سالن ورزشی «افرینه پلدختر» سرگردان در پیچ و خم وعدهها؛ انتظار ورزشکاران چه زمانی به پایان میرسد؟+تصاویر
گروه استانها- سالن ورزشی افرینه در شهرستان پلدختر با گذشت بیش از ۳ سال کلنگ زنی فقط پیریزی شده و مطالبه جوانان این منطقه همچنان لنگ تخصیص اعتبار است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از پلدختر، بامداد چهارم اردیبهشت ماه سال 94 بود که چهار جوان ورزشکار از دیار افرینه که به دلیل نبود سالن ورزشی مسیر 10 کیلومتری افرینه -معمولان را برای پا به توپ شدن در زمین فوتبال معمولان طی میکردند در حین بازگشت دچار سانحه شده و بر اثر تصادف جان خود را از دست دادند تا مردم این دیار به جای بهاری شدن، سیاه پوش جوانانی باشند که بهار جوانیشان برای همیشه خزان شد!
تا قبل از این حادثه مسئولان بارها وعده احداث سالن ورزشی برای دهستان افرینه را داده بودند، اما خبری از احداث سالن نشد تا مردم افرینه داغدار جوانانی شوند که داغ آنها برای خانوادههایشان و مردم این منطقه فراموش نشدنی است، اکبر محمودوند، امین عسگری، اسد و علی جعفری چهار جوان ورزشکار افرینهای هستند که جانشان قربانی سوء مدیریت مسئولان شد، اسد و علی جعفری برادر بودند که داغ فراقشان پدر و مادر را پیر کرد حالا هم پدر و مادران افرینهای دل نگران فرزندانشان در جادههای ناایمن برای رسیدن به آرزوهای ورزشیشان هستند.
بعد از درگذشت این چهار جوان ورزشکار شاهد حضور اکثر مسئولان استانی و شهرستانی به افرینه بودیم که آمده بودند تا مشکل جوانان ورزشکار افرینه را حل کنند و با پیگیریهای صورت گرفته در 30 فروردین ماه 97 کلنگ احداث سالن ورزشی دهستان افرینه با حضور خادمی استاندار لرستان، عزیزپور مدیرکل وقت ورزش و جوانان، سید حمید رضا کاظمی نماینده پلدختر و معمولان در مجلس شورای اسلامی، مسئولان استانی، شهرستانی و جوانان ورزش دوست به زمین زده شد تا جوانان این بار شاهد تحقق مطالبه چند ساله خود باشند، مطالبهای که جوانان ورزش دوست افرینه را در تاریخ 19 مهر 96 به جلوی درب فرمانداری پلدختر کشاند تا صدای اعتراض خود به نداشتن سالن ورزشی را به گوش مسئولان برسانند.
سالن ورزشی چند منظوره دهستان «افرینه» قرار بود در زمینی به مساحت 730 متر مربع ساخته شود که 510 متر آن فضای مفید و مابقی فضای اداری و به مبلغ سه میلیارد ریال اعتبار احداث آن شروع شد و در زمان کلنگ زنی به گفته نورعلیوند رئیس وقت اداره ورزش و جوانان پلدختر یک میلیارد و 90 میلیون ریال از آن تخصیص پیدا کرده بود.
اما اکنون بعد از گذشت سه سال از کلنگ زنی سالن ورزشی شاهد هستیم که این پروژه فقط پیریزی شده است و با 20 درصد پیشرفت فیزیکی بیش از دو سال است که تعطیل و معطل اعتبار است و ادامه تکمیل این پروژه با اعتبارات قطره چکانی دست و پنجه نرم میکند و جوانان دیار افرینه همچنان در جادههای ناایمن آرزوهای ورزشی خود را در سالنهای ورزشی شهر معمولان و دهستان مورانی جستجو میکنند تا دغدغه خانوادههای افرینهای سلامتی فرزندان ورزشکارشان باشد.
تعیین و تکلیف سالن ورزشی دهستان افرینه در سال 1400
حشمت اله امان الهی مدیرکل ورزش و جوانان استان لرستان 23 اسفند ماه 99 در نشست مجازی با رسانهها و خبرنگاران استان با اشاره به سالن ورزشی رها شده افرینه گفت: یکی از سالنهای که پیشرفت فیزیکی خوبی ندارد و اعتباری برا آن پیش بینی نشده بود سالن ورزشی دهستان افرینه بوده که برای فعال شدن این پروژه برای سال 1400 برنامههایی را در دست اقدام داریم.
سالن ورزشی افرینه فقط پی ریزی شده است!
علی سلطانپور دهیار دهستان افرینه در گفتوگو با خبرنگار تسنیم اظهار داشت: با توجه به جمعیت دو هزار نفری مرکز این دهستان و روستاهای اطراف تا شعاع 10کیلومتری میتوانند از این سالن ورزشی چند منظوره استفاده کنند که این سالن ورزشی سال 97 با حضور خادمی استاندار لرستان کلنگ زنی شد و قرار بود یک ساله تکمیل و به بهرهبرداری برسد ولی هم اکنون با 25 درصد پیشرفت فیزیکی فقط فندانسیون آن اجرا و پی ریزی شده است و عملیات اجرایی آن متوقف شده است.
وی با بیان اینکه پیگیریهایی از بخشداری معمولان و اداره ورزش و جوانان انجام شده ولی میگویند با توجه به حجم خسارات گسترده و زیرساختهای ورزشی شهرستان که در سیل از بین رفته اولویت زمین فوتبال پلدختر و معمولان است و افرینه در مرحله بعدی قرار دارد که با توجه به تکمیل این دو پروژه تقاضا داریم سالن ورزشی دهستان افرینه را در دستور کار قرار دهند.
خانوادههای افرینه دغدغه سلامتی جوانان خود را دارند
دهیار افرینه با اشاره به اینکه به قول کائیدی رئیس اداره ورزش و جوانان پلدختر اعتبار یک میلیارد تومانی برای این سالن ورزشی در نظر گرفتند که فعلا تخصیص پیدا نکرده که باید منتظر ماند که چه مقدار این اعتبار تخصیص مییابد عنوان کرد: مشکلی که ما در این دهستان داریم بُعد مسافتی است که جوانان روستا برای ورزش کردن طی میکنند، سالهای گذشته اهالی این دهستان عزادار چهار جوان ورزشکار این روستا شدند که برای ورزش در سالن ورزشی معمولان به این شهر رفته بودند و هم اکنون هم این دغدغه برای خانوادههای افرینهای وجود دارد چون جوانان این دهستان برای ورزش به معمولان و مورانی میروند که انتظار داریم مسئولان مربوطه تکمیل سالن ورزشی دهستان افرینه را در دستور کار قرار دهند.
وی بیان کرد: در دیداری که با نماینده پلدختر داشتم مطالبه جوانان دهستان افرینه را مطرح و بخشدار معمولان هم پیگیری هایی انجام داده که وعده دادند در کمیته برنامهریزی شهرستان مطرح و اعتبار برای آن تخصیص پیدا کند.
وعده دیگر برای تکمیل سالن ورزشی دهستان افرینه
امید کائیدی رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان پلدختر با بیان اینکه پروژه ساخت سالن ورزشی دهستان افرینه که از مطالبات و خواستههای به حق اهالی بخش معمولان است بیش از دوسال به دلیل نبود اعتبارات پیشرفتی نداشته است افزود: با پیگیریهای انجام شده در فصل جدید بودجه در سال 1400 توانستیم مبلغی در حدود یک میلیارد تومان که 250 میلیون تومان آن از اعتبارات بخش نفت، 500 میلیون تومان از اعتبارات ارزش افزوده و 250 میلیون تومان سرمایه استانی است جهت شروع بکار ساخت این پروژه جذب کنیم.
وی افزود: با اعتبار در نظر گرفته شده امید داریم روند ساخت سالن ورزشی افرینه در پاییز 1400 آغاز و تا پایان سال بتوانیم بخش بزرگی از این پروژه را تکمیل کنیم.
ورزشکاران و جوانان ورزش دوست افرینهای پس از سالها دوندگی کفشهایشان را در زمینهای سنگلاخ و بدون تماشاگر برای همیشه آویزان کرده و آرزوهای ورزشی و فوتبالی خود را فقط در رویا متصور میشوند، از مسئولانی که با افتخار در 30 فروردین 97 کلنگ احداث سالن ورزشی را به زمین زدند، باید پرسید تا چه زمانی خانوادههای افرینهای باید دل نگران جوانان ورزشکار خود در رفت و برگشت به شهر معمولان باشند؟ نونهالان افرینه به جوانی رسیدند و جوانان هم پیر شدند آیا وقت آن نشده که مسئولان یک بار برای همیشه صدای آنان را بشنوند!؟