وضعیت نارنجی کرونایی در کاشان عاملی برای عادی‌انگاری شده است

وضعیت نارنجی کرونایی در کاشان عاملی برای عادی‌انگاری شده است

گروه استان‌ها- وضعیت نارنجی کرونایی در کاشان عاملی برای عادی‌انگار شده است به نحوی که روند کاهشی مبتلایان به کرونا متوقف شده است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کاشان ، شیوع ویروس کرونا در منطقه کاشان پنج پیک را به خود دیده است و در این برهه از زمان از قله پیک پنجم عبور کردیم و وضعیت منطقه از قرمز کرونایی به نارنجی تغییر پیدا کرده است و خوشبختانه روند واکسیناسیون نیز به خوبی و با سرعت مناسبی در حال اجرا است.

همین موضوعات باعث شده است که برخی از شهروندان میزان رعایت پروتکل بهداشتی به ویژه استفاده از ماسک را کمتر توجه کنند و مجددا دچار عادی‌انگاری شوند در حالی که این شرایط بسیار شکننده است و هر گونه کوتاهی در این زمینه باعث می‌شود تا منطقه کاشان مجددا گرفتار پیک جدید کرونا شود.

ابوالفضل شجاعی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کاشان با بیان اینکه خوشبختانه بخشی از بیمارستان شهید بهشتی کاشان از بیماران کرونایی خالی شده است اظهار داشت: ما از تمام ظرفیت بیمارستان شهید بهشتی برای بیماران کرونایی و غیرکرونایی استفاده می‌کنیم و در صورت داشتن ظرفیت بیماران الکتیو نیز پذیرش می‌کنیم.

وی با بیان اینکه با این شرایط اوضاع ما اوضاع خوبی نیست، افزود: بیمارانی که به بیمارستان مراجعه می‌کنند، بیماران بدحالی هستند و آی سی یو همچنان ترافیک دارند و ظرف 7 تا 8 روز اخیر اگر چه روند کاهشی داشته اما در شرایط حاضر شرایط ثابت شده است و پذیرش‌های جدید ما نیز قابل توجه است.

رئیس بیمارستان شهید بهشتی کاشان با بیان اینکه یکی از دلایل کاهش پذیرش بیماران کرونایی در این بیمارستان پذیرش بیماران کرونایی در بیمارستان ثامن شهرستان آران و بیدگل است، ابراز داشت: این تصور که با کاهش پذیرش بیماران کرونایی در بیمارستان شهید بهشتی وضعیت خوب است، تصور دارای اشکال است.

وی با بیان اینکه یکی از مشکلات در بیماران عادی‌انگاری و بی توجهی نسبت به ابتلا به کرونا است، گفت: برخی بیماران زمانی به بیمارستان مراجعه می کنند که اوضاع مساعدی ندارند و در زمانی برای بستری مراجعه می‌کنند که وضعیت جسمانی مساعدی ندارند در حالی که در زمان مناسب درمان مراجعه نکرده و زمان را از دست داده است و گاهی درمان برای این افراد مؤثر نمی‌شود.

شجاعی ضمن ابراز نگرانی از مراجعه دیرهنگام بیماران کرونایی تصریح کرد: درمان‌ها نسبی است و این درمان از یک مقطعی اثربخش است و اگر دیرهنگام مراجعه شود شاید درمان برای آنان مؤثر واقع نشود و حتی متأسفانه منجر به مرگ فرد شود و لازم است بیماران کرونایی به این موضوع توجه کنند.

وی با بیان اینکه تغییر رنگ و تغییر به نارنجی نیز عاملی برای عادی‌انگاری مردم شده است، تأکید کرد: در حال حاضر دوران بسیار حساس و مستعد پیک بعدی را داریم در حالی که کمی از قله پیک پنجم فاصله گرفتیم در حالی که خوشبختانه روند واکسیناسیون در کاشان با سرعت خوبی در حال پیگیری است اما هنوز ایمنی لازم به واسطه واکسیناسیون در جامعه ایجاد نشده است.

رئیس بیمارستان شهید بهشتی کاشان با بیان اینکه واکسیناسیون برای افراد همانند یک کلاه ایمنی است، افزود: اگر فردی کلاه ایمنی استفاده کند در زمان حادثه کلاه ایمنی باعث می‌شود تا از شدت صدمه جلوگیری کند؛ واکسیناسیون نیز همین موضوع است و با فرهنگ‌سازی در این زمینه این تصور غلط که واکسیناسیون موجب می‌شود سیستم ایمنی بدن در برابر کرونا کاملا ایمن شود از بین می‌رود.

محمدحسین خیاط کاشانی نیز در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کاشان ضمن ابراز نگرانی از مصرف خودسرانه برخی از آنتی بیوتیک‌ها توسط شهروندان اظهار داشت: این موضوع باعث می‌شود که مقاومت بدن کاهش پیدا کند و بر همین اساس در زمان مبتلا به بیماری شدت آن افزایش پیدا می کند.

وی ضمن ابراز نگرانی از مصرف خودسرانه دارو افزود: برخی داروها نظیر داروهای کورتون‌ها از جمله داروهایی است که به صورت خودسرانه در بیماران مبتلا به کرونا مصرف می‌شود در حالی که باید این داروها در مقطع خاصی از بیماری و با توجه به تشخیص پزشک به میزان تعیین شده مصرف شود.

مدیر تحقیق و توسعه معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کاشان با بیان اینکه بیماران به شدت از مصرف خودسرانه داروها خودداری کنند، ابراز داشت: مهمترین موضوع در درمان بیماران کرونایی مراجعه زودهنگام به مراکز درمانی است به نحوی که با مشاهده علائم سریعا به پزشک مراجعه شود.

وی با بیان اینکه وقتی ویروس بر اندام ها غلبه کرده و ریه درگیر شود شرایط درمانی سخت‌تر است، گفت: لازم است شهروندان نسبت به انجام واکسیناسیون اهتمام ورزند و از سوی دیگر بیماران مبتلا به کرونا نیز لازم است سریعا به مراکز درمانی مراجعه کرده و روند درمانی خود را پیگیری کنند.

سیدعلیرضا مروجی نیز در این رابطه ضمن اشاره به به کارگیری تمامی ظرفیت ها در راستای واکسیناسیون شهروندان اظهار داشت: به منظور تسریع در روند واکسیناسیون شهرستان آران و بیدگل مرکز تجمیعی واکسیناسیون در این شهرستان با ظرفیت پذیرش روزانه بیش از یک هزار نفر افتتاح و به بهره‌برداری رسید.

وی با بیان اینکه با گسترش واکسیناسیون می‌توان از آمار بستری و مرگ و میرهای ناشی از ویروس کرونا کم کرد، افزود: کرونا یک مشکل اجتماعی و نه یک مشکل حوزه سلامت است و بر همین اساس تمامی امکانات در شهرستان های کاشان و آران و بیدگل برای پیشگیری از شیوع این ویروس منحوس پای کار آمدند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان ضمن ابراز خرسندی از استقبال بیشتر مردم منطقه کاشان از واکسن برکت ابراز داشت: در حال حاضر چهار مرکز تجمیعی تزریق کرونا در کاشان شامل سالن شهدای بسیج، پایگاه سبکبار، سالن رشد و تندرستی، بیمارستان متینی و دو مرکز در آران و بیدگل شامل خانه بازنشستگان امید و سالن تربیت بدنی دانشگاه پیام نور برای واکسیناسیون به شهروندان خدمات ارائه می‌دهند.

انتهای پیام/801/ح

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon
مدیران