بحران‌های متوالی در اقتصاد چین

بحران‌های متوالی در اقتصاد چین

شوک‌های متعدد اقتصادی در چین مانند شیوع نوع دلتای کرونا، کمبود شدید انرژی و سخت‌گیری‌های قانونی به اقتصاد این کشور آسیب رسانده و روند رشد آن را در سه‌ماهه سوم سال جاری میلادی به‌شدت کند کرده است.

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از بلومبرگ، چین در حال بررسی هزینه بحران‌های متعدد در اقتصاد کشور است، از اختلال در بازار کالا و سقوط بازار انرژی گرفته تا کنترل ویروس کرونا و افزایش قیمت کالاها.
پیامد این ضربه‌های متوالی به اقتصاد چین پایین آمدن پیش‌بینی رشد تولید ناخالص داخلی این کشور از 7٫9 درصد به 5 درصد بوده‌است.
کند شدن روند رشد اقتصاد در چین به آسیا و سراسر دنیا هم سرایت و بازارهای متعدد مانند بازار فولاد و آهن که وابسته به فعالیت ساخت‌وساز در این کشور هستند را مختل کرده‌است.
دراین‌بین، کمبود برق در ماه گذشته تولید کارخانه‌ای در چین را محدود کرده و شاخص مدیران خرید در این کشور را پایین آورده‌است. به‌طوری‌که تولید در چین برای اولین‌بار از آغاز همه‌گیری کرونا وارد رکود شده است.

اقتصاددان‌های بلومبرگ عقیده دارند شوک‌های متعدد اقتصادی در چین مانند شیوع نوع دلتای کرونا، کمبود شدید انرژی و سخت‌گیری‌های قانونی به اقتصاد این کشور آسیب رسانده و روند رشد آن را در سه‌ماهه سوم سال جاری میلادی به‌شدت کند کرده است.

در سایر نقاط دنیا هم شرایط مشابهی حاکم است.
تاجران در آمریکا منتظر جدیدترین اطلاعات در مورد تولید صنعتی، تولید کارخانه‌ای و بازار مسکن هستند تا شرایط اقتصاد را بسنجند.
تورم در انگلیس که در ماه سپتامبر با بیشترین سرعت طی 9 سال گذشته افزایش‌یافته بود، به 3٫2 درصد رسیده‌است.
انتهای پیام/36

دهۀ «رکود، عبرت، تجربه»
پربیننده‌ترین اخبار اقتصادی
اخبار روز اقتصادی
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
خودرو سازی ایلیا
بانک ایران زمین
گوشتیران
triboon