بیش از ۴۸ درصد گروه‌های هدف در کرمانشاه دز اول واکسن را دریافت کرده‌اند


بیش از 48 درصد گروه‌های هدف در کرمانشاه دز اول واکسن را دریافت کرده‌اند

گروه استان‌ها- رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه گفت: بیش از ۴۸ درصد گروه‌‌های هدف در استان کرمانشاه دز اول واکسن را دریافت کرده‌اند و در هفته‌های آینده سرعت بیشتری می‌گیرد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، محمودرضا مرادی در ستاد کرونای دانشگاه علوم پزشکی با بیان اینکه از اسفند 98 نقشه راهی برای مقابله با کرونا تدوین شد و هر 6 ماه یکبار به روز می‌شود اظهار داشت: تاکنون 28 میلیارد تومان از خیران برای کمک به کرونا جذب شده است.

مرادی با اشاره به اینکه یک میلیون و 262 هزار دز واکسن دریافت شده که یک میلیون و 142 هزار دز تا صبح امروز تزریق شده است عنوان کرد: 48.2 درصد گروه‌های هدف در نوبت اول و 27 درصد نوبت دوم را دریافت کرده‌اند که نسبت به میانگین کشوری وضعیت مناسبتری دارد.

وی گفت: با برداشتن محدودیت سنی واکسیناسیون و تخصیص 100 هزار دز واکسن به استان می‌توانیم طی دو سه هفته آینده درصد قابل توجهی از مردم را واکسینه کنیم.

مرادی با بیان اینکه در پیک پنجم کرونا در حداکثر میزان 1586 بیمار در بیمارستان بستری شدند افزود: بیش از نیمی از این بیماران مربوط به شهرستان‌ها بود و بیمارستان‌های نظامی و غیرنظامی نیز به کمک آمدند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه با اشاره به اینکه 300 هزار تست کرونا در استان انجام شده که در پیک پنجم 41 درصد تست‌ها مثبت شده است عنوان کرد: سیر نزولی مختصری از نظر تعداد بستری‌ها در حال عبور است و با وجود اینکه تعداد بیماران در این پیک بسیار بیشتر از موج سوم است اما میزان مرگ و میر کم بوده است.

وی با بیان اینکه شایعاتی درباره واکسن وجود دارد که افراد با وجود دریافت واکسن مبتلا به کرونا می‌شوند گفت: براساس مطالعات انجام شده به طور میانگین از هر 10 هزار نفر بستری هشت نفر واکسن را دریافت کرده بودند که هیچکدام فوت نشدند.

مرادی با اشاره به اینکه میزان درآمدزایی دانشگاه‌ها و بیمارستان‌ها با وجود افزایش کار و مخارج، کاهش یافته است افزود: کارکنان با وجود افزایش فعالیت‌ها کارانه کمتری دریافت می‌کنند و مصرف و هزینه اکسیژن برای فرد بستری به طور متوسط دو میلیون تومان است و درخواست می‌شود این هزینه در صورتحساب بیمه‌ها لحاظ شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه گفت: سال 99 تفاهم‌نامه‌ای به مبلغ 300 میلیارد تومان در زمینه اعتبارات کرونا منعقد شد که حدود 40 میلیارد تومان آن پرداخت شد و مابقی همچنان باقی مانده است.

وی با اشاره به اینکه بیش از 5400  دانشجوی ایرانی و 616 دانشجوی خارجی در دانشگاه علوم پزشکی استان تحصیل می‌کنند عنوان کرد: 534 عضو هیئت علمی در دانشگاه علوم پزشکی استان وجود دارد که از این تعداد 49 نفر در مقطع استادی و 116 نفر دانشیار و مابقی در رتبه‌های استادیاری و مربی قرار دارند.

مرادی با بیان اینکه 3154 تخت ثابت و 378 تخت ویژه در بیمارستان‌های دولتی و غیردانشگاهی در استان وجود دارد گفت: وضعیت استان از این نظر چندان مناسب نیست و نیازمند راه‌اندازی تخت‌های بیشتر در استان هستیم.

وی افزود: 132 مرکز جامع سلامت شهری و روستایی و 629 خانه بهداشت در استان وجود دارد و در این مدت 18 مرکز 16 ساعته ویژه کرونا و 41 مرکز تجمیعی تزریق واکسن در استان راه‌اندازی شده است و چند مرکز دیگر نیز برای مشاغل خاص وجود دارد.  

انتهای پیام/832/ ع

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon