بازارچه مرزی گمیشان در منطقه مرزی با ترکمنستان ایجاد می‌شود

بازارچه مرزی گمیشان در منطقه مرزی با ترکمنستان ایجاد می‌شود

گروه استان‌ها - فرمانده مرزبانی استان گلستان گفت: ایجاد بازارچه‌های مرزی قوانین و مقررات خاصی دارد و از سوی دو کشور باید توافقاتی انجام شود و توجیه داشته باشد که اقدامات برای بازارچه مرزی گمیشان در حال انجام است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، سرهنگ بهزاد ابراهیمی ظهر امروز در نشست خبری، اظهار داشت: امنیت در داخل کشور با مرزهای مطمئن تامین می‌شود و مرزبانی یکی از ایستگاه‌های مهم در تولید و تامین امنیت است.

فرمانده مرزبانی استان گلستان در خصوص طرح حریم امنیتی گفت: طرح حریم امنیتی در سال 87 از طریق وزارت کشور به استان گلستان ابلاغ شد و پیشرفت خوبی در اجرای این طرح داشتیم.

ابراهیمی افزود: بخشی از اجرای این طرح به آموزش همگانی برمی‌گردد و مرزنشینان باید با این طرح آشنا و مقررات مربوط به آن را بدانند که نقض آن چه تبعاتی دارد و رعایت آن چه مزایایی خواهد داشت.

وی ادامه داد: ایجاد بازارچه‌های مرزی قوانین و مقررات خاصی دارد و از سوی دو کشور باید توافقاتی انجام شود و توجیه داشته باشد که اقدامات برای بازارچه مرزی گمیشان در حال انجام است.

فرمانده مرزبانی استان گلستان اظهار داشت: قاچاق به شکل گسترده و سازمان یافته در گلستان وجود ندارد و با این پدیده به شکل بزرگ روبرو نیستیم.

ابراهیمی افزود: مناطق مرزی به شدت مناطق شهری درگیر کرونا نبوده و کارهای غربالگری، تست‌های اولیه، تقسیم ملزومات بهداشتی و ضدعفونی معابر در روستاهای مناطق مرزی استان انجام شد.

وی ادامه داد: در طرح واکسیناسیون به کمک شبکه سلامت آمده‌ایم و عوامل ما در مرکز شهید مرزبان سرهنگ خطیری مستقر و در حال واکسیناسیون هستند و تعداد قابل توجهی از هم استانی‌ها به این مرکز مراجعه و واکسن دریافت کردند.

ابراهیمی با بیان اینکه استان گلستان 458 کیلومتر مرز دارد، خاطرنشان کرد: 347 کیلومتر مرز خشکی، 85 کیلومتر مرز ساحلی و 26 کیلومتر مرز دریایی داریم و حل و فصل مسائل مرزی با ترکمنستان بسیار دوستانه و در فضای خوبی است اما مقررات و قوانین مرزی را به دقت رعایت می‌کنیم.

وی یادآور شد: مرز با ترکمنستان از سوی کشور مقابل مسدود شده و اگر اتفاقاتی هم رخ دهد با تعاملات موجود حل و فصل خواهد شد البته متذکر شده‌ایم که مردم قوانین مرزی را رعایت کنند.

وی در خصوص آخرین وضعیت پرونده شهید خطیری گفت: حکم اولیه این پرونده صادر شده و در مراحل تائید در مراجع ذی صلاح قرار دارد.

فرمانده مرزبانی استان گلستان در خصوص آتش سوزی در نواحی مرزی، اظهار داشت: بی توجهی عوامل انسانی مهم‌ترین عامل آتش سوزی در نواحی مرزی است، جاده مرزی مانعی برای کند کردن سرایت آتش به داخل کشور است اما گاهی به دلیل وزش باد، آتش وارد کشور می‌شود.

ابراهیمی در خصوص شکار پرندگان در نواحی مرزی خاطرنشان کرد: طرحی برای ممانعت از نزدیک شدن شکارچیان به مناطق مرزی داشتیم و موارد زیادی از دستگیری شکارچیان رخ داده است و برخورد قاطعانه انجام دادیم.

وی افزود: شکار پرندگان شکاری تاثیر مستقیم در حیات منطقه مرزی می‌گذارد که اثرات آن به انسان‌ها هم برمی‌گردد و این موضوع به صورت جدی در دستور کار قرار دارد تا به طور کامل رفع شود.

ابراهیمی خاطرنشان کرد: مرزنشینان نقطه قوتی برای ما هستند زیرا در تمام شرایط کنار ما ایستاده‌اند و ارتباط خوب و صمیمی بین مرزبانان و مرزنشینان وجود دارد.

وی یادآور شد: هر جا لازم باشد به استیفای حقوق مرزنشینان می‌پرردازیم و در این بخش کوتاهی نخواهیم کرد زیرا جزو وظایف ما محسوب می‌شود.

ابراهیمی گفت: در سال گذشته 98 مورد پرونده شکار غیرمجاز در حوزه مرزبانی داشتیم که امسال فقط 14 مورد پرونده در این بخش داشته‌ایم.

وی در خصوص طرح هوشمندسازی مرزبانی بیان داشت: این طرح فقط استفاده از دوربین و ابزارهای اینچنینی نیست و در تمام لایه‌ها موضوعیت دارد.

وی در پایان گفت: زمان اطلاع رسانی اتفاقات در مرز یعنی از زمان وقوع تا مطلع شدن به صفر رسیده زیرا تجهیزات ارتباطی پیشرفته‌ای داریم.

انتهای پیام/588/ ع

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon