استاندار قزوین: مالخرها برای مقابله با سرقت شناسنامهدار شوند
گروه استانها- استاندار قزوین گفت: برای مقابله با سرقت باید مالخرها را شناسنامهدار کنیم و با اعمال نظارت دقیق بر معاملات نامشروع بازار دزدان و سارقان را از بین ببریم.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، هدایتالله جمالیپور در جلسه کمیسیون مبارزه با سرقت استان قزوین که در سالن جلسات شهید سپهبد قاسم سلیمانی استانداری قزوین برگزار شد، با اشاره به نقش مهم مالخرها و خریداران اموال مسروقه در گسترش این پدیده در استان اظهار داشت: برای مقابله با سرقت باید مالخرها را شناسنامهدار کنیم و با اعمال نظارت دقیق بر معاملات نامشروع بازار دزدان و سارقان را از بین ببریم.
وی اضافه کرد: اگر یک بانک اطلاعاتی برای مالخرها درست کنیم، به سرعت میتوانیم امکان نظارت دقیق بر فعالیتهای نامشروع آنها را پیدا کنیم و در این زمینه کار برای ناجا و سایر دستگاههای مقابله با وقوع جرم آسانتر خواهد شد.
لزوم تهیه اطلس سرقت در استان قزوین
جمالیپور همچنین با اشاره به ضرورت تهیه اطلس سرقت در محدوده جغرافیایی استان قزوین ادامه داد: اگر این اطلس تهیه شود، دستگاههای امنیتی و انتظامی میتوانند نقش دقیق سایر دستگاهها در حوزه پیشگیری از سرقت در هر محدوده را تعیین کنند و به این ترتیب مقابله با سرقت به یک حرکت سازماندهیشده تبدیل میشود.
وی یادآور شد: برای پیشگیری از سرقت کلیه نواحی استان قزوین باید از نظر تهدید سطحبندی شده و برای هر ناحیه یک برنامه مقابله با سرقت مجزا و منطبق با واقعیتهای آن منطقه تعریف شود.
شرکتهای برق و مخابرات از شرکتهای خصوصی برای حراست از اموال استفاده کنند
رئیس کمیسیون مبارزه با سرقت استان قزوین در بخش دیگری از سخنانش از خسارات سنگین سارقان به شبکه برق و مخابرات اشاره کرد و گفت: بنابراین چنین دستگاههایی باید از شرکتهای خصوصی حوزه انتظامی برای حراست از اموال عمومی خود استفاده کنند؛ چرا که قیمت بالای تجهیزات شبکه برق و مخابرات سرقت از آنها را برای سارقان جذاب کرده است.
جمالیپور همچنین بر لزوم کنترل رفتار اتباع خارجی سابقهدار و مشکوک در استان قزوین تأکید کرد و افزود: همچنین باید جادهها و محورهای مواصلاتی جذاب برای رفتارهای سارقانه و مجرمانه شناسایی شده و به شدت تحت کنترل مأموران و نیروهای ناجا قرار بگیرند.
وی با انتقاد از بیمسئولیتی دهیاریهای و شوراهای روستایی در پیشگیری از سرقت در روستاها و دهات استان ادامه داد: با توجه به اینکه سرقت ضربه سنگینی به مردم و اعتماد عمومی آنها به مسئولان در حوزه امنیت میزند، بنابراین همه دستگاههای اجرایی و دولتی در این حوزه مسئولیت دارند و دستگاهها نباید همه وظایف و تکالیف خود را به گردن نیروی انتظامی بیندازند.
آموزشوپرورش کارگاههای ضد سرقت برای مدیران مدارس برگزار کند
معاون سیاسی و امنیتی استاندار قزوین هم دراین مراسم با اشاره به متنوع شدن ابعاد وقوع سرقت در استان و کشور گفت: در حوزه سرقت از شبکه برق باید شرکت توزیع نیروی برق ضمن رایزنی با وزارت نیرو و سایر دستگاههای ذیربط امکانات نظارت هوشمند از طریق سامانه دوربین مدار بسته و سایر وسایل نظارتی را مهیا کند تا سارقان با خیال راحت به شبکه برق استان قزوین هجوم نبرند.
منوچهر حبیبی اضافه کرد: همچنین شرکت مخابرات استان قزوین هم باید نسبت به سرقتهای صورتگرفته در حوزه کابلها و آنتنهای مخابراتی پاسخگو باشد و صرف کمبود نیرو برای نگهبانی از تجهیزات و ابزار مخابراتی دلیل محکمهپسندی نیست.
وی ادامه داد: با توجه به بازگشایی هنرستانها در شهر قزوین و وجود اموال و امکانات گرانقیمت آموزش مهارتی در این هنرستانها به ویژه در هنرستانهای کارودانش باید اداره کل آموزش و پرورش در همکاری با فرماندهی انتظامی استان قزوین اقدام به برپایی کارگاههای مقابله با سرعت برای مدیران مدارس هنرستانها کند و همچنین تجهیزات آزمایشگاهی و مهارتی مدارس در انبارهای مطمئن و ضد سرقت نگهداری شوند.
انتهای پیام/ش