ادامه بحران آب در ارمغانخانه/ چرا "آب و فاضلاب زنجان" مردم منطقه را چند ماه بدون آب گذاشت؟


ادامه بحران آب در ارمغانخانه/ چرا "آب و فاضلاب زنجان" مردم منطقه را چند ماه بدون آب گذاشت؟

گروه استان‌ها ـ با بی‌توجهی شرکت آب و فاضلاب استان زنجان در شناسایی محل ترکیدگی و هدررفت آب از خط انتقال ارمغانخانه، مردم این شهر چندین ماه است که با مشکل تامین آب شرب مواجه‌ هستند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان، چندین ماه است که شهر 3 هزار نفری ارمغانخانه با مشکل تامین آب شرب مواجه است با اینکه این مسئله چندین بار از مسئولان شرکت آب و فاضلاب استان و شهرستان پیگیری شده اما هر بار مسئولان ادعا کرده‌اند که مصرف بیش از حد مردم سبب شده تا منبع ارمغانخانه نتواند نیاز مردم را به آب شرب تامین کند.

در همین راستا تصمیم بر این شد تا آب چاه قره‌چریان را وارد مدار آبرسانی شهر ارمغانخانه کنند و در طول روز‌های اخیر نیز این امر انجام گرفت اما غافل از اینکه سو مدیریت توسط شرکت آب و فاضلاب و عدم بازرسی و علت‌یابی هدررفت آب در شهر ارمغانخانه؛ سبب شده تا شکستی در خط انتقال آب از منبع ارمغانخانه به شهر وجود داشته باشد.

این شکستگی باعث شده تا در هر ثانیه قریب به 5 لیتر آب از این منبع خارج شود و بالا‌فاصله چندین ساعت پس از پر‌شدگی منبع با خروج حجم عظیمی از آب، منبع دوباره خالی شده و مردم با کمبود آب شرب مواجه باشند و متهم ردیف اول این کمبود نیز معرفی شوند.

در حالی که سرچشمه مشکل کمبود آب تنها به عدم مدیریت شرکت آب و فاضلاب گره خورده و مردم مسبب اصلی معضل کمبود آب در شهر ارمغانخانه نبوده‌اند.

در این خصوص حسین افشاری، عضو شورای اسلامی شهر ارمغانخانه در گفت‌وکو با تسنیم اظهار داشت: چندین ماه است که مردم شهر ارمغانخانه با مشکل عدم تامین آب شرب مواجه است و بار‌ها این معظل به مسئولان مختلف از جمله مسئولان استانی و شهرستانی شرکت آب‌و‌فاضلاب اطلاع‌رسانی شده است بلکه شاید اقدام کارگشایی انجام دهند.

وی با بیان اینکه هر بار مسئولان شرکت آب و فاضلاب ادعای این را داشتند که مردم آب را بهینه مصرف نمی‌کنند افزود: بالاخره پس از کش‌وقوس‌های فراوان و پیگیری‌های متعدد بعد از چندین ماه آب چاه قره‌چریان وارد مدار آبرسانی شهر ارمغانخانه شد بلکه معضل کمبود آب تا حدودی رفع شود.

عضو شورای اسلامی شهر ارمغانخانه با بیان اینکه متاسفانه علت کمبود آب شرب در این ماه‌ها عدم مدیریت مصرف توسط مردم نبوده و به سو مدیریت مسئولان شرکت آب و فاضلاب برمی‌گردد گفت: خط انتقال آب شرب شهر ارمغانخانه از نزدیکی محل اتصال به منبع آب دارای ترکیدگی بوده که همین امر سبب شده تا قریب به 5 لیتر آب در ثانیه از این منبع ماه‌ها به هدر برود و مردم با مشکلات کمبود آب مواجه باشند و متهم این کمبود نیز معرفی شوند در حالی که همین حجم آبی که از محل شکستگی خط انتقال خارج می‌شود وارد جریان مدار آبرسانی می‌شد؛ می‌توانست آب یک دوم جمعیت شهر را تامین نماید.

وی با ابراز تاسف از اینکه با هزینه کردی آب از چاه قره‌چریان و قشلاق وارد مدار و منبع آب شهر ارمغانخانه شده اما عدم نظارت سبب شده تا حجم عظیم آب روزانه به هدر رود و از دسترس مردم شهر خارج شود، گفت: مسئولان شرکت آب و فاضلاب همواره عنوان کردند منبع بعد از پر شدگی سریعاً خالی می‌شود و حجم مصرف توسط مردم بالا است در صورتی که اگر نظارت دقیق انجام می‌گرفت علاوه بر رفع این نقص، معضلات آب شرب مردم این شهر نیز کم می‌شد.

افشاری با تاکید بر اینکه بعد از مشاهده محل ترکیدگی خط انتقال آب شرب ارمغانخانه چندین بار با مسئولان شرکت آب و فاضلاب تماس گرفته‌ایم تا سریع اقدام به رفع این مشکل کنند گفت: اما علی‌رغم پیگیری و تماس‌های مکرر مسئولان شرکت آب و فاضلاب حاضر به پاسخگویی نشدند.

از سوی دیگر هم حجت‌الاسلام مهدی باقری نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی چندی پیش در نشست خبری با اصحاب رسانه به عملکرد ضعیف آب و فاضلاب استان انتقاد کرد و گفت: باید تغییرات مدیریتی در آب و فاضلاب استان رخ دهد چرا که معتقدیم عملکرد این دستگاه مطلوب نبوده است. 

با تمام این‌ها، مشکل تامین آب شرب شهر ارمغانخانه سرچشمه از سو مدیریت مسئولان شرکت آب و فاضلاب گرفته است که مدیریت درستی بر شبکه انتقال آب و نظارت صحیحی بر روی آن نداشته‌اند چرا که ترکیدگی لوله انتقال آب در مجاورت منبع می‌توانست بسیار پیشتر توسط این شرکت شناسایی و مشکل مرتفع شود و مانع از دست و پنجه نرم کردن مردم با مشکلات گوناگون کمبود آب شرب در این شهر شود.

 اما نکته تاسف بارتر این است که علی‌رغم شناسایی وجود شکستگی در خط انتقال آب توسط مردم این شهر، اما مسئولان اراده‌ای برای حل این مشکل ندارند و حتی زحمت پاسخگویی نیز به خود نمی‌دهند.

انتهای پیام/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon