استاندار اردبیل: نقاط حادثهخیز جادههای روستایی و شهری تا یکماه آینده شناسایی میشود
گروه استانها - استاندار اردبیل گفت: تا یک ماه آینده تمام نقاط حادثهخیز در جادههای روستایی و شهری استان اردبیل، با همکاری کارشناسان پلیس راهور و اداره راهداری شناسایی میشود.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، اکبر بهنامجو صبح امروز در جلسه شورای مبارزه با آسیبهای اجتماعی در اردبیل اظهار داشت: مهمترین موضوع در حال حاضر رسیدگی به مشکلات تصادفات جادهای و به حدأقل رساندن آن است که به همین منظور باید نسبت به خطکشی، سرعتگیرها و توجه به نصب علائم راهنمایی و رانندگی اقدامات لازم انجام یابد.
وی بیان کرد: به همین منظور در نظر گرفته شده تا یک ماه آینده تمام نقاط حادثهخیز در جادههای روستایی و شهری استان اردبیل، با همکاری کارشناسان پلیس راهور و اداره راهداری شناسایی شود تا نسبت به تعریض شانه خاکی و ایجاد سرعتگیر اقدامات لازم و اساسی مبنای کار قرار گیرد.
استاندار اردبیل ادامه داد: 25 دستگاه دوربین سرعتسنج در جادهها نصب میشود که این دوربینها با تأمین اعتبار از سوی استانداری در مناطق پرخطر و در محورهای اصلی نصب خواهند شد.
بهنامجو تصریح کرد: نصب دوربینهای ثبت تخلف نیز از مواردی است که با هدف سرعت کنترل و کاهش تصادفات در استان مبنای کار قرار گرفته و راهاندازی اتاق مانیتورینگ تا دو ماه آینده در نظر گرفته شده تا با کنترل هوشمند سطح شهر شاهد کاهش تخلفات و تصادفات باشیم.
وی اظهار کرد: ساختمان پلیس راه در جادههای پارس آباد _ مشکینشهر و خلخال _ اسالم احداث میشود که اعتبارات لازم در راستای تأمین اعتبارات و تجهیزان نیروی انتظامی استان در سفر سردار اشتری 540 میلیارد تومان در نظر گرفته شده است.
استاندار اردبیل افزود: در کاهش وقوع جرم و افزایش کشفیات مواد مخدر ورود به موضوع آسیبشناسی اولویت اساسی بوده و کمک به پژوهش و مطالعات برای پیشگیری از جرم اولویت اساسی است.
بهنامجو ادامه داد: صیانت از بیتالمال برای شناسایی سارقان با همکاری عوامل انتظامی اولویت اساسی است و اردبیل در زمینه سرقت و نرخ جرم رتبه 31 کشوری را دارد که جزو امنترین استانهای کشور محسوب میشود.
وی در ادامه با اشاره به لزوم احداث مدارس و توسعه فضاهای علمی نیز گفت: توجه به تربیت عملی و تجربی از اولویتهای اساسی ما است و در این زمینه این مهم در احداث مدارس مبنای کار قرار گرفته است.
استاندار اردبیل بیان کرد: درصدد هستیم بهترین آموزشها به دانشآموزان ارائه شود و به سمت عملیاتیسازی آموزشها پیش برویم و آموزشهای مجازی را کمتر کنیم.
بهنامجو مبارزه با محرومیت را از دیگر برنامههای اساسی عنوان کرد و گفت: بنیاد علوی در این زمینه اقدامات بسیار ارزشمند و قابل توجهی انجام داده و برای رفع محرومیتها نیز تلاشهای ویژهای انجام داده که در شهرستانهای هدف محرومیتزدایی این مهم اجرایی خواهد شد.
وی افزود: سرمایهگذاریهای بزرگ با جدیت انجام مییابد که در حال حاضر برنامهریزی برای تولید 10 میلیون قطعه ماهی زینتی در استان اردبیل انجام یافته که برای نخستین بار به صورت تخصصی انجام مییابد تا بتوانیم علاوه بر توسعه و رونق اقتصادی شاهد رونق اشتغال و اقتصاد استان نیز باشیم.
انتهای پیام/140/س