بازگشایی مدارس در استانها| آسیبهای آموزش مجازی انکارناپذیر است/ مدارس گیلان بهصورت تدریجی حضوری میشوند + فیلم
گروه استانها- مدارس گیلان بهصورت تدریجی به سمت آموزش حضوری پیش میروند تا سلامت دانشآموزان، فرهنگیان، کاهش نگرانی و آسودگی خاطر خانوادهها تامین شود.
به گزارش خبرگزاری تسنیم ازرشت، آموزش مجازی برای دانشآموزان در شرایط کرونا همواره آسیبهایی به دنبال داشته است تا جاییکه بعضی والدین خواستار بازگشایی مدارس با رعایت شروط تکمیل واکسیناسیون، سیستم تهویه بهتر برای کلاسهای درس و امکان تشکیل کلاسهای حضوری با تعداد دانشآموز کم شدند.
امسال سال تحصیلی جدید با تصمیمات جدیدی برای بازگشایی مدارس به جای تعطیلی کامل مدارس همراه شده است و بر این اساس مناطق روستایی و عشایری از مهرماه کلاسهای درس حضوری دارند و در سایر مناطق به شرط توانایی رعایت پروتکلهای بهداشتی مدارس به تدریج از آبان ماه به صورت حضوری بازگشایی میشوند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان گیلان در گفتوگو با خبرنگار تسنیم با اشاره به آغاز سال تحصیلی جدید اظهار داشت: بر اساس مجوزهای صادر شده از سوی ستاد ملی مقابله با کرونا قرار است مدارس گیلان از اول مهر ماه آموزش را به صورت غیرحضوری آغاز کنند.
محمد رحمتی با بیان اینکه به شکل تدریجی و گام به گام به سمت آموزش حضوری پیش میرویم گفت: کلاسهای مدارس حوزه روستایی که حداکثر با 15 نفر دانشآموز تشکیل میشوند میتوانند به شکل حضوری آموزش دهند و مجوز در این مورد صادر شده است البته در این حوزه هم اصراری به آموزش حضوری نداریم.
وی خاطرنشان کرد: اختیاراتی به مدارس داده شده است که در صورت آمادهسازی شرایط و مشاهده رضایتمندی اولیاء دانشآموز، میتوانند درخواست آموزش حضوری داشته باشند و سپس درخواست خود را ابلاغ میکنند تا مجوز لازم برای آموزش حضوری در مدرسه مربوطه صادر شود.
مدیرکل آموزش و پرورش استان گیلان با بیان اینکه در سال گذشته نیز مدارس از تاریخ 15 شهریور ماه به شکل حضور بازگشایی شدند تصریح کرد: از ابتدای اردیبهشت ماه امسال به همه ادارات اعلام شده که مقدمات لازم برای آموزش از مهرماه را فراهم کرده و آمادگی داشته باشند.
رحمتی تصریح کرد: به طور همزمان به همه مدارس توصیه شده است که اقلام بهداشتی به اندازه کافی تهیه کنند بنابراین از بابت تامین اقلام بهداشتی و تجهیزات در مدارس نیز نگرانی وجود ندارد و قابل تامین است و مدیران مدارس در سراسر استان هم به فکر این موضوع هستند.
وی با اشاره به روند واکسیناسیون فرهنگیان در گیلان گفت: پیگیریهای لازم برای واکسیناسیون معلمان و فرهنگیان در استان با کمک دانشگاه علوم پزشکی انجام شد و دوز اول واکسن را دریافت کردند و تزریق دوز دوم نیز از چند روز قبل آغاز شده است و با توجه به توزیع واکسن در استان با سرعت در حال انجام است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان گیلان با ابراز امیدواری از پایان واکسیناسیون فرهنگیان و کارکنان اداری مدارس گیلان تا پایان شهریور ماه افزود: در تلاش هستیم که تمام مرتبطان دانشآموز و والدین آنها هم واکسینه شوند و زنجیره انتقال ویروس قطع شود.
رحمتی با بیان اینکه بسیاری از دانشآموزان و والدین آنها علاقمند به آغاز مجدد آموزش حضوری هستند تصریح کرد: نگرانیهای در بین خانوادهها وجود دارد از طرفی بعضی از خانوادهها تکفرزند یا دارای دو فرزند هستند که حق میدهیم نگرانیهایی داشته باشند و برای ما هم سلامتی دانشآموزان و آسودگی خاطر والدین بسیار اهمیت دارد.
وی با اشاره به اهمیت کاهش نگرانی خانوادهها با مهیا شدن شرایط لازم برای آموزش حضوری ابراز داشت: حرکت گام به گام و تدریجی به سمت آموزش حضوری در دستور کار است و در کنار آن سلامت دانشآموزان، فرهنگیان و کاهش نگرانی و آسودگی خاطر خانوادهها بسیار مورد تاکید است.
یکی از مادران با اشاره به ضرورت تلاش برای کاهش نگرانی والدین در صورت حضور دانشآموز در مدرسه اظهار داشت: انتظار داریم که تهویه مناسب در کلاسها وجود داشته باشد یا تعداد دانشآموزان را کم کنند و حتی میتوانند به صورت تدریجی و مقطعی زمینه حضور دانشآموز را در کلاس فراهم کنند.
یکی دیگر از مادران دانشآموز گفت: از لحاظ ایمنی به دلیل شرایط کرونا حضور در منزل بهتر است و نگرانی والدین هم کاهش پیدا میکند اما تمرین و تکرار درس در خانه کمتر از مدرسه است و دانشآموز به آموزش معلم در فضای مدرسه بهتر گوش میدهد و یاد میگیرد.
یکی دیگر از مادران با تاکید بر رعایت فاصلهگذاری اجتماعی و پروتکلهای بهداشتی در مدارس برای حفظ سلامتی کارکنان و دانشآموزان اظهار داشت: مدیران و مسئولان مدارس با برنامهریزی لازم میتوانند زمینه حضور 2 ساعته دانشآموز در کلاس را با رعایت پروتکلها فراهم کنند.
مدیر دبیرستان نمونه دولتی دکتر معین رشت نیز با بیان اینکه اینکه برنامهریزی لازم برای حضور فیزیکی و غیرحضوری دانشآموزان در این مدرسه انجام شده است اظهار داشت: در شرایط فعلی بازگشایی مدارس به صورت غیرحضوری است و تمهیدات لازم برای تشکیل کلاسهای آنلاین فراهم شده است.
فرزاد نوزاد گفت: بازگشایی مدارس به صورت حضوری از دغدغههای مسئولان مدرسه و والدین دانشآموز است زیرا آموزش حضوری از کیفیت بهتری برخوردار است از این رو آمادگی لازم را برای استقبال از دانشآموزان داریم و به محض عبور از پیک کرونا بهتر میتوان کلاسها را به صورت حضوری برگزار کرد.
یکی از دانشآموزان نیز آموزش حضوری را بهتر از مجازی دانست و اظهار داشت: در فضای مدرسه بهتر میتوانیم درس را متوجه شویم و معلم هم به صورت حضوری توضیح میدهد و سوال پرسیدن از معلم در شرایط حضوری راحتتر است.
انتهای پیام/612/ ت