آموزش در مدارس روستایی و عشایری کم جمعیت حضوری و در سایر مدارس آموزش مجازی است
گروه استانها- مدیرکل دفتر آموزش متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه با یک شیب ملایم به سمت آموزش حضوری پیش خواهیم رفت، گفت: اکنون در مدارس روستایی و عشایری کم جمعیت آموزش به صورت حضوری و در سایر مدارس فعلا آموزش مجازی است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، شامگاه امشب عباس سلطانیان در جمع خبرنگاران با اشاره به برگزاری امتحانات حضوری، اظهار داشت: تمامی سیاستهایی که در حوزه آموزش عمومی و متوسطه در کشور اجرا میشود در شورای عالی آموزش و پرورش تصویب میشود و به وزارت آموزش و پرورش ابلاغ میشود.
وی افزود: مطابق مصوبه 977 شورای عالی آموزش و پرورش که در سیزدهم مرداد 1399 تصویب شد در زمانی که بیماری کرونا یا هر بیماری مسری دیگری که در کشور شیوع پیدا کند ما به غیر از پایههای نهم و دوازدهم در سایر پایهها امتحانات به صورت غیر حضوری است.
مدیرکل دفتر آموزش متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش با بیان اهمیت این دو پایه تحصیلی، گفت: این دو پایه پیامدهای مهمی در انتخاب رشته و ورود به موسسات عالی و سابقه تحصیلی این دو پایه در هر شرایطی امتحانات آنها حضوری خواهد بود.
وی ادامه داد: اینکه اگر در زمان خودش بر اساس آییننامه آموزشی این امتحانات باید در خرداد ماه برگزار شود اگر شرایط شیوع بیماری به گونهای باشد که ما نتوانیم در آن زمان امتحانات را برگزار کنیم با مجوز ستاد ملی کرونا این آزمونها با تاخیر انجام شوند که امسال هم چنین اتفاقی افتاد.
در ستاد ملی مقابله با کرونا سیاستهای کلی بازگشایی دانشگاهها و مدارس بررسی میشود
سلطانیان تصریح کرد: ستاد ملی مقابله با کرونا که با ریاست رئیس جمهور برگزار میشود سیاستهای کلی بازگشایی دانشگاهها و مدارس را بررسی میکنند و بر اساس تصمیمات و مصوباتی که دارند آن را به وزارتخانهها ابلاغ میکنند و آنها مکلف به اجرای آن سیاستها هستند.
مدیرکل دفتر آموزش متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه تکالیفی برای وزارت علوم و وزارت آموزش و پرورش در ستاد ملی مشخص شده، اظهار داشت: واکسیناسیون همکاران باید به شکل کامل انجام شود و بازگشایی مدارس به دلیل اینکه دانش آموزان به شکل حضوری در مدرسه باشند به صورت تدریجی، آرام و مطمئن انجام شود.
وی افزود: ما در شروع سال تحصیلی برابر اطلاعرسانی که سرپرست وزارت آموزش و پرورش انجام داده ما آموزش را به شیوه مجازی مانند سال گذشته شروع خواهیم کرد.
در مدارس روستایی و عشایری که تعداد دانش آموز کمتری دارند آموزش به صورت حضوری است
سلطانیان خاطرنشان کرد: در مدارس روستایی و عشایری که تعداد دانش آموز کمتری دارند و میشود پروتکلهای بهداشتی مد نظر وزارت بهداشت را رعایت کرد، آموزش به صورت حضوری خواهد بود و در سایر مدارس غیر حضوری است و به تدریج در ماههای آینده با واکسیناسیون کامل همکاران و برنامهریزیهایی که وزارت بهداشت کرده که دانشآموزان 12 تا 18 سال را واکسینه کند بعد از انجام این واکسیناسیون به فکر این خواهیم بود که به تدریج به سمت آموزش حضوری با رعایت دقیق پروتکلها که به آموزش و پرورش ابلاغ کرده با یک شیب ملایم پیش برویم و دانش آموزان را در مدرسه داشته باشیم تا از آسیبهای دیگر حفظ کرد.
مدیرکل دفتر آموزش متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه کنکور در سال 1402 تغییر میکند، گفت: در شورای عالی انقلاب فرهنگی این مصوبه ایجاد شد و در تاریخ 12 مرداد 1400 طی بخشنامهای وزارت آموزش و پرورش سیاستها و ضوابط ساماندهی سنجش و پذیرش متقاضیان ورود به دانشگاهها را به موسسات آموزش عالی به تمامی مدارس کشور در حوزه متوسطه ابلاغ کرد.
وی ادامه داد: مطابق ماده 9 این مصوبه تمامی قوانین متعارض با این مصوبه ملقی شده و در ماده 7 آمده که ستاد راهبری نقشه علمی کشور موظف است ظرف مدت حداکثر 6 ماه این سیاستهای پیشنهادی را به تصویب شورای انقلاب فرهنگی برساند و بر اساس آن شیوه نامه اجرایی تنظیم و ابلاغ شود.
شرایط حضور دانش آموزان عشایری و روستایی در مدارس مهیا شود
سلطانیان تصریح کرد: یکی از نگرانیهای ما در توسعه عدالت آموزشی بحث مدارس روستایی و عشایری بود که برخی دانش آموزان امکانات لازم را برای دریافت آموزش در فضای مجازی را نداشتند و یکی از راهبردهایی که در سال گذشته اجرایی کردیم و امسال هم به عنوان نقطه تمرکز فعالیتها برای ارتقای کیفیت تحصیل این دسته از بچهها این است که شرایط حضور آنها در مدارس مهیا شود و در مدارس کم جمعیت مشغول به تحصیل هستند بتوانند وارد مدرسه شوند و اگر به اینترنت دسترسی ندارند یا گوشی ندارند با حضور در مدارس این اطمینان برای ما ایجاد شود که آنها در سبد آموزش قرار گرفتهاند.
مدیرکل دفتر آموزش متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش با اشاره به برنامه آموزش و پرورش و سند 2030، اظهار داشت: بارها وزارت آموزش و پرورش اعلام کرده این سند از همان ابتدا در هیچ مدرسهای در هیچ جای کشور اجرایی نشده و به هیچ عنوان مورد نظر وزارت آموزش و پرورش نبوده، نیست و نخواهد بود.
وی افزود: ما تنها سندی را که بر اجرای آن تکلیف داریم که تنها سندی است که دارای مصوبه مجلس است و هم مجوز شورای عالی انقلاب فرهنگی را دارد سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است که 23 هدف عملیاتی و 131 راهکار دارد که با تحقق این اهداف و راهکارها نظام تعلیم و تربیت کشور میتواند به اهداف عالی خودش برسد.
سلطانیان خاطرنشان کرد: تمامی برنامههایی که به تفکیک معاونتها و سازمانها به استانها ابلاغ شده مبتنی بر آموزههای دینی و راهکارها و اهداف سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است.
مدیرکل دفتر آموزش متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش اظهار داشت: در معاونت آموزش متوسطه به طور مشخص 28 برنامه داریم که شامل 96 فعالیت در حوزه دوره اول و دوره دوم متوسطه نظری، فنیحرفهایی و کاردانش گروههای دانش آموزی است که ابلاغ شده و بر حسن اجرای آن هم نظارت خواهیم داشت.
برنامه «شاد» یکی از اصلیترین برنامههای اداره کل آموزش و پرورش استان و کشور است
مدیرکل اداره آموزش و پرورش استان اصفهان، با اشاره به مشکلاتی که کرونا به جامعه وارد کرده، اظهار داشت: یکی از دستگاههایی که در حدود 18 ماهه گذشته بعد از شیوع کرونا ماموریت اصلی خودش مسدود شد، آموزش و پرورش بود.
محمد اعتدادی افزود: کمتر دستگاهی این آسیب جدی را دیده چرا که آموزش و پرورش از حیث کیفیت آموزش در فضای مجازی نتوانسته آن طور که باید و شاید فعالیت خود را به نحو مطلوب انجام دهد، بنابراین رسانهها مسائل و مشکلات آموزش غیر حضوری را به گوش خانوادهها رساندهاند.
مدیرکل اداره آموزش و پرورش استان اصفهان با بیان اینکه برنامه «شاد» یکی از اصلیترین برنامههای اداره کل آموزش و پرورش استان و کشور است، گفت: این پلتفرم باعث افتخار امروز وزارت آموزش و پرورش است با همه کم و کاستیهایی که با رونمایی آن داشتیم اکنون به جایی رسیدهایم که بسیاری از مشکلات شبکه شاد با زیرساختهایی که با همکاری همراه اول و پیگیریهای وزیر سابق و سرپرست فعلی وزارت آموزش و پرورش مرتفع شده است.
انتهای پیام/166/ ع