۴۰ درصد مدارس امکان بازگشایی در آغاز سال تحصیلی را دارند


40 درصد مدارس امکان بازگشایی در آغاز سال تحصیلی را دارند

گروه استان‌ها- معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه ۴۰ درصد مدارس امکان بازگشایی در آغاز سال تحصیلی دارند گفت: ۴۴ هزار و ۳۰۰ مدرسه در کشور که کمتر از ۷۵ دانش‌آموز دارند، امکان بازگشایی حضوری از ابتدای سال تحصیلی دارند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهرشرایط کرونایی بسیاری از برنامه‌ها به‌ویژه آموزش‌ها در بخش‌های مختلف را تحت‌الشعاع قرار داده است و اکنون که در حال گذر از پیک پنجم کرونا هستیم وزارت آموزش و پرورش برای بازگشایی مدارس و آموزش حضوری دانش‌آموزان در حال برنامه‌ریزی است.

مسئولان وزارت آموزش و پرورش بازگشایی مدارس به‌صورت حضوری با شیب ملایم را مورد توجه قرار داده‌اند که آموزش حضوری در مدارس کم جمعیت با رعایت شیوه‌نامه بهداشتی را مورد تأکید قرار داده‌اند.

آموزش مجازی و حضوری یکی دیگر از تدابیر مسئولان آموزش و پرورش است که تقویت زیرساخت‌های اینترنتی و در اختیار قرار دادن ابزارهای هوشمند الکترونیکی به دانش‌آموزان یکی از ضروریات است.

معاون حقوقى و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش در سفر به بوشهر با بیان اینکه 40 درصد مدارس در استان‌ها امکان برگزاری آموزش حضوری دارند اظهار داشت: 44 هزار و 300 مدرسه در کشور جمعیت دانش‌آموزی آنها کمتر از 75 نفر است امکان بازگشایی حضوری از ابتدای سال تحصیلی دارند.

قاسم احمدی‌لاشکی با اشاره به اینکه با تلاش همه معلمان در سراسر کشور استفاده از فضای مجازی، تهدیدات به فرصت تبدیل شد گفت: در این راستا زیرساخت‌های استفاده از فضای مجازی برای بهره‌مندی دانش‌آموزان از آموزش‌های غیرحضوری فراهم شد و اکنون حدود 12 میلیون دانش‌آموز به‌عنوان کاربر از شبکه شاد استفاده می‌کنند.

وی از فراهم شدن مقدمات لازم برای آغاز سال تحصیلی جدید با حضور حدود 15 میلیون دانش‌آموز و یک‌میلیون معلم خبر داد و خاطر نشان کرد: با برنامه‌ریزی انجام شده همزمان با سال تحصیلی جدید، مدارس فعالیت خود را از شنبه 3 مهر آغاز می‌کنند.

جمعیت دانش‌آموزی استان بوشهر در سال تحصیلی جدید 233 هزار نفر است

معاون آموزش و پرورش استان بوشهر با اشاره به محدود بودن آموزش‌های مجازی گفت: طبق تجربه 18 ماه گذشته در آموزش مجازی در بستر شبکه‌های اجتماعی، هیچ رسانه‌ای نمی‌تواند جای معلم را بگیرد.

محمود قاسمی افزود: با توجه به وضعیت ناپایدار بیماری کرونا، تلاش می‌شود برای حضور فیزیکی دانش‌آموزان آمادگی لازم ایجاد و شرایط زیرساخت لازم برای ارائه آموزش مجازی مهیا شود.

سیاست اصلی آموزش‌ و ‌پرورش رویکرد حضوری است

مدیر آموزش و پرورش شهرستان دیر نیز در گفت‌و‌گویی اظهار کرد: سیاست اصلی آموزش و پرورش، آموزش حضوری دانش‌آموزان است زیرا هیچ چیز جای معلم و آموزش حضوری را به‌طور کامل نمی‌گیرد.

احمد عبدالله‌زاده بیان کرد: مردم باید بپذیرند آنچه که ستاد ملی مبارزه با کرونا تصمیم می‌گیرد قطعاً با پشتوانه ظرفیت‌ها و توجه به شرایط موجود‌ است و نباید نگران شیوه‌نامه‌های آموزشی باشند.

مدارس استان بوشهر به 3 دسته تقسیم شدند

وی افزود: برای اعمال شیوه‌نامه بازگشایی مدارس، مدرسه‌ها به 3 دسته زیر 50 ، 100 و بالای 100 نفر تقسیم می‌شوند که برای هرکدام شیوه خاصی اعمال می‌شود.

عبدالله‌زاده با اشاره به واکسیناسیون بالای 90 درصد فرهنگیان در شهرستان دیر تصریح کرد: تنها ظرفیت آموزش غیرحضوری، سامانه شاد است و تنها راهکار در مدارس پر جمعیت تا زمانی که درصد بالایی از جامعه واکسینه نشده، آموزش غیرحضوری است.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان دیر با اشاره به اینکه این شهرستان از نظر نیروی انسانی در کادر آموزشی خود، هیچگونه مشکلی ندارد گفت: اگر کلاسی حضوری شد، سلامتی دانش‌آموزان در اولویت قرار دارد و تمام پیشگیری‌های لازم انجام می‌شود.

با این توصیف امید می‌رود با مهار کامل بیماری کرونا و ایمن شدن جامعه از بلای این ویروس، زمینه آموزش حضوری همه دانش‌آموزان در مدارس فراهم شود.

انتهای پیام/190/ ت

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon