مشکلات محیط زیستی پل خلیج فارس قشم بهانهجویی بود
گروه استانها – نماینده مردم استان هرمزگان در مجلس شورای اسلامی گفت: دولت باید مسئله مگا پروژه پل خلیجفارس را تعیین تکلیف کند و موضوعات مربوط به محیط زیست این پروژه بهانهجویی دولت قبل بود.
محمد آشوری تازیانی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در قشم ، اظهار داشت: هر پروژهای چه بزرگ و کوچک و یا مگا پروژه باید مطالعات زیست محیطی آن انجام شود اما چرا مسئولان محیط زیست پیش از اجرای این طرح عظیم از مشکلات محیط زیستی آن سخن نگفته بودند و در این باره بعد از شروع کار و هزینههای هنگفتی که انجام شد اعتراض کردند.
وی با تاکید بر اینکه به نظر من این اعتراضات جز بهانهجویی دولت قبل چیز دیگری نبود، افزود: در زمینه ارتباط قشم با سرزمین اصلی دو گزینه داشتیم یکی احداث پل و دیگری ایجاد تونل زیر دریایی بود که با بررسیهای انجام شده، موضوع ساخت پل در اولویت قرار گرفت.
نماینده مردم بندرعباس، قشم، ابوموسی، حاجیآباد و بندرخمیر در مجلس شورای اسلامی بیان داشت: متاسفانه یکی از مشکلات ما به ضعف و بحران تصمیمگیری در مورد ادامه اجرای این پروژه مربوط میشود که منجر به نیمه تمام ماندن آن شده است.
وی گفت: پل خلیج فارس به عنوان یک مگا پروژه از دولت نهم شروع شد و در دولت یازده و دوازده با کمی پیشرفت همراه بود که مشکلاتی همچون محدودیت منابع مالی و نداشتن باور به انجام این پروژه منجر به ناتمام ماندن آن شد.
آشوری تازیانی با تاکید بر اینکه بحث تحریمها هم در ناتمام ماندن این پروژه ملی تاثیرگذار بود، افزود: مجمع نمایندگان استان هرمزگان در دیدار با وزیر جدید راه و شهرسازی مسائل مربوط به این پروژه مهم مطرح شد و رستم قاسمی قول داد که این پروژه را برای چرخه مناسب با هدف رفاه مردم، امنیت تردد با جدیت پیگیری کند.
پل خلیج فارس و بنادر لافت و پل هرچه زودتر تعیین تکلیف شود
منصور آرامی دیگر نماینده مردم استان هرمزگان در مجلس شورای اسلامی هم، در این گفتوگو اظهار داشت: مسئله پل خلیجفارس باید هرچه زودتر تعیین تکلیف شود چون حدود 300 میلیارد تومان در این پروژه هزینه شده که در حال از بین رفتن است.
وی ادامه داد: انجام این طرح میتواند به جذب بیشتر سرمایهگذاری در قشم و توسعه عدالت اجتماعی در این منطقه منجر شود.
این نماینده مردم قشم همچنین یادآور شد: اداره بندر لافت و پل هم باید هرچه زودتر تعیین تکلیف شود که توسط سازمان منطقه آزاد و یا سازمان بنادر و کشتیرانی اداره شود تا از شرایط نامناسب کنونی خارج شود.
به گفته وی، این دو بندر به هیچ وجه استاندارد نیستند و از دولت سیزدهم انتظار داریم این موضوع را تعیین تکلیف کند تا از این دو بندر مهم بشود به نحو شایسته بتوان از آن بهرهبرداری کرد.
آرامی همچنین پروژه بزرگراه ساحل جنوبی قشم را کار بسیار بزرگی برشمرد که موجب سلامت تردد جادهای می شود از سازمان منطقه آزاد برای این طرح و پروژههای مختلف دیگری که اجرا کرده است، تشکر نمود.
شهرستان قشم متشکل از سه جزیره قشم، لارک و هنگام با حدود 150 هزار نفر جمعیت در جنوب ایران قرار دارد.
انتهای پیام/7558/ ت