۱۲ بارانداز محصولات برای صادرات در خراسانرضوی راهاندازی شد
گروه استانها- مجوز ۱۲ بارانداز محصولات گرفته شده که محصولات مازاد استان خراسانرضوی در این مراکز جمعآوری و در داخل و خارج کشور صادر میشود.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس، تجارت بهعنوان مهمترین شکل مبادله اجتماعی از جمله کارکردهای اصلی انسان بهشمار میرود. کارکردی که سبب احداث مکانها و فضاهای ویژه خود به نام بازار به اشکال گوناگون شده، این مکانها در طول دورانهای مختلف حیات بشری و در جوامع گوناگون به اشکال مختلف شکل گرفته، تکامل یافته و عملکردهای گوناگونی برای سکونتگاه منشاء خود و ناحیه پیرامون آن داشتهاند، چهبسا بسیاری از آنها خود منشا شکلگیری سکونتگاههایی بودهاند.
با توجه به اینکه بازارهای محلی از قدیم در مناطق مختلف ایران رواج داشته و وجود آنها سبب ایجاد تحولاتی در زندگی اجتماعی و اقتصادی ساکنان مناطق مختلف به ویژه نواحی روستایی بوده است، درک تحولات و روابط بین آنها و نواحی روستایی نیازمند بررسیهای بیشتری است.
شاکری یکی از تولیدکنندگان لبنی اظهار داشت: ایجاد روستا بازارها برای تولیدکننده بهترین اقدام بود زیرا دیگر واسطه نیست که محصول ما را به قیمت پایین خریدار و با قیمتهای چند برابر بفروشند. با ایجاد اینگونه بازارها دیگر محصول را مستقیم به فروش میرساند و سود هم به جیب خودمان میرود تا این که دلال بخواهد آن را بردارد.
یکی از مصرفکنندگان که از این روستا بازارها خرید کرده است بیان کرد: قیمتها در این مراکز نسبت به سطح شهر بهتر بود و محصولات هم تازهتر بودند.
وی ادامه داد: یکی از خوبیهای این روستا بازارها دسترسی آسان به آنها است و در شهرهای دیگر هم میتوانیم از آنها خرید داشته باشیم.
مدیرکل تعاون روستایی خراسانرضوی در حاشیه افتتاح روستابازار در شهرستان گناباد در گفتوگو با تسنیم اظهار داشت: هدف از راه اندازی روستابازارها تنظیم بازار و حذف واسطهها است تا تولیدکننده مستقیم محصول خود را به مصرف کننده برساند.
ایرج ناصریمقدم افزود: 54 روستا بازار در سطح کشور راه اندازی شده که در شهرستان گناباد 5 روستابازار افتتاح و برای ارائه محصولات به مردم آماده شده است، اولین روستا بازار را در مشهد راه اندازی کردهایم و امیدواریم تاپایان سال روستابازارها در سطح استان به 100 عدد برسد.
مدیرکل تعاون روستایی خراسانرضوی عنوان کرد: استارتاپ روستابازار در خراسان رضوی تاسیس شده و افراد میتواند محصولات مورد نیاز خود را در منزل دریافت کنند. با پیگیریهای صورت گرفته مجوز 12 بارانداز محصولات گرفته شده که محصولات مازاد استان در این مراکز جمع آوری و در داخل و خارج کشور صادر میشود.
خرید حمایتی زعفران را شروع کردهایم
مدیرکل تعاون روستایی خراسانرضوی گفت: خرید حمایتی زعفران را طی چند روز گذشته در تربت حیدریه شروع کردهایم و به صورت مشترک با صندوق حمایت این کار دارد صورت میگیرد و مراکز خرید در سایر شهرستانها نیز انجام خواهد شد.
ناصریمقدم بیان کرد: 91 هزار هکتار زعفران داریم که 75 درصد تولید جهان را با کیفیت مناسب تولید میکنیم آن هم با کیفیت مناسب و در این راستا هرگونه حمایت از کشاورزان انجام خواهد شد. سیاست امسال خرید در کنار صندوق حمایت است ودر یک شهرستان ممکن است دو یا چند مرکز خرید داشته باشیم که توسط دو نهاد کار خرید انجام شود.
مدیرکل تعاون روستایی خراسانرضوی تصریح کرد: خرید براساس اعتباری که تخصیص داده میشود انجام خواهد شد و برای آن بودجه دولتی در نظر گرفته نشده است. از مجموع 699 شرکت تعاونی روستایی در خراسان رضوی بالغ بر 600 شرکت فعال است و 6 درصد شرکتهای غیرفعال در این استان طی 2 سال گذشته دوباره فعالیت خود را آغاز کردهاند.
راهاندازی 5 روستا بازار در شهرستان گناباد
حامد قربانی، فرماندار گناباد نیز در گفتوگو با تسنیم اظهار داشت: بزرگترین هدف از راه اندازی روستا بازارها قطع کردن دست دلالان است و از سویی در این روستابازارها قصد داریم محصولات اورگانیک را در اختیار مردم قرار دهیم.
وی افزود: در شهرستان گناباد 5 روستا بازار برای کمک اقتصادی به مردم راه اندازی میشود و سعی داریم در این روستابازارها اقدام به فروش محصولات گناباد در راستای کمک به تولیدکنندگان را داشته باشیم.
انتهای پیام/281/ ز