یک کلاهبرداری اینترنتی ۱۶ کشور عربی را هدف قرار داد

یک کلاهبرداری اینترنتی 16 کشور عربی را هدف قرار داد

گزارش‌ها حاکی است که یک کلاهبرداری اینترنتی قربانیان خود را در ۱۶ کشور عرب زبان از طریق دستکاری بیش از ۱۳۰ نام تجاری معروف، هدف قرار داده است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از نشنال نیوز، گزارش‌ها حاکی است که یک کلاهبرداری اینترنتی قربانیان خود را در 16 کشور عرب زبان از طریق دستکاری بیش از 130 نام تجاری معروف، هدف قرار داده است.

شرکت امنیت سایبری گروپ آی بی Group-IB مستقر در سنگاپور از یک کلاهبرداری در صنایع مختلف از جمله مخابرات، خرده فروشی و سرگرمی خبر داد.

ماموران امنیت سایبری بیش از 4300 صفحه اینترنتی مخرب در سایت بلاگزپات Blogspot ، یک سرویس محبوب وبلاگ نویسی ، پیدا کردند که توسط یک گروه ناشناخته ایجاد شده بودند و شامل بیش از 100 حساب ثبت شده بود.

در این گزارش آمده است که کلاهبرداران از "یک طرح آزمایش شده" استفاده می کردند و هدایای رایگان از برندهای معروف، بازی‌های قرعه کشی که توسط افراد مشهور توصیه می شدند و پیشنهادات جعلی شغل از سوی دولت، ارائه می کردند.

یاکوف کراوتسوف، رئیس تیم تحقیقاتی ریسک دیجیتال در گروه آی بی‌و اوگنی اگوروف، تحلیلگر ارشد این مجموعه در این باره تأکید کردند که کلاه برداران از وسوسه برای سرقت اطلاعات شخصی یا جذب ترافیک به سایر وب سایت‌های کلاهبرداری استفاده کردند. بیش از 500 هزار نفر در ماه از این وب سایت‌ها بازدید می‌کنند.

عربستان سعودی، امارات، کویت، اردن، سودان، مراکش، مصر، بحرین، عراق، یمن، فلسطین، الجزایر، لبنان، قطر، سوریه و عمان از جمله کشورهای عرب زبان خاورمیانه هستند که هدف این کلاهبرداری قرار گرفتند. این گزارش همچنین می‌افزاید که برخی از کاربران انگلیسی زبان در ترکیه و نیجریه نیز قربانی این کلاهبرداری شده اند.

تبهکاران اطلاعات شخصی مانند نام کامل، شماره تلفن، آدرس خانه، اطلاعات تحصیل و محل کار قربانیان را سرقت کردند.

از قربانیان خواسته شد تا پیوند وب سایت مخرب را با 5 تا 20 مخاطب در برنامه واتساپ WhatsApp به اشتراک بگذارند تا هدایای رایگان خود را دریافت کنند.

به گفته شرکت آی بی‌ام، در پی افزایش کار از راه دور و افزایش سریع استفاده از بسترهای آنلاین که اطلاعات شخصی را جمع آوری می‌کند، جرایم سایبری در سطح جهان افزایش یافته است.

متوسط خسارت جهانی تجاوز به داده‌ها سالانه 10 درصد افزایش یافته و به 4.2 میلیون دلار در مدت 12 ماه تا 30 ژوئن رسیده است.

ایالات متحده همچنان با متوسط هزینه 9 میلیون دلار در مقایسه با سال قبل 8.6 میلیون دلار در صدر این فهرست قرار داشت و پس از آن عربستان سعودی و امارات متحده عربی با 6.9 میلیون دلار، کانادا (5.4 میلیون دلار)، آلمان (4.9 میلیون دلار) و ژاپن (4.7 دلار) قرار گرفتند.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
دهۀ «رکود، عبرت، تجربه»
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار اقتصادی
اخبار روز اقتصادی
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
خودرو سازی ایلیا
بانک ایران زمین
گوشتیران
triboon