افزایش فقر در آمریکا با شیوع کرونا/ ۱۱.۴ درصد جمعیت آمریکا زیر خط فقر زندگی می‌کنند

افزایش فقر در آمریکا با شیوع کرونا/ 11.4 درصد جمعیت آمریکا زیر خط فقر زندگی می‌کنند

آمار فقر در ایالات متحده طی سال ۲۰۲۰ با شیوع ویروس کرونا وبحران اقتصادی و همچنین بیکاری میلیون‌ها نفر به شدت افزایش یافته است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از پایگاه اینترنتی «کانورسیشن»، آمار فقر در ایالات متحده طی سال 2020 با شیوع ویروس کرونا وبحران اقتصادی و همچنین بیکاری میلیون‌ها نفر به شدت افزایش یافته است.

ارقامی که روز سه شنبه منتشر شده اند، تأیید می‌کنند کسانی که در پایین‌ترین پله نردبان اقتصاد قرار داشتند، بیشترین آسیب را از بحران کرونا دیدند و اینکه رکود اقتصادی احتمالاً فاصله بین فقیر و غنی را بیشتر کرده است.

اداره سرشماری آمریکا در تاریخ 14 سپتامبر 2021 اعلام کرد که تعداد آمریکایی‌هایی که زیر خط فقر (26695 دلار برای یک خانواده چهار نفره) زندگی می‌کنند، 1 درصد افزایش پیدا کرده و از 10.5 درصد نسبت به سال قبل از آن به 11.4 درصد رسیده است.

این ارقام شامل منابع مختلف درآمد، مانند پرداخت‌های بیمه تامین اجتماعی و به طور قابل توجهی در سال 2020، مزایای بیمه بیکاری می‌شود.

بدون افزایش گسترده مزایای بیکاری که بیش از یک سال به میلیون‌ها آمریکایی بیکار پرداخت شد، مطمئناً نرخ فقر بسیار بالاتر می‌رفت.

النا دلواگا، دانشیار رشته مددکاری اجتماعی در دانشگاه ممفیس، در این مقاله نوشت: به عنوان یک دانشمند اجتماعی که در مورد فقر تحقیق می‌کند، من نگران از دست دادن شدید درآمد برخی از آمریکایی‌ها هستم و این نشان می‌دهد که نابرابری شدید درآمد کشور تنها در سال 2020 بدتر شده است.

کارگران کم درآمد بیشترین آسیب را دیدند

بر اساس داده‌هایی که اداره سرشماری منتشر کرده است، کسانی که در پایین‌ترین نقطه مقیاس اقتصادی قرار دارند و از رکود ناشی از شیوع کرونا بیشترین آسیب را دیده اند، برای بازگشت به شرایط قبل از کرونا دشوارترین مسیر را در پیش دارند. این چیزی است که به آن بهبودی به شکل K گفته می‌شود.

در نظر بگیرید که چه اتفاقی برای درآمد معمول خانوارها در آمریکا افتاده است. این درآمد سالانه 2.9 درصد کاهش یافته و با وجود تورم از 69560 دلار در سال 2019 به 67521 دلار در سال 2020 رسیده است.

در عین حال، شاغلان تمام وقت که یک سال کامل کار کردند شاهد افزایش متوسط درآمد واقعی خود به میزان 6.9 درصد نسبت به سطوح سال 2019 بودند که این نشان می‌دهد که آسیب‌ها عمدتا به کارگران نیمه وقت و افرادی که در تمام طول سال شاغل نیستند، وارد شده است.

علاوه بر این، سهم درآمد کل یعنی مجموع درآمدهای ایجاد شده در کل آمریکا، برای خانوارهای کم درآمد 3.4 درصد کاهش یافته است، در حالی که این میزان در بین خانوارهای پردرآمد 0.7 درصد افزایش یافته است.

علامت دیگری که نشان می‌دهد کارگران کم درآمد در سال 2020 بیشترین ضربه را متحمل شده اند، این است که 53 درصد از کل مشاغل نابود شده مربوط به کارگرانی بوده است که کمتر از 34000 دلار در سال درآمد داشتند.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
دهۀ «رکود، عبرت، تجربه»
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار اقتصادی
اخبار روز اقتصادی
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
خودرو سازی ایلیا
بانک ایران زمین
گوشتیران
triboon