استان مرکزی آماده بازگشایی مدارس در آبان ماه است/ ملاک سیاست‌های ابلاغی است

استان مرکزی آماده بازگشایی مدارس در آبان ماه است/ ملاک سیاست‌های ابلاغی است

گروه استان‌ها- درحالی این روزها آموزش‌ها همچنان به صورت مجازی در حال برگزاری است که به گفته مسئولان آموزش و پرورش استان مرکزی، این استان آماده بازگشایی مدارس در آبان ماه است و طبق سیاست‌های کلی تعیین شده عمل می‌کند.

به گزارش  خبرگزاری تسنیم  از   اراک ، از همان روزهای آغاز بیماری کرونا، مدارس و دانشگاه‌ها تعطیل شدند و آموزش در بستر فضای مجازی تا همین لحظه پیش رفت به طوری که با شیوع این بیماری و مجازی شدن آموزش‌ها، دانش آموزان از حضور در مدارس بازماندند و با مدارس بیگانه شدند که عدم برگزاری کلاس‌ها به صورت حضوری و مجازی شدن آموزش در طول این دو سال مشکلات زیادی را ایجاد کرده است و دانش‌آموزان در بستر فضای مجازی آن طور که باید و شاید نتوانستند مطالب درسی را یاد بگیرند.

تقلب در امتحانات، حل کردن تکالیف توسط والدین، بی تحرکی دانش‌آموزان، نمونه‌ای از آسیب‌های کلاس‌های مجازی است که سبب نگرانی بسیاری از والدین شده موضوعی که این روزها حضوری شدن کلاس‌ها یکی از مسائلی است که بارها والدین و دانش آموزان برآن تاکید داشته‌اند.

اما امسال پیش از فرارسیدن ماه مهر صحبت‌هایی در رابطه با بازگشایی مدارس مطرح شد در همین راستا برای بازگشایی مدارس و برگزاری کلاس‌های حضوری در استان مرکزی نیز همزمان با سراسر کشور واکسیناسیون فرهنگیان تقریباً از مرداد ماه آغاز شد تا با واکسینه شدن معلمان شرایط برای بازگشایی مدارس فراهم شود که البته این حضوری شدن کلاس‌ها بایدها و نبایدهایی دارد که باید مورد توجه قرار گیرد موضوعی که امروز مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی به توضیح درباره آنها پرداخت.

فعالیت‌های آموزشی و کیفیت‌بخشی با جدیت و دقت در حال پیگیری است

"بهرام حسین آبادی" مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی در جلسه شورای آموزش و پرورش استان با اشاره به آموزش‌های مجازی اظهار داشت: در طول شیوع کرونا، شاهد تحت تاثیر قرارگرفتن همه فعالیت‌ها در کشور بودیم که با تلاش و اقدامات صورت گرفته شاهد اتفاقات و تداوم آموزش در بستر فضای مجازی و شبکه شاد هستیم هرچند معتقدیم بسیاری از فعالیت‌های مدارس نیازمند حضور دانش آموزان است.

وی افزود: با وجود شیوع بیماری کرونا، فعالیت‌های آموزشی و کیفیت‌بخشی با جدیت و دقت در حال پیگیری و انجام بوده و می‌توان گفت با اقدامات صورت گرفته اتفاق نامطلوبی در حوزه آموزش و پرورش مشاهده نمی‌شود و حتی در بسیاری از موارد اقدامات قابل توجه و چشم‌گیری به مرحله اجرا رسیده است.

حسین آبادی تصریح کرد:در طرح ایران مهارت با رشدی قابل توجه از 162 مدرسه در سال گذشته به 171 مدرسه در امسال رسیدیم و نیز از 88 هزار نفر سال 99 در جشنواره خوارزمی به 107 هزار نفر در سال 1400 رسیدیم که نشان دهنده موفقیت در بخش آموزش و پرورش است.

36 رتبه دو رقمی استان مرکزی در کنکور 1400

وی ادامه داد: از دیگر اقدامات و موفقیت‌هایی که در استان کسب شد به دست آوردن بالغ بر 36 رتبه دو رقمی در کنکور 1400 بود که نویدبخش آینده خوبی در عرصه آموزش و پرورش در سطح استان مرکزی است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی با اشاره به آثار کرونا گفت: متاسفانه شیوع کرونا سبب شرایطی شد که همچون سایر نقاط کشور شاهد برخی ترک تحصیل‌ها باشیم به طوری که آمار 1.1 درصد در سال قبل به 1.29 درصد در سال 1400 بوده درحالی که این رقم در کشور بالغ بر 1.47 درصد امسال بوده  که متاسفانه نسبت به سال گذشته 0.2 درصد افزایش نرخ ترک تحصیل را در استان شاهد هستیم.

وی افزود: با شروع ماه مهر کلاس درس در روستاها به شکل حضوری و تاسقف 15 دانش آموز برگزار شد، همچنین کارگاه های فنی مهارتی نیز برگزار می‌شوند و برنامه ریزی برای بازگشایی مدارس زیر سیصد نفر در ابتدای ماه آبان به شکل گروهی در دستور کار قرار گرفته، بنابراین کلاس‌ها به صورت زمان بندی 45 دقیقه ای خواهد بود و گروهی که آموزش حضوری آنها پایان می‌یابد، آموزش مجازیشان برگزار می‌شود.

طرح سواد حرکتی در استان مرکزی در توسرکار قرار گرفت

حسین آبادی اضافه کرد: همین طور در خصوص مدارس بالای سیصدنفر، برنامه‌ریزی شده تا این مدارس از نیمه آبان ماه بازگشایی شوند که  البته این تصمیم‌ها به شرایط کرونایی استان و مصوبات ستاد مقابله با کرونا بستگی دارد بنابراین می‌طلبد تا فرمانداران در قالب برنامه بازگشایی مدارس استان همکاری لازم را به عمل آورند و از سوی دیگر، رویکرد آموزش و پرورش استان بازگشایی مدارس و برگزاری حضوری کلاس‌های درس است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی با اشاره به بدهی آموزش و پرورش گفت: آموزش و پرورش بدهی یازده میلیاردی برای بهای حامل‌های انرژی دارد که می‌طلبد در این باره با مشارکت در خصوص مدارس فاقد سرانه به ویژه مدارس حاشیه شهر مساعدت شود.

حسین آبادی افزود: طرح سواد حرکتی برای شناخت ناتوانایی های حرکتی و جسمی برای جلوگیری از نارسایی های دانش آموزان در دستور کار قرار گرفته وهمچنین در حوزه سوادآموزی رویکرد ما شناسایی جدی افراد بی‌سواد و بازمانده از تحصیل است بنابراین دستگاه‌های اجرایی باید مخاطبین فاقد سواد خود را به آموزش و پرورش معرفی کنند.

به گزارش تسنیم ، حال باید دید با توجه به اینکه استان مرکزی آمادگی برای حضوری شدن آموزش‌ها را دارد وضعیت واکسیناسیون به ویژه واکسینه شدن دانش آموزان و معلمان چگونه پیش خواهد رفت و مسئولان ستاد کرونا چه تصمیمی خواهند گرفت؟ چراکه پس از این مدت و حدود دو سال از شیوع کرونا و آموزش غیرحضوری، حضوری شدن آموزش‌ها مسئله مهمی می‌نماید.

انتهای پیام /ی

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon