبانهروز به جوانان جهادی انرژی میدهد و از جهادیها انرژی میگیرد.
علیرضا کمیلی 24 ساله و مدیر گروه جهادی یاران مهر، انسان پر مدعایی نیست؛ صاف و ساده و بیتکلف است و البته همت والا و نیت خداپسندانه و روحیه پر از اخلاصش در این سن کم، نشان از تربیت عالی دینی و مذهبی این جوان جهادی دارد.
مدیر گروه جهادی یاران مهر میافزاید: با وجود تمام سنگ اندازیها و وعدههایی که هیچگاه محقق نشده است گروه جهادی یاران مهر قویتر و مصممتر، از هر تلاش و پیگیری برای کم کردن محرومیت از چهره شهرها و روستاهای مرزی خراسان رضوی و سیستان و بلوچستان دریغ نخواهد کرد، چرا که این مردم صبور همیشه لیاقت بهترینها را دارند.
کمیلی فعالیتهای گروه جهادی یاران مهر در حاشیه شهر مشهد را در مناسبهای مختلف، پخش و توزیع افطاری و سحری و بستههای معیشتی به خانوادههای نیازمند و حمایت مالی از دانش آموزان کم برخوردار ، تهیه دارو و پرداخت هزینههای بیمارستان و درمان اقشار بی بضاعت برشمرد.
این جوان جهادی ادامه میدهد : تمرکزمان در مناطق محروم مرزی و شهرستان سرخس بر توزیع بستههای معیشتی به صورت ماهیانه و توزیع گوشت به صورت هفتگی است و گروه یاران مهر روزانه برنامه تحقیق میدانی جهت شناسایی خانوادههای بی بضاعت و نیازمند را در روستاهای محروم را برعهده دارد.
وی افزود: مهمترین دغدغه گروه جهادی ما تهیه سرپناه برای خانوادههایی است که سرپرست مؤثر ندارند و طی یک ماه اخیر ساخت و ساز یک باب منزل برای فرزندان یتیم و بیسرپرست را داشتیم.
کمیلی میگوید: طرح پرداخت اجاره بهای منازل در مناسبتهای مختلف مانند اعیاد فطر و غدیر، در 3ماه گذشته انجام شده است به این صورت که خانوادههای نیازمند اجاره بها و بدون سرپناه را توسط اعضای گروه شناسایی کرده و پس از تحقیقات و اثبات عدم توانایی خانوادهها در پرداخت اجاره بها توسط خانوادههای نیازمند، مبلغ چند ماه اجاره بها این خانوادهها پرداخت میشود که طی این چند ماه مبلغ 3 میلیارد و پانصد میلیون ریال، پرداخت اجاره بها به خانوادههای واجد شرایط را داشته ایم.
مدیر گروه جهادی یاران مهر میافزاید: طرح بن نان ماهانه از دیگر برنامههای گروه جهادی ماست که با برخی از نانواییهای حاشیه شهر قراردادهایی جهت ارائه نان به خانوادههای نیازمند تهیه شده و افراد نیازمند با دردست داشتن کارت نان مخصوص که به آنها هدیه داده شده میتوانند ماهیانه نان مورد نیاز خود را از نانواییهای مشخص تهیه کنند و ماهیانه مبلغ 6 میلیارد ریال برای این طرح در نظر گرفته شده است.
این جوان جهادی بیان میکند: چند ماه است که تیم تحقیقاتی خود را به استان سیستان و بلوچستان اعزام کرده ایم تا طرح اشتغالزایی در مناطق محروم سیستان و بلوچستان را اجرایی کنیم، در این طرح با صرف مبالغ کم برای نیازمندان این مناطق شغل و درآمد ایجاد خواهیم کرد مانند تهیه تنور و کاشت نهالهای خرما...به این صورت که با ساخت تنورهای نان محلی برای خانوادههایی که واقعاً توانایی کسب درآمد را ندارند و بهشدت فقیر هستند و تحویل سهمیه آرد برای پخت نان و با توجه به تقاضای بالای نان محلی در منطقه زهک سیستان و بلوچستان، برای خانوادههای زیادی درآمد زایی و اشتغال ایجادمیشود.
وی میافزاید: بعد از ساخت تنورهایی از جنس گل با همکاری خیرین و فرمانداری شهر آرد و وسایل مورد نیاز جهت تهیه نان سنتی به خانوادههای نیازمند داده میشود و پس از آن خانوادهها با پخت نان و فروش نانهای محلی کسب درآمد میکنند، تا کنون بیشتر از 30 تنور محلی در شهر محمد شاه زهک ساخته شده است که هزینه ساخت هر تنور بالغ بر 1میلیارد و پانصد میلیون ریال است.
انتهای پیام/281/س