۱۵۵ هزار تن محصول از نخیلات استان بوشهر برداشت شد
گروه استانها - معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر با اشاره به برداشت بیش از ۹۵ درصد محصول از نخیلات گفت: تاکنون ۱۵۵ هزار تن خرما، رطب و خارک از نخلستانهای این استان برداشت شده است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، یکی از توانمندیهای استان بوشهر تولید محصولات کشاورزی است که این استان در خرما، گوجه فرنگی و میگو بهعنوان قطب تولید این محصولات در کشور معرفی شده است.
بررسی آمارها نشان میدهد سالانه در استان بوشهر بیش از 1.5 میلیون تن محصول کشاورزی در بخشهای دام، شیلات، باغ و زراعت تولید میشود که عمده این تولیدات مربوط بخش زراعت است.
40 هزار بهرهبردار در بخش کشاورزی فعالیت میکند
به گفته رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر 315 هزار هکتار اراضی کشاورزی در استان وجود دارد که 48 درصد اراضی بهصورت کشت آبی و 52 درصد دیم است.
محمد تقی منوچهری با بیان اینکه 92 درصد محصولات کشاورزی از اراضی آبی تولید میشود اظهار داشت: 40 هزار بهرهبردار در بخش کشاورزی فعالیت میکند که بیش از 14 درصد مشاغل استان بوشهر را شامل میشود.
وی تولید بیش از 600 هزار تن گوجه فرنگی خارج از فصل، 165 هزار تن محصول نخیلات و 800 هزار تن دیگر محصولات شامل مرکبات و انواع صیفی و سبزی را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: 95 درصد تولید محصول سبزی و صیفی تحت پوشش آبیاری نوین است.
34 هزار هکتار از اراضی استان بوشهر تحت پوشش نخیلات است
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر هم با اشاره به برداشت خرما از نخیلات استان تصریح کرد: 34 هزار هکتار از اراضی استان بوشهر تحت پوشش نخیلات است.
خسرو عمرانی با اشاره به اینکه در همه شهرستانهای استان بوشهر کشت خرما وجود دارد افزود: دشتستان تنگستان، دشتی و جم بیشترین نخیلات و تولید خرما استان بوشهر محسوب میشوند.
وی از برداشت 95 درصد محصول نخیلات استان بوشهر خبر داد و بیان کرد: امسال برای تولید 165 هزار تن محصول خارک، رطب و خرما برنامهریزی شده که تاکنون 95 درصد آن به میزان بیش از 155 هزار تن از نخیلات برداشت و وارد بازار، مراکز فرآوری، بستهبندی و یا سردخانه شده است.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر با بیان اینکه فروش خرما امسال نسبت به سال قبل مطلوب است تصریح کرد: سال گذشته 27.5 هزار تن خرما استان بوشهر صادر شد که امسال پیشبینی 30 هزار تن شده است.
عمرانی ظرفیت صنایع فرآوری و بستهبندی خرما در استان بوشهر را 90 هزار تن دانست و اضافه کرد: یکی از سیاستهای مهم جهاد کشاورزی توسعه سردخانهها در باغات خرما و اکنون 65.5 هزار تن ظرفیت سردخانهها است.
انتهای پیام/190/ ع