حضور دهه هشتادیها در تبیین فرهنگ دفاع مقدس نقطه قوت آثار هنری است
گروه استانها - نمایش نقاب که روایتی آزاد از زندگی خلبان شهید ابوالفضل مهدیار است، این روزها به مناسبت هفته دفاع مقدس به روی صحنه میرود.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، از شهدا بسیار شنیدهایم اما دیدن کی مانند شنیدن است، هنر به ویژه تئاتر و نمایش کمک میکند که ما و امثال ما که جنگ را ندیده و لمس نکرده بخشهایی از جنگ و دفاع مقدس را ببینیم که هیچگاه دیده نشده است.
در میان شهدای 8 سال دفاع مقدس شهدایی هستند که بیش از دیگران گمنام ماندهاند و کمتر به آنها پرداخته شده است. گروه هنری مهنا در اقدامی پسندیده به اجرای نمایش از زندگی این شهدای گمنام و مظلوم میپردازد که در آخرین کار به سراغ خلبان شهید ابوالفضل مهدیار رفته است.
نمایش نقاب با اجرای زیبای زهرا هوشمند به صورت مونولوگ به بخشی از زندگی این شهید پرداخته است. این نمایش که این روزها برای گروههای مختلف جامعه به روی صحنه میرود، میزبان لیلا نورافشان، معاون فرهنگی و امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان فارس و جمعی از هنرمندان بود.
نورافشان در این اجرا که سیاوش صفرینژاد بازیگر .مدرس و کارگردان و حمید نشاط منتقد، نویسنده و کارگردان نیز حضور داشتند به بیان نقطه نظرات خود درباره این اثر حوزه دفاع مقدس پرداخت. وی با بیان اینکه بسیار خوشحالم از اینکه در جمع جوانان دهه هشتادی آثار هنری شهدا و دفاع مقدس را تماشا میکنم، اظهار داشت: امثال این نمایش ظرفیت و بستر مناسبی برای معرفی دفاع مقدس و ارزشهای آن به نسل جوان و نوجوان است.
وی با بیان اینکه حضور دهه هشتادیها در این نمایش یک نقطه قوت است، گفت: سعی میکنیم از ظرفیت این نمایش تاثیرگذار در راستای نشر فرهنگ شهادت و دفاع مقدس در کلانشهر شیراز و استان فارس کمال استفاده را ببریم.
نورافشان با بیان اینکه تماشای این نمایش برای ما دو بخش داشت، افزود: بخش هنری که عالی بود و زحمت زیادی از سوی هنرمندان برای اجرای نمایش کشیده شده بود و بخش دوم داستانهایی است که هیچ یک از ما نمیدانیم و این ویژگی ممتاز هنر نمایش است که در قالب هنر اطلاعات زیادی را به مخاطب منتقل میکند.
معاون فرهنگی و امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان فارس درباره این نمایش افزود: نقاب تماشاچی را با خودش میبرد و اجازه مکث کردن به مخاطب نمیدهد و در عین اینکه غم انگیز نیز هست.
انتهای پیام/ز