اختراع یک ابرخازن ویژه توسط مخترع دانشگاه صنعتی امیرکبیر
محققان دانشگاه صنعتی امیرکبیر به فناوری تولید گونهای از ابرخازن ویژه دست یافتند که ساخت رایانه، ذخیرهسازی انرژی، شیرینسازی آب و علوم پزشکی از زمینههایی است که میتوان این ابرخازنهای نوین را در آنها به کار گرفت.
به گزارش خبرنگار علمی خبرگزاری تسنیم؛ محققان دانشگاه صنعتی امیرکبیر به فناوری تولید گونهای از ابرخازن ویژه دست یافتند که ساخت رایانه، ذخیرهسازی انرژی، شیرینسازی آب و علوم پزشکی از زمینههایی است که میتوان این ابرخازنهای نوین را در آنها به کار گرفت.
"سارا مدنی" دانشآموخته دانشگاه صنعتی امیرکبیر و مخترع این ابرخازن گفت: همه چیز از محلول اکسید گرافن سایز بزرگ شروع میشود، یک نوع از گرافن خاص که ما در تحقیقات خود از آن استفاده کردیم ضمن اینکه این محصول با محیط سازگار بوده و دارای توان بالا و طول عمر بالایی نیز است.
گرافن دارای ویژگیهای منحصر به فردی مانند استحکام مکانیکی بسیار زیاد، قدرت رسانایی الکتریکی و حرارتی بسیار بالا، انعطافپذیری و خاصیت مغناطیسی است و به همین دلیل این ماده کاربردهای فراوانی از جمله در نانوالکترونیک، پیلهای خورشیدی، ابزار ذخیره انرژی مثل باطریها و ابرخازن دارد.
این پژوهشگر دانشگاه صنعتی امیرکبیر برای نخستین بار موفق به طراحی و ساخت نوعی ویژه از ابرخازن شده است که بعد از تبدیل گرافون به فوم حالا این محصول نازک، کاربردهای بسیار زیادی دارد که یکی از این محصولات ابرخازن است بنابراین شما در ذخیرهسازی انرژی به شدت میتواند از آن استفاده کنید و در ماشین، لپتاپ و .... کاربردهای زیادی دارد و یک کاربرد دیگر آن این است که در شیرینسازی آب از آن استفاده میشود.
از این محصول حتی در زمینه پزشکی برای افزایش توان باطریهای قلب استفاده میشود. وقتی که ما از ابرخازن در کنار این باطریها استفاده میکنیم در واقع طول عمر باطری را که از طول عمر فرد بیشتر است را تضمین کردیم. توان این فومهای نازک بسیار بالاست و همین مزیت اصلی این طرح محسوب میشود ضمن اینکه این محصول مراحل پژوهشی خود را طی کرده و آماده حمایت مسئولین است.
انتهای پیام/