طرح سکوی مدیریت هوشمند اجتماعی برای مقابله با کرونا ۲ هفته در قزوین اجرا می‌شود

طرح سکوی مدیریت هوشمند اجتماعی برای مقابله با کرونا 2 هفته در قزوین اجرا می‌شود

گروه استان‌ها- رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی استان قزوین گفت: طرح سکوی مدیریت هوشمند اجتماعی برای مقابله با بحران کرونا ۲ هفته در قزوین اجرا می‌شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، نود و چهارمین جلسه ستاد پیشگیری و مقابله با ویروس کرونای استان قزوین بعدازظهر امروز با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی استان قزوین به عنوان دبیر و سخنگوی ستاد، فرمانده قرارگاه عملیاتی مبارزه با کرونای استان، مدیرکل مدیریت بحران و معاونت سلامت و دفاع زیستی سپاه حضرت صاحب‌الأمر(عج) در سالن جلسات باقرالعلوم(ع) ساختمان مدیریت بحران استانداری برگزار شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین در این نشست با اشاره به مصوبه ستاد ملی مبارزه با کرونا برای اعمال هوشمند محدودیت‌ها و محدودیت‌های اجتماعی اظهار داشت: با توجه به واکسیناسیون گسترده و عبور از پیک پنجم طرح سکوی مدیریت هوشمند اجتماعی برای مقابله با بحران شیوع و همه‌گیری کرونا به صورت آزمایشی 2 هفته در قزوین اجرا می‌شود.

پیمان نامدار با اشاره به پشتیبانی مرکز داده‌های اطلاعاتی وزارت بهداشت و درمان از اجرای این طرح اضافه کرد: بنابراین قزوین نخستین استان و استان پایلوت اجرای طرح یادشده خواهد بود که از چند روز آینده اجرای این طرح را شروع می‌کند و بعد از 2 هفته از اجرای آن این طرح در کل کشور و سایر استان‌ها هم به اجرا درخواهد آمد.

واکسیناسیون در قزوین اجباری شد

دبیر ستاد پیشگیری و مقابله با کرونای استان قزوین در بخش دیگری از سخنانش از اجباری شدن واکسیناسیون خبر داد و گفت: با اجرای طرح سکوی مدیریت هوشمند اجتماعی برای مقابله با کرونا همه کسانی که خواهان دریافت خدمات عمومی در اجتماع هستند، باید واکسن تزریق کرده و کارت واکسیناسیون به همراه داشته باشند.

نامدار افزود: نخستین گروهی که در این حوزه پالایش می‌شوند، راننده‌های تاکسی‌های اینترنت و اسنپ هستند که اگر واکسن نزده باشند، حق فعالیت و سوار کردن هیچ مسافری در هیچ مسیری را ندارند.

کمتر از نیم درصد واکسینه‌شدگان فوت کردند

سخنگوی ستاد کرونای استان هدف اصلی از اجرای طرح مزبور را رفع محدودیت‌ها دانست و ادامه داد: بنابراین در این طرح هر فردی قبل از حضور در سطح جامعه و مراجعه به یک مرکز صنفی و خدماتی وضعیت واکسینه شدن افراد شاغل در آن مرکز را از طریق کیو‌آرکد نصب‌شده در آن واحد صنفی رصد می‌کند و بعد درباره استفاده از خدمات عمومی در آن محل یا مرکز تصمیم‌گیری خواهد کرد.

نامدار یادآور شد: آمار مرگ‌ومیر کرومانی در بین افرادی که به طور کامل واکسینه شده‌اند، کمتر از نیم درصد است و هدف نهایی ما از اجرای طرح سکوی مدیریت هوشمند تکمیل پوشش واکسیناسیون میان اصناف و اقشار مختلف مردم است.

واحدهای صنفی و ناوگان حمل‌ونقل وادار به نصب کیوآرکد سلامت شوند

از سوی دیگر، مدیر مرکز هدایت بحران دانشگاه علوم پزشکی قزوین هم در جلسه نود و چهارم ستاد کرونای استان گفت: برای اجرای بهینه طرح سکوی مدیریت هوشمند اجتماعی باید همه واحدهای تجاری و صنفی و رانندگان ناوگان حمل‌ونقل عمومی کیوآرکد سلامت را از شبکه بهداشت و درمان دریافت کرده و در محل کار خود نصب کنند.

علی فخار سلیمانی اضافه کرد: علاوه بر آگاهی از آمار واکسیناسیون یک واحد صنفی یا عمومی مردم می‌توانند از زمان مثبت شدن تست کرونا افراد شاغل در یک محل هم مطلع شوند و با اطلاع از این واقعیت در محل مورد نظر حضور پیدا کنند.

وی ادامه داد: بنابراین شاغلان بخش خدمات عمومی همگی باید کارت واکسیناسیون داشته باشند؛ وگرنه از فعالیت آنها در سطح جامعه که احتمال شیوع کرونا را افزایش می‌دهد، جلوگیری خواهد شد.

انتهای پیام/ ز

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
طبیعت
گوشتیران
triboon