گیلان با ۴۴۰ رسانه مکتوب و مجازی در زمره استانهای فرهنگی کشور است
گروه استانها- مسئول سازمان بسیج رسانه سپاه گیلان گفت: گیلان با بیش از ۴۴۰ رسانه مکتوب و مجازی در زمره استانهای فرهنگی کشور با سابقه رسانهای بالا قرار دارد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، سرهنگ مهدی پارسا امشب در یادواره شهدای رسانه استان گیلان با اشاره به منویات مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه خبرنگاران لحظات نابود شدنی را ابدی میکنند اظهار داشت: در دفاع مقدس همه اقشار ملت ایران پایکار آمدند و به تبع قشر فرهیخته رسانه نیز به این میدان جنگ نابرابر آمد.
مسئول سازمان بسیج رسانه سپاه گیلان عنوان داشت: با وجود اینکه خبرنگاران تنها رسالت خبری داشتند اما در طول دوران دفاع مقدس در کنار رزم علیه دشمن دوربینهای خود را نیز همراه داشته و صحنههای ایثار مردم را ثبت کردند و یکی از اسناد افتخار اصحاب رسانه 244 شهید رسانه در دفاع مقدس بود.
پارسا با بیان اینکه خبرنگاران استان گیلان نیز از این افتخار بینصیب نبودند و 6 شهید خبرنگار را تقدیم انقلاب کردیم گفت: برای ثبت اسناد زمان جنگ شامل عکسها و فیلمها ممکن بود خبرنگاران هر لحظه جانشان را از دست بدهند اما این تصاویر را ثبت کردند تا آیندگان بدانند چه بر ملت ایران گذشت.
وی خاطرنشان کرد: یکی از جنبههایی که متأسفانه در جنگها مورد هجمه قرار میگیرد تهاجم دشمن به نقاط حساس انسانی است لذا خبرنگاران ما این رسالت را داشتند که به دنیا مخابره کنند که ارتش عراق در جنگ با ایران هیچ توجهی به ابعاد انسانی ندارد در عملیات خیبر به طور گسترده از سلاح شیمیایی استفاده کرد.
مسئول سازمان بسیج رسانه سپاه گیلان با بیان اینکه یکی از اقدامات ارزشمند خبرنگاران انتقال این جنبههای غیرانسانی نظامیان عراق به دنیا بود تصریح کرد: در زمان جنگ بسیاری از اخبار ما به دنیا مخابره نمیشد و اصحاب رسانه با کمترین امکانات این ماموریت را انجام دادند.
پارسا با بیان اینکه هر کدام از شهدای ما سند افتخار ملت ایران هستند افزود: شهید غلامرضا رهبر یکی از شهدای شاخص بسیج رسانه کشور است که آقای محسن رضایی فرمانده وقت سپاه در زمان دفاع مقدس میگفت من هر زمان میخواستم از صحت یک خبر مطلع شوم اخبار آقای رهبر را گوش میکردم.
وی اظهار داشت: شهید محمد اسحاقی شهید رسانه گیلان در جواب فردی که از وی سوال کرد شما که مداوم در جبهه حضور دارید چرا با لشکر سپاه قدس گیلان همراه نمیشوید پاسخ داد همه در این لشکر من را میشناسند و احتمال دارد اگر من با این لشکر همراه شوم هر اقدامم به منزله ریا محسوب شود.
پارسا با بیان اینکه این اخلاص و بصیرت اصحاب رسانه در آن شرایط سخت ستودنی است گفت: امروز به ظاهر در صلح اما در جنگ غیرنظامی قرار داریم؛ ما در دوران دفاع مقدس از لحاظ فیزیکی در جنگ نابرابر بودیم و امروز پس از گذشت 43 سال از انقلاب باز هم درگیر جنگ نابرابر رسانهای هستیم.
وی افزود: با وجود این نبرد نامتقارن رسانههای ما حرفهای زیادی برای گفتن دارند؛ دشمن در حوزه رسانه هزینههای چند میلیون دلاری میکند مانند ایجاد شبکه اینترنشنال که با پول سعودیها در حال راهاندازی است و شبانهروز در حال سمپاشی رسانهای نسبت به ایران هستند.
مسئول سازمان بسیج رسانه سپاه استان گیلان با اشاره به تلاش کمنظیر اصحاب رسانه برای خنثیسازی نقشههای دشمنان خاطرنشان کرد: با وجود تمام مشکلات و مسائل اقتصادی خبرنگاران که جای دفاع دارد، اما اصحاب رسانه عملیات پدافندی خوبی را در برابر دشمن داشتند.
پارسا با بیان اینکه گیلان یکی از استانهای پیشرو در عرصه رسانه است ابراز داشت: میرزا کوچک خان جنگلی بهعنوان یکی از افتخارات گیلان در شرایط سخت هجوم ابرقدرتها که با تعداد اندکی از نیروها علیه مزدوران میجنگید اقدام به چاپ نشریه جنگل کرد و این نشریه در آن زمان با چاپ سنگی راهاندازی شد.
وی با اشاره به اینکه حمایت میرزا کوچکخان از یک کار فرهنگی در آن زمان کار امروز رسانه گیلان را سنگین میکند گفت: گیلان با بیش از 440 رسانه مکتوب و مجازی در حوزه تولید محتوا اقدامات اثرگذاری را انجام داده و این موضوع ما را در زمره استانهای فرهنگی با سابقه رسانهای بالا قرار داده است.
پارسا ضمن گرامیداشت یاد و خاطره 4 شهید رسانه گیلان در دفاع مقدس و 2 شهید رسانه مدافع حرم استان افزود: شهید اسحاقی، شهید اخوان، شهید نشرودکل، شهید کوچکزاده، شهید سیرتنیا و شهید ثابتقدم شهدای رسانه گیلان هستند که انشاالله اصحاب رسانه استان با تأسی از سیره این شهدا مسیر آنها را ادامه دهند.
انتهای پیام/614/ش