مسیر توسعه استان ایلام از بهبود شرایط راههای مواصلاتی میگذرد/ لزوم سرعت در تکمیل پروژههای راهسازی
گروه استانها_ راههای مواصلاتی نقش بسزایی در توسعه و پیشرفت هر منطقه ایفا میکند و بدونشک توجه به حوزه راهسازی و توسعه آن به خروج مناطق از بنبست جغرافیایی منجر میشود.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از ایلام ؛ راههای مواصلاتی استان ایلام به واسطه کوهستانی بودن این استان از مشکلات بسیاری رنج میبرد و این امر سبب شده پروژههای راهسازی در این استان بسیار هزینهبر باشد.
مسیرهای مواصلاتی یکی از ضروریاتی است که میتواند زمینه حضور سرمایهگذاران را فراهم کند و در صورت بیتوجهی به این حوزه توسعه مناطق با مشکل مواجه میشود.
هرچند طی سالهای گذشته شاهد اقداماتی جهت بهسازی و ایمنسازی مسیرهای مواصلاتی استان ایلام بودهایم اما متأسفانه روند اجرای این پروژهها در استان به دلیل کمبود اعتبار بهکندی پیش میرود.
عدم ایمنی راههای استان
خداوردی یکی از شهروندان ایلامی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم گفت: مسیرهای مواصلاتی استان ایلام در بسیاری از مناطق از استاندارد و ایمنی لازم برخوردار نیست و همین امر سبب بروز سوانح رانندگی بسیاری در استان میشود.
وی با بیان اینکه متأسفانه روند اجرای پروژههای راهسازی به دلیل کمتوجهی مسئولان مطلوب نیست اضافه کرد: هماکنون چند پروژه مهم راهسازی از قبیل تونل کبیرکوه، بزرگراه ایلام_مهران بزرگراه دهلران_ اندیمشک و غیره درحال اجراست که در صورت تکمیل نقش مؤثری در توسعه استان خواهد داشت.
لزوم سرعت بخشی به پروژههای راهسازی
محمدی یکی از شهروندان مهرانی نیز دراینباره در گفتوگو با خبرنگار تسنیم با بیان اینکه عملیات ساخت بزرگراه ایلام_ مهران یکی از پروژههای مهم استان محسوب میشود که با گذشت چند سال از شروع به کار آن تاکنون تکمیلنشده اظهار داشت: مسئولان مربوط باید تلاش کنند با رایزنی جهت جذب اعتبارات ملی و استانی روند اجرای پروژههای راهسازی استان را سرعت بخشند.
فعالیت 95 درصد طرحهای راهسازی استان
عبدالله بهادری در گفتوگو با خبرنگار تسنیم با بیان اینکه هزینه احداث طرح های راهسازی استان درحال حاضر بالغ بر2 هزار میلیاردتومان است افزود: 95درصدطرح های راهسازی استان فعال بوده وبا جدیت درحال اجرا می باشند.
عبدالله بهادری احداث تونلهای عظیم کبیرکوه، تونل دوم آزادی، بزرگراه ایلام- مهران و بزرگراه دهلران به اندیمشک را ازجمله طرح های بزرگ درحال اجرای استان دانست وافزود: درحال حاضر 7 تقاطع غیر همسطح درطول راههای استان درحال احداث هستند.
چهاربانده کردن ورودی و خروجی شهرها
بهادری احداث کنارگذرشهرایوان وکنارگذرجنوب غربی شهرایلام راازجمله طرح های مهم جهت کاهش ترافیک درون شهری عنوان کردکه اخیراً عملیات اجرایی آنها آغاز و تسریع شده است.
وی چهاربانده شدن ورودی وخروجی شهرها را ازاولویتهای اداره کل راه وشهرسازی استان جهت کاهش تصادفات دانست و گفت: چهار خطه شدن ورودی وخروجی شهردره شهر، ورودی شهرارکوازملکشاهی وخروجی شهرآبدانان ازجمله طرح های اجرایی دراین زمینه است.
احداث راههای مواصلاتی از جمله آزادراهها بزرگراهها و راهآهن و غیره یکی از مهمترین شاخصههای توسعهیافتگی در هر منطقه به شمار میرود و به گفته بسیاری از کارشناسان تاثیر این عوامل بر رشد و توسعه مناطق انکارناپذیر است.
با توجه به ظرفیتها و پتانسیلهای استان ایلام در حوزههای مختلف نفت، گاز، گردشگری و غیره بدونشک توسعه و راههای مواصلاتی میتوانند نقش بهسزایی در پیشرفت استان ایفا کند؛ ازاینرو ضروری است مسئولان مربوط با جذب اعتبارات روند تکمیل پروژههای راهسازی در استان را سرعت بخشند تا علاوهبر توسعه و پیشرفت، شاهد کاهش سوانح رانندگی در این استان باشیم.
انتهای پیام/180/ی