اجرای فیبر نوری «کاکان» ناتمام ماند؛ فرار مخابرات از پاسخگویی

اجرای فیبر نوری «کاکان» ناتمام ماند؛ فرار مخابرات از پاسخگویی

گروه استان‌ها- پروژه فیبر نوری کاکان بویراحمد به طول ۳۶ کیلومتر بعد از هیاهوهای یکساله مخابرات کهگیلویه و بویراحمد ناتمام ماند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  یاسوج، شرکت مخابرات کهگیلویه و بویراحمد به عنوان پیمانکار پروژه‌های ارتباطی از جمله اجرای فیبر نوری نیز لنگ می‌زند تا جایی که برخی پروژه‌ها نیمه تمام رها شده و برخی به دلیل تاخیر در راه اندازی شاهد افزایش هزینه‌های تمام شده در آن‌ها هستیم.

بدون شک به دلیل عدم آنتن دهی تلفن همراه اول در بسیاری از مناطق و جاده‌های استان کهگیلویه و بویراحمد مردم از دست شرکت مخابرات عصبانی هستند در حالی در استفاده از تلفن همراه رتبه سوم کشور را دارند.

بیش از یکسال از هیاهوی شرکت مخابرات برای اجرای شبکه فیبر نوری دهستان کاکان به طول 36 کیلومتر و با اعتبار  20 میلیارد ریال با هدف رفع مشکل ارتباطات این دهستان می‌گذرد اما بررسی‌ها نشان می‌دهد همه هیاهوهای «امیری» برای هیچ بوده و نام مخابرات این استان را در لیست پیمانکاران ناتوان ثبت کرده است.

در 20 ماه اخیر بیماری نوپدید و منحوس کرونا بخش‌های مختلف از جمله آموزش را تحت تاثیر قرار داده تا جایی که قید حضوری کلاس‌های درس زده شد و فراگیری علم و دانش به سمت مجازی رفت و زخم ناکارآمدی مسئولان با این بیماری نمایان شد تا جایی که مشخص شد در بسیاری مناطق خبری از اینترنت و آنتن دهی تلفن همراه نیست.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کهگیلویه و بویراحمد می‌گوید: برنامه برای دهستان کاکان داریم ولی چون مسیر انتقال مشکل دارده منتظر تکمیل پروژه فیبر ابلاغی به مخابرات هستیم.

سید امیررضا عابدینی با بیان اینکه پیمانکار این پروژه ما مخابرات است، افزود: نزدیک به سه کیلومتر از پروژه فیبر یاسوج به کاکان انجام نشده و حالا مجدد از مخابرات پیگیری می‌کنم.

وی ادامه داد: 3 کیلومتر آخر نیاز به دستگاه تریچر دارد که حفاری رو انجام داده و فیبرریزی انجام شود و برای این کار ظاهرا پیمانکار هم مشخص شده ولی چرا شروع نکرد رو باید پیگیری کنیم.

محمدهادی امیری مدیرعامل شرکت مخابرات کهگیلویه و بویراحمد در حالی که در مرتفع کردن نقاط کور آنتن دهی تلفن همراه مانده است سعی دارد اجرای پروژه‌های ارتباطی که تنها به عنوان پیمانکار در پروژه نقش دارد، به  نام خود تمام کند، اما بررسی پروژه فیبرنوری کاکان بویراحمد نشان می‌دهد امیری نمی‌تواند مجری دستگاه پیمانکار قدرتمند و تمام کننده باشد و در زمینه پاسخگویی نیز فرار می‌کند.

مهدی روشنفکر نماینده بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی نیز خواستار تعیین تکلیف پروژه اجرای فیبر نوری دهستان کاکان شد و گفت: موضوع را از طریق وزارت ارتباطات پیگیری می‌کنیم.

براساس آخرین آمار شرکت ارتباطات سیار، ساکنان این استان پس از هرمزگان و بوشهر رتبه سوم بالاترین میزان استفاده از تلفن همراه در کشور را دارا هستند.

مردم کهگیلویه و بویراحمد از عدم پوشش تلفن همراه در بخش‌هایی از نقاط جاده‌های اصلی و فرعی و روستاها، پایین بودن ضریب نفوذ تلفن ثابت در مناطق شهری و روستایی نسبت به میانگین کشوری و قطع ارتباط تعدادی از روستاهای بالای 20 خانوار پروژه USO در نقاط مختلف استان ناراضی هستند.

در اکثر نقاط شهری استان کهگیلویه و بویراحمد تقاضای زیادی در خصوص تلفن ثابت وجود دارد که به دلیل عدم امکان فنی در بیشتر نقاط،امکان واگذاری تلفن ثابت وجود ندارد.

در بحث توزیع اعتبارات از محل uso برای پروژه‌های فیبر نوری، نیوسات و اضافه کردن سرویس‌های جدید به سایت‌ها متاسفانه در سنوات گذشته به آمار جمعیتی و مشکلات پوششی تعداد زیادی از روستاهای این استان توجهی صورت نگرفته است که برای رفع مشکل پوشش ارتباطی این نقاط نیاز فوری و ضروری به همکاری و مساعدت مجموعه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات است.

ارتباط بین شهری تعدادی از مراکز تلفن ثابت روستایی و سایت‌های همراه در شهرستان‌های مختلف استان از طریق رادیو می‌باشد که برای تامین نیاز بخش خصوصی در آن نقاط به سرویس‌های دیتا و همچنین اضافه نمودن سرویس‌های جدید 4G , 3G به سایت‌های همراه لازم است  اتصال آنها به شبکه فیبر نوری چاره‌اندیشی شود به طور مثال می‌توان به مناطق کاکان، آجم، رون، جوکار، آبمورد، گردنگاه، تنگ تامرادی، زیلایی، گلال و ...اشاره کرد.

انتهای پیام/541/ش

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
گوشتیران
triboon