نماینده مردم قزوین: افزایش بودجه درالقرآنها در دستور کار مجلس قرار دارد
گروه استانها- نماینده قزوین، البرز و آبیک در مجلس گفت: مجلس انقلابی یازدهم بنا دارد تا کمکاریهای گذشته در حوزه حمایت از فعالیتهای قرآنی را جبران کند و به همین خاطر افزایش بودجه درالقرآنهای کشور در دستور کار مجلس قرار دارد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین ، مراسم پایانی سی و یکمین جشنواره قرآن و عترت دانشجو معلمان بعد از ظهر امروز با حضور فاطمه محمدبیگی نماینده مردم قزوین، آبیک و البرز در مجلس شورای اسلامی، هدایتالله جمالیپور استاندار قزوین و دبیر جشنواره قرآن و عترت دانشگاه تربیت معلم در سالن اجتماعات دانشگاه فرهنگیان شهید محمدعلی رجایی قزوین برگزار شد.
نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی در این مراسم اختتامیه با تأکید بر اهتمام مجلس در حمایت از برنامههای ترویجی در حوزه قرآن کریم اظهار داشت: مجلس انقلابی یازدهم بنا دارد تا کمکاریهای گذشته در حوزه حمایت از فعالیتهای قرآنی را جبران کند و به همین خاطر افزایش بودجه درالقرآنهای کشور در دستور کار مجلس قرار دارد.
وی با اشاره به تشکیل فراکسیون قرآن و عترت در مجلس یازدهم اضافه کرد: افزایش اعتبارات این حوزه با هدف ارتقای کیفی برنامههای قرآنی به ویژه رقابتهای قرآنی استانی، ملی و بینالمللی و حمایت از مؤسسههای قرآنی خصوصی انجام خواهد شد.
محمدبیگی ادامه داد: به هر حال باید سطح اجرای برنامههای قرآنی در مدارس از سوی معلمان افزایش یابد چرا که آگاه کردن دانشآموزان از مفاهیم و معارف قرآنی یک اصل خدشهناپذیر در تربیت مدیران در تراز انقلاب اسلامی خواهد بود.
لزوم احیای برنامههای قرآنی بعد از بحران کرونا
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنانش به لزوم احیای برنامههای قرآنی مدارس بعد از عبور از بحران پاندمی کرونا اشاره کرد و گفت: فضای برنامههای قرآنی طوری است که اجرای حضوری سطح کیفی آنها را ارتقا میدهد و به همین خاطر از مدیران مدارس انتظار داریم که بعد از بازگشایی کامل مدارس یک نگاه جدی به این حوزه داشته باشند.
محمد بیگی افزود: اگر به دانشآموزان با سواد قرآنی در کنار سایر محصلان نخبه و تیزهوش اهمیت بدهیم، همین موضوع منجر به یک فرهنگسازی درست در جهت ارتقای سواد قرآنی سایر دانشآموزان خواهد شد و سطح رقابت در این حوزه را بین محصلان ما افزایش خواهد داد.
10 هزار دانشجو در جشنواه قرآن و عترت دانشجویان معلم شرکت کردند
دبیر جشنواره قرآن و عترت دانشگاه تربیت معلم در این مراسم گسترش فرهنگ قرآنی میان معلمان و دانشآموزان را هدف اصلی برگزاری این جشنواره دانست و گفت: در همین راستا برای اولین رشتههایی تحت عنوان استارتآپهای قرآنی، نهجالبلاغه و صحیفه سجادیه را به این جشنواره افزودیم که میزان اعتبار جشنواره را بالا برده است.
کامران میرمعینی با اشاره به مشارکت 10 هزار دانشجو در مرحله مقدماتی این جشنواره اضافه کرد: در نهایت بعد از طی این مرحله 1550 نفر از دانشجویان برتر ما در حوزه قرآنی به مرحله نهایی این رخداد کشوری راه یافتند که در نهایت جشنواره قرآن و عترت دانشجویان معلم را در 10 بخش و 43 رشته برگزار کردیم.
وی ادامه داد: در این جشنواره علاوه بر بخشهای جدید ذکرشده دانشجویان ما در 6 رشته رقابتی به نام آوای قرآنی، معارف کلام وحی، هنرهای قرآنی، پژوهش کلامالله مجید، ادبیات و فناوریهای قرآنی آزموده شدند و امیدواریم سطح تنوع جشنواره در سالهای آتی با حمایت دولت و مجلس رشد پیدا کند.
انتهای پیام/ح