رئیس پلیس تهران: مجرمان نگران بازداشت نیستند/ مردم رها شدن معتادان متجاهر را از چشم پلیس می‌بینند


رئیس پلیس تهران: مجرمان نگران بازداشت نیستند/ مردم رها شدن معتادان متجاهر را از چشم پلیس می‌بینند

رئیس پلیس تهران گفت: بعد از بازداشت مجرم باید اقدامات تربیتی و برخوردهای قضائی قاطع صورت گیرد تا متهم و مجرم جسور نشود، اکنون می‌بینیم که مجرم از بازداشت نگران نیست حتی برخی از آنها ۱۰ تا ۲۰ بار بازداشت شده‌اند.

به گزارش خبرنگار انتظامی باشگاه خبرنگاران پویا؛ سردار حسین رحیمی در امروز برنامه تلویزیونی درباره جمع‌آوری معتادان متجاهر از سطح تهران اظهار کرد: درباره این موضوع از مسئولان ذی‌ربط خواهش و حتی التماس می‌کنم که به ما کمک کنند، این موضوع جزو موضوعاتی است که سال‌های سال بر زمین مانده و مردم را نگران کرده، به نوعی جمع‌آوری معتادان متجاهر جزو وظایف پلیس نیست بلکه جزو وظایف شهرداری و بهزیستی است.

رئیس پلیس تهران با بیان اینکه ما باید با متخلف، مجرم و قانون‌شکن برخورد کنیم، ادامه داد: چند سال است از طریق رسانه‌های مختلف فریاد می‌زنیم و می‌گوییم برای 3 تا 4 هزار معتاد متجاهر که دارای بیماری واگیردار، کبر یا صغر سن دارند، فکری اندیشیده شود.

وی تصریح کرد: حدود 400 تا 500 معتاد متجاهر زن در تهران وجود دارد که هر دفعه آنها را جمع می‌کنیم، آنها را رها می‌کنند.

این مقام انتظامی خاطرنشان کرد: مکرراً گفتیم باید در بحث بازپروری معتادان متجاهر تغییر ایجاد کنیم، فرآیند بازپروری معتادان متجاهر دچار مشکل شود، به طور مثال مردم می‌بینند که ما دو تا سه سال است می‌گوییم معتادان متجاهر را از مناطقی همچون شوش، مولوی و دروازه غار جمع‌آوری کردیم اما مجدداً این افراد را در آن مناطق می‌بینیم البته وضعیت این مناطق نسبت به سه سال قبل بسیار بهتر شده و شاهد آن مظاهری که قبلاً وجود داشت، نیستیم.

رحیمی افزود: هیچ مرکز معتادان متجاهر دارای بیماری مسری و واگیردار را نمی‌پذیرد، برخی معتادان متجاهر نیز بعد از سه ماه بازپروری مجدداً رها می‌شوند، مردم این موضوعات را از چشم پلیس می‌بینند باید بگویم مسئولانه خودمان وارد جریان شدیم اما متأسفانه اقدامات تکمیلی که باید کار ما را کامل کند، انجام نمی‌شود.

فرمانده انتظامی تهران متذکر شد: در قانون وظایف هر دستگاه مشخص است البته سایر ارگان‌ها درباره موضوع ساماندهی معتادان متجاهر بهانه‌هایی همچون عدم مکان نگهداری و عدم بودجه کافی می‌آوردند اما ما بدون بهانه و اینکه تأمین اعتبار داشته باشیم، پای کار هستیم.

وی با تأکید بر اینکه پلیس در تمام پدیده‌های ناهنجار اجتماعی یک رکن است و دستگاه‌های دیگر نیز باید پای کار بیایند، یادآور شد: به طور مثال بحث سرقت، مقدماتی دارد که روی می‌دهد، پلیس این افراد را بازداشت می‌کند اما آزاد کردن آنها برعهده پلیس نیست، مردم می‌گویند کلانتری آنها را آزاد می‌کند در صورتی این اشتباه است، ما نمی‌توانیم آنها را آزاد کنیم و با دستور قضائی است.

این مقام انتظامی عنوان کرد: بعد از بازداشت مجرم باید اقدامات تربیتی و برخوردهای قضائی قاطع صورت گیرد تا متهم و مجرم جسور نشود، اکنون می‌بینیم که مجرم از بازداشت نگران نیست حتی برخی از آنها 10 تا 20 بار بازداشت شده‌اند اما پلیس تمام قد شبانه‌روز در حال تلاش است.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
حج و زیارت
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار اجتماعی
اخبار روز اجتماعی
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon