وجود ۱۶ سال خشکسالی پیاپی در استان سمنان؛ مدیران استان باید به صورت میدانی و جهادی پای کار باشند

وجود 16 سال خشکسالی پیاپی در استان سمنان؛ مدیران استان باید به صورت میدانی و جهادی پای کار باشند

گروه استان‌ها- استاندار سمنان با تأکید بر استفاده از فرصت‌ها و ظرفیت‌های موجود برای توسعه استان گفت: مدیران استان باید به صورت میدانی و جهادی پای کار باشند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، محمدرضا هاشمی در دیدار با مدیر و معاونان اداره دامپزشکی استان سمنان که در سالن جلسات غدیر استانداری سمنان برگزار شد، با اشاره به ارتباط حوزه کاری دامپزشکی با سلامت مردم و دام اظهار داشت: مؤلفه‌های مراقبت، پیشگیری، ریشه‌کنی و نظارت باید از سوی دامپزشکی در حوزه کاری مربوط به این اداره با جدیت دنبال شود.

وی با اشاره به اینکه در استان سمنان بیشترین بحث در حوزه تردد برای جابه جایی و نقل و انتقال دام صورت می‌گیرد گفت: با توجه به وجود یک میلیون و 700 هزار رأس دام سبک در استان در کنار دام سنگین و طیور گستره وسیعی از کار را برای دامپزشکی ایجاد می‌کند.

استاندار سمنان بیان کرد: قطعا اگر هر گونه کوتاهی در حوزه‌های مختلف کاری دامپزشکی صورت گیرد سلامت جامعه و مردم دچار مشکل می‌شود.

هاشمی بر آشنایی مردم بر روند کاری دامپزشکی تأکید کرد و گفت: مدیران استان باید به صورت میدانی و جهادی پای کار بوده و امور را پیگیری کنند و هدفی جز افزایش رضایت مردم نداشته باشند.

وی با اشاره به بروز بیش از 16 سال خشکسالی‌های پیاپی در استان سمنان گفت: 16 سال است که در این استان بارندگی بسیار کم است و مشکلات بسیار زیادی برای فعالان بخش کشاورزی و عشایر و ... ایجاد شده است که لازم است در راستای رفع مشکلات تلاش شود.

هاشمی سمنان را از استان های برتر در تولید گوشت قرمز، مرغ و تخم‌مرغ برشمرد و گفت: ظرفیت‌های بسیاری در حوزه‌های مختلف کشاورزی، صنعتی و معدنی در استان سمنان وجود دارد که باید از آنها بهره برد.

وی با تأکید بر استفاده از فرصت‌ها برای توسعه استان گفت: مدیران و مسئولان نباید وقت را تلف کنند و از ظرفیت‌های موجود در استان برای توسعه استفاده کنند و در این مسیر از پرداختن به مسائل حاشیه‌ای دوری کنند.

استان سمنان؛ قطب دارویی دامی کشور

حمیدرضا حسینی، مدیرکل دامپزشکی استان سمنان نیز در این دیدار با اشاره به فعالیت 14 کشتارگاه دام و طیور در استان سمنان گفت: 30 هزار تُن گوشت قرمز ، 50 هزار تُن گوشت مرغ و 170 هزار تُن تخم‌ مرغ در استان تولید می‌شود.

وی با بیان اینکه استان سمنان قطب دارویی دامی کشور است، گفت: 315 قلم داروی دامی در استان سمنان تولید می‌شود.

مدیرکل دامپزشکی استان سمنان از فعالیت 12 کارخانه دارویی، مکمل سازی و صنایع تبدیلی و 12 شرکت‌پخش در حوزه دامپزشکی در استان خبر داد و عنوان کرد: استان سمنان به 27 استان کشور خدمات دارویی دامی ارائه می‌کند.

حسینی در مورد اجرای طرح واکسیناسیون طیور در روستاها گفت: این طرح در روستاهای استان سمنان در حال اجراست و با اجرای آن حدود 80 درصد از میزان تلفات طیور کاسته می‌شود.

وی با بیان اینکه ایجاد یک واحد تولید واکسن نیوکاسل در استان سمنان در حال طراحی است، بیان کرد: استان سمنان از لحاظ آنفولانزای فوق حاد پرندگان، استانی سبز است و در حال حاضر مشکلی در این خصوص نداریم.

مدیرکل دامپزشکی استان سمنان با تأکید بر حمایت همه جانبه از عشایر و پیگیری امور آنها از سوی دامپزشکی استان گفت: برگزاری اردوهای جهادی برای آموزش و آگاهی بخشی به بهره‌برداران در دستور کار قرار دارد.

حسینی با اشاره به تولید انواع طیور در 493 واحد تولیدی استان سمنان خاطرنشان کرد: در استان سمنان در حال حاضر یک میلیون و 600 هزار رأس دام سبک و 55 هزار رأس دام سنگین وجود دارد.

انتهای پیام/363/ ع

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon