جانسون بحران سوخت را با برگزیت مرتبط ندانست

جانسون بحران سوخت را با برگزیت مرتبط ندانست

با وجود بحران شدید سوخت در انگلیس اما نخست وزیر این کشور از برگزیت و قواعد ویزای سختگیرانه در این کشور که به گفته بسیاری منتقدان عامل این بحران در انگلیس است حمایت کرد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از هفته نامه "اشپیگل"، "بوریس جانسون"، نخست وزیر انگلیس با وجود بحران سوخت شدید در کشورش به دلیل کمبود راننده کامیون همچنان از برگزیت و قواعد ویزای سختگیرانه در این کشور دفاع کرده و در پیامی ویدئویی اعلام کرد: من فکر نمی کنم مردم این کشور بخواهند همه مشکلات را با مهاجرت های بی رویه حل کنند. ما این کار را مدت 20 سال و یا بیشتر انجام دادیم و این راهی نیست که بریتانیای کبیر با آن بتواند رشد و توسعه یابد.

آزادی تردد برای کارگران با تکمیل برگزیت پایان یافته و برای نیروهای کار از اتحادیه اروپا روش های گران قیمت صدور ویزا وجود دارد. این یکی از دلایلی است که بسیاری از پمپ بنزین ها در انگلیس در حال حاضر بدون سوخت مانده و تعطیل شده‌اند. صف های طولانی جلوی جایگاه های سوخت در بسیاری مناطق این کشور ایجاد شده است.

تصاویری در اینترنت منتشر شده که نشان می دهد مردم بنزین را در بطری های قدیمی آب ذخیره می کنند. گرانت شاپس، وزیر حمل و نقل انگلیس این اقدام را خطرناک دانسته و از شهروندان خواسته از این کار خودداری کنند.

جانسون در پیام ویدئویی خود کمبود راننده را یک مشکل جهانی دانست و تقاضا در همه جای دنیا را بالا و اوضاع اقتصادی را متشنج ارزیابی کرد.

کواسی کوارتنگ"، وزیر بازرگانی انگلیس هم اخیرا در سخنانی تاکید کرد: در صورت لزوم استقرار موقتی پرسنل نظامی با ظرفیت اضافی از زنجیره تامین برای کاهش فشارهای ناشی از افزایش تقاضا برای سوخت حمایت می کند. تعداد محدودی از تانکرهای نظامی در حال آماده باش قرار گرفته‌اند.

بر اساس اطلاعات انجمن موسوم به PRA در انگلیس به دلیل تقاضای بسیار بالا در برخی بخش های کشور تا 90 درصد پمپ بنزین ها خشک مانده‌اند. دلیل این کمبود گازوئیل و بنزین کمبود رانندگان کامیون است که مانع زنجیره تامین از شرکت های سوخت تا جایگاه های توزیع کننده شده است. بر اساس ارزیابی ها در حال حاضر کمبود حدود 100 هزار راننده کامیون در این کشور وجود دارد. بسیاری از رانندگان کامیون اروپایی بعد از برگزیت به اروپا بازگشتند و بر اساس ارزیابی ها بیش از 20 هزار نیروی متخصص ماهر از اروپای شرقی هم از انگلیس مهاجرت کردند.

علاوه بر این همه گیری کرونا هم مانع آموزش و امتحانات رانندگی برای ایجاد راننده جدید شده است. چندین دوره آموزش و آزمون رانندگی به تعویق افتاده است.

پزشکان انگلیسی هم هشدار داده‌اند که به دلیل کمبود سوخت به زودی دیگر نخواهند توانست در محل کار خود حاضر شوند. در حال حاضر دولت برخی تمهیدات از جمله ویزای موقت برای رانندگان کامیون خارجی و برخی استثنائات دیگر را در نظر گرفته است و ارتش هم می خواهد وارد کار شود. اما همه این ها کمک چندانی به بهبود اوضاع نمی کند.

"اولاف شولتز"، نامزد صدر اعظمی حزب سوسیال دموکرات آلمان که پیروز انتخابات پارلمانی اخیر در این کشور بود هم اوضاع بحرانی در انگلیس را به برگزیت مرتبط دانسته و گفته است: ما بسیار در این زمینه کار کردیم که انگلیسی ها را متقاعد کنیم اتحادیه اروپا را ترک نکنند؛ اما در نهایت آن ها به گونه‌ای دیگر تصمیم گرفتند.

در حالی که نمایندگان مشاغل اعتراف می کنند که برگزیت یک دلیل برای ایجاد این شرایط است اما دولت ارتباط بین این دو را رد می کند.

ریتیش پترولیوم اعلام کرده که حدود 20 پمپ بنزین از این شرکت تعطیل شده و بین 50 تا 100 پمپ بنزین دیگر در حال حاضر سوخت ندارند.

کار کردن به عنوان راننده کامیون از زمان نهایی شدن مسئله برگزیت دیگر برای غیر انگلیسی ها جذابیتی ندارد. پیامد وقوع برگزیت این کار دشوارتر از گذشته شده است و مرزها به اروپا بسته شده‌اند و موانع دیوان سالارانه بالایی وجود دارد.

انگلیس پس از 47 سال عضویت، 12 دیماه 1399 به طور رسمی از اتحادیه اروپا خارج شد. دولت این کشور می گوید به توافقی درباره آینده همکاری‌های تجاری با اتحادیه اروپا دست یافته است. اما عملا این خروج دردسرهای زیادی را به ویژه برای انگلیس ایجاد کرده است.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon