روشنگری برای مصونیت جامعه در برابر جریان هجمهها رویکرد فرهنگی سپاه گیلان است
گروه استانها- مسئول مرکز فرهنگی خانواده سپاه گیلان گفت: روشنگری برای ایزوله افراد در برابر فضای مسموم و شبههانگیز رویکرد فرهنگی سپاه گیلان است.
مهتاب رهنما در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در رشت، با اشاره به اقدامات مرکز فرهنگی خانواده سپاه گیلان در راستای بصیرتافزایی در خانوادهها اظهار داشت: برگزاری کارگاههای مختلف برای توانمندسازی همسران و فرزندان سپاهیان از جمله فعالیتهای این مجموعه در زمینه روشنگری است.
مسئول مرکز فرهنگی خانواده سپاه گیلان افزود: این مجموعه در حوزه مباحث دینی، سبک زندگی ایرانی-اسلامی و موضوعات اجتماعی روز که دامنگیر خانوادهها بوده و نیازمند روشنگری است اقدام به برگزاری کارگاهها میکند البته با توجه به شرایط کرونایی این اقدامات به بستر فضای مجازی انتقال یافته است.
وی با بیان اینکه این کارگاهها به شکل استانی در گیلان برگزار میشود و خانوادههای همکاران از سراسر استان در آن شرکت میکنند اظهار داشت: همچنین کتابهای صوتی نیز در بستر فضای مجازی بارگزاری میشود که محتوای آن تجارب همسران رزمندگان و شهدای دفاع مقدس و صبر و مقاومت آنان است.
رهنما با اشاره به اینکه از جمله این کتابها میتوان به کتاب «دا»، «دختر شینا» و «سه دقیقه تا قیامت» نام برد تصریح کرد: یکی از وظایف مرکز فرهنگی خانواده سپاه روشنگری در عرصههای مختلف نظیر مبانی دینی است که در قالب برگزاری نشستهایی با حضور کارشناسان متخصص در این مرکز انجام میشود.
مسئول مرکز فرهنگی خانواده سپاه گیلان با بیان اینکه سعی داریم با ایجاد سرگرمیهای سالم خانوادهها را نسبت به حضور در فضاهای شبههانگیز و مسموم ایزوله کنیم گفت: مسائلی مانند چگونگی سوق دادن نوجوانان به خواندن نماز، ایجاد کارگاههای مشاغل خانگی، یادگیری هنرهای مختلف از جمله اقداماتی است که در راستای هدف مذکور در مرکز دنبال میشود.
وی با بیان اینکه این توانمندسازیها که هم جنبه سرگرمی و هم درآمدزایی دارد در قالب کارگاههای آموزشی در اختیار خانوادهها قرار میگیرد افزود: همچنین این اقدامات خانوادهها را از حضور در فضاهای مسموم و شبههانگیزی که این روزها بهویژه در فضای مجازی شاهدش هستیم دور میکند.
رهنما با اشاره به اینکه خانوادههای این مجموعه اکثراً از اعضای بسیج بوده و در اقدامات جهادی بسیج در راستای کنترل کرونا حضور فعال دارند خاطرنشان کرد: در ابتدای شیوع کرونا و هنگامی که با کمبود ماسک، گان و شیلد مواجه بودیم خانوادههای سپاهیان در این زمینه اقدامات بزرگی را رقم زدند.
وی با بیان اینکه خانوادههای همکاران ما از جمله اقشاری بودند که با حضور در بیمارستانها به کمک کادر درمان استان شتافتند گفت: از آن جایی که شرایط کرونایی معیشت بسیاری از مردم را مختل کرد در این راستا خانوادهها با تشکیل 12 گروههای جهادی اقدام به اجرای طرحهای کمکهای مومنانه کردند.
مسئول مرکز فرهنگی خانواده سپاه گیلان درباره اقدامات این مجموعه در راستای ترویج ازدواج آسان ابراز داشت: مجموعه فرهنگی خانواده سپاه گیلان در راستای وظیفه ذاتی خود مقوله ترویج ازدواج آسان را در حوزه همکاران مجرد در این مجموعه و همچنین فرزندان همکاران دنبال میکند.
رهنما با بیان اینکه این موضوع از طریق هستههای ازدواج که در گذشته تشکیل شده در حال پیگیری است افزود: در این مرکز سعی داریم شرایط ازدواج را که نگرانیهایی برای جوانان ایجاد کرده در حوزههای مختلف مانند جنبه روانشناسی برای آنان فراهم کنیم تا بتوانند برای تشکیل یک زندگی مستقل آماده شوند.
وی عنوان کرد: با وجود مشکلات اقتصادی فراهم آوردن امکانات اولیه برای زندگی نظیر مسکن و تأمین مایحتاج زندگی نیازمند حمایتهای مالی است که ما از طرق مختلف در حال رایزنی برای تأمین موارد مذکور و افزایش میزان تأمین این امکانات هستیم و برای این امر وامهای خوبی در حال اختصاص است.
مسئول مرکز فرهنگی خانواده سپاه گیلان خاطرنشان کرد: همچنین در راستای ترویج ازدواج آسان سامانهای راهاندازی شده تا خانوادههایی که از جنبههای مختلف با هم همکفو هستند را به یک دیگر معرفی کرده و واسطه تشکیل یک زندگی پایدار و پربرکت باشیم.
انتهای پیام/614/ ع