ورشو برای مقابله با مهاجران ارتش را به میدان می‌آورد/ آلمان پناهندگان بیشتری را به لهستان بر می‌گرداند

ورشو برای مقابله با مهاجران ارتش را به میدان می‌آورد/ آلمان پناهندگان بیشتری را به لهستان بر می‌گرداند

وزارت دفاع لهستان از تشدید کنترل‌های مرزی با بلاروس با کمک گسترده ارتش برای مقابله با هجوم پناهندگان خبر داده و تعداد مهاجران بازگردانده شده در مرزها از آلمان به لهستان هم افزایش چشمگیری داشته است.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه اتریشی "استاندارد"، لهستان با توجه به شمار روزافزون پناهندگان در مرزها با بلاروس کنترل های مرزی را به شدت تشدید کرده است و برای این منظور به صورت فزاینده ای از نیروهای ارتش استفاده می کند.

وزارت دفاع لهستان امروز ( سه شنبه) اعلام کرد که تقریبا حدود 6 هزار نیروی ارتش را در منطقه مرزی مستقر کرده که تعداد آن ها دو برابر نیروهای مستقر در آخر هفته گذشته است.

وزیر دفاع لهستان اعلام کرد که این نیروها از پلیس مرزی حمایت کرده و تلاش می کنند از مهاجرت های غیر قانونی جلوگیری کنند.

لهستان همچنان اقدامات سختگیرانه تری را برای مقابله با پناهجویان در دستور کار قرار می دهد.

پارلمان لهستان هم به طرح دولت برای ساخت حصار محکم دائمی در مرز بلاروس رای مثبت داد. علت این اقدام لهستان مقابله با هجوم پناهندگان از بلاروس است.

در رای گیری روز پنج شنبه درباره این طرح دولت در پارلمان لهستان اکثر نمایندگان از این طرح حمایت کردند. بر اساس اطلاعات وزارت کشور لهستان ساخت یک حصار محکم و بلند با سیستم نظارتی و حساس به حرکت و جنبش در دستو کار قرار دارد.

مهاجران شرایط بسیار سختی را در مناطق مرزی لهستان دارند. اخیرا هم پلیس در این منطقه یک جسد دیگر از مهاجران را پیدا کرده است.

ورشو در واکنش به هجوم پناهندگان مدتی است که قواعد سختگیرانه و تدابیر شدید امنیتی را در مرزها برقرار کرده و حصارهای موقتی را در مرزهای خود ایجاد کرده است.

"ماریوش کامینسکی"، وزیر کشور لهستان چندی پیش اعلام کرد که می خواهد این حصارهای موقتی را با حصارهای دائمی هوشمند برای مقابله با هجوم پناهندگان تعویض کند.

نمایندگان پارلمان این کشور چند روز پیش هم با اکثریت آراء به طرح تمدید 60 روزه وضعیت اضطراری در مرزهای لهستان رای مثبت دادند. پیش از این رئیس جمهور لهستان پبشنهاد این طرح را ارائه داده بود. در سایه این طرح ورود خبرنگاران و نهادهای امدادی به این منطقه ممنوع است.

سازمان عفو بین‌الملل از لهستان خواسته تا وضعیت فوق العاده در این منطقه را لغو کرده و مراقبت و تامین مناسب نیازهای پناهندگان و رسیدگی به درخواست های پناهندگی آن ها را در دستور کار قرار دهد.

"هورست زیهوفر"، وزیر کشور آلمان هم با توجه به افزایش هجوم پناهندگان از مرزهای لهستان پیشنهاد کنترل های مرزی با لهستان را مطرح کرده و می خواهد روز چهارشنبه در کابینه دولت فدرال آلمان در این باره صحبت کند. وی همچنین به همتای لهستانی خود پیشنهاد حمایت در تامین امنیت مرزها را داده است.

پیش از این هم رئیس اتحادیه پلیس فدرال آلمان درباره هرج و مرج در مرز با لهستان هشدار داده است. این نهاد امنیتی از افزایش مهاجران از بلاروس در این منطقه خبر داده است.

بر اساس آمارهای اعلام شده تعداد مهاجرانی که در مرزها از آلمان به لهستان بازگردانده می شوند افزایش چشمگیری داشته است.

دانمارک کنترل های مرزی را 6 ماه دیگر تمدید کرد

دانمارک هم اعلام کرده که در 6 ماه آینده همچنان به کنترل های مرزی خود ادامه می دهد. این خبر را وزیر دادگستری دانمارک هفته گذشته با کمیسر امور داخلی اتحادیه اروپا در میان گذاشت.

بر این اساس کنترل های مرزی موقتی در این کشور تا 11 ماه می سال 2022 تمدید می شود. دولت به بهانه افزایش خطر ناشی از اسلام گرایان افراطی و جنایات سازمان یافته این تصمیم را اتخاذ کرده است.

در واقع در منطقه شنگن که حدود 26 کشور اروپایی متعلق به آن هستند هیچ گونه کنترل مرزی و شخصی نباید وجود داشته باشد. اما بعد از بحران پناهندگان کشورهایی مانند اتریش ، آلمان، دانمارک و سوئد این گونه کنترل ها را با وجود مخالفت کمیسیون اروپایی برای مقابله با هجوم پناهندگان در دستور کار قرار داده و از آن زمان 6 ماه 6 ماه آن را تمدید می کنند.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
گوشتیران
triboon