یک‌روز در روستای "هراونج" خراسان رضوی/ اردوهای جهادی فرصتی برای تربیت مدیران انقلابی است + تصاویر

یک‌روز در روستای "هراونج" خراسان رضوی/ اردوهای جهادی فرصتی برای تربیت مدیران انقلابی است + تصاویر

گروه استان‌ها ــ شور و نشاط بزرگترین خصلت جوانان است که در اردوهای جهادی می‌توان دید جوانانی که، کارهای  سخت را به به جان می‌خرند و حتی سبقت می‌گیرند برای انجام آن و از سویی تلاش برای افزایش معنویت خود دارند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گناباد، عازم سفری می‌شویم به بخش "کاخک" خراسان رضوی و آن هم روستایی در دل رشته کوه‌های سیاه کوه تا در کلاس درسی شرکت کنیم از جنس ساختن و تمرین دور شدن از هوای نفس و کمک به خانواده‌ای که روزهای سختی را می‌گذراند.

به ابتدای جاده روستای هراونج می‌رسیم، جاده ای خاکی به سمت کوه و پر از موج که لرزش ماشین را چندین برابر کرده است، پیرزنی قد خمیده با اسپند به استقبال بچه‌های گروه می‌آید، امروز استاد و شاگرد و بچه هیئتی‌های دانشگاه علوم پزشکی گناباد برای شروع کار جهادی دیگری به این روستا آمده اند.

 ابتدا چرخی در روستا می‌زنیم، روستایی با 7 خانوار که بیشتر آن را افراد مسن تشکیل می‌دهد و قناتی که آب‌دهی آن بسیار کم است که حتی کفاف کشاورزی را نمی‌دهد.

به برکت انقلاب اسلامی اقدامات خوبی در این روستا انجام شده است، این روستا برق و تلفن دارد ولی همچنان از نعمت گاز برخوردار نیست و سوخت اصلی مردم آن نفت است، از کرونا خبری نیست، کسی ماسک نمی‌زند و همه در حال کار و تلاش هستند.

بچه‌های گروه لباس جهاد بر تن می‌کنند و کار شروع می‌شود، ساخت خانه ای برای پیرزنی که کسی را ندارد و در خانه عروسش زندگی می‌کند که  حتی حمام هم ندارد.

پیرزن با شوق فراوان برای بچه‌های گروه صحبت می‌کند و در حالی که اشک‌هایش را با گوشه روسری چهار طاقی که برسر دارد پاک می‌کند می‌گوید شما را خدا برای من رساند، نمی‌دانم چکار کنم، نمی‌تواند تاب بیاورد و دست به کار می‌شود، با همان کمر خمیده و دست‌هایی که نشان از کار و زحمت است ماسه می‌آورد، آجرها را جابه جا می‌کند و برای بچه‌های گروه روی آتش چای  درست می‌کند.

جواد باقری، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی گناباد و مدیر اجرایی نهاد مقام معظم رهبری در این دانشگاه می‌گوید: کلاس درس واقعی اینجا است، جایی که انسان از تمامی تعلقات دوری می‌کند و برای ساختن خود دست به هرکاری می‌زند.

او که سابقه طولانی در برگزاری اردوهای جهادی دارد ادامه می‌دهد: اردوهای جهادی فرصتی برای ارتقای اعتماد به نفس و خودباوری و اتکال به خدا، ایجاد امید در روستا، ارتقای مشارکت مردمی در آبادانی، ایجاد رابطه عاطفی بین روستاییان و ساکنین شهری، شناخت ارزش‌های اصیل اسلامی، انتقال لایه‌های پنهان مشکلات روستاییان و مناطق محروم به مسئولان است.

جواد طلبه جوانی که در این اردوی جهادی شرکت کرده است نیز می‌گوید: برگزاری و حضور در اردوهای جهادی برگرفته از توصیه فرمایش مقام معظم رهبری در استفاده از شور و نشاط جوانان انقلابی در پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی تشکیل شده است.

وی ادامه می‌دهد: حضور در اردوهای جهادی خود یک نوع تمرین برای داشتن سبک زندگی ساده به توصیه بزرگان است و امیدواریم با حضور در مناطق محروم تغییر نگاهی در ما نسبت به زندگی ایجاد خواهد شد.

امیر محمد یکی دیگر از جوانان شرکت کننده در این اردوی جهادی نیز عنوان می‌کند: انسان باید برای وقت و کاری که انجام می‌دهد ارزش قائل باشد و حضور در اردوی جهادی و کار برای خدا بهترین استفاده از وقت است.

وی ادامه می‌دهد: از آنجایی که شرکت کنندگان در اردوهای جهادی افراد جوان هستند این اردوها می‌تواند فرصتی برای تربیت مدیران انقلابی برای آینده کشور باشد.

شور و نشاط بزرگترین خصلت جوانان است که در این اردوها می‌توان دید جایی که در حین کار شوخی می‌کنند ، کارهای سخت را به به جان می‌خرند و حتی سبقت می‌گیرند برای انجام آن و از سویی تلاش برای افزایش معنویت خود دارند مانند برگزاری نماز جماعت و خواندن زیارت نامه و کار را با رمز یا زهرا شروع کردن و با یاد خدا ادامه دادن تا حصول نتیجه که نشان از روحیه معنوی نیروهای جهادی دارد.

انتهای پیام/281/س

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
گوشتیران
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
triboon