بیمارستان‌های امام رضا(ع) و شهید بهشتی قم از چرخه پذیرش بیماران کرونایی خارج شد


بیمارستان‌های امام رضا(ع) و شهید بهشتی قم از چرخه پذیرش بیماران کرونایی خارج شد

گروه استان ها- معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: ۲ بیمارستان شهید بهشتی و امام رضا(ع) از چرخه درمان بیماران مبتلا به کرونا خارج شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم ازقم، محمود پرهام معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی قم امروز در جلسه ستاد پیشگیری، کنترل و مبارزه با کرونا استان که در سالن کرامت استانداری اظهار داشت: خدا را شاکریم که شرایط کرونایی در قم نسبت به هفته‌ها و ماه‌های قبل بهتر شده و تعداد بستری‌های استان رو به کاهش است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی قم ادامه داد: با توجه به انجام اصلاحات اساسی بر روی سیستم اکسیژن رسانی بیمارستان کامکار، امکان استفاده بیشتر از تخت‌های بیمارستانی این مرکز درمانی فراهم شده است.

وی با اشاره به بهبود شرایط کرونایی استان قم بیان کرد: با توجه به شرایط موجود پذیرش بیماران کرونایی در دو بیمارستان شهید بهشتی و امام رضا(ع) متوقف شد.

پرهام گفت: باید از فرصت پیش آمده برای اصلاح سیستم‌های اکسیژن و زیرساخت‌های بیمارستانی استفاده کنیم تا در موج های احتمالی بعدی دچار مشکل نشویم.

 2 بیمار کرونایی در قم فوت کردند 

محمدرضا قدیر رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم نیز بیان کرد: شمار کل واکسن‌های تزریق شده در قم به 983 هزار و 513 دُز رسید و تست‌های روزانه انجام شده در قم 620 مورد است که از این میان نتیجه 159 تست مثبت بوده است.

وی افزود: در حال حاضر 265 بیمار کرونایی در قم تحت درمان هستند که از این میان حال 69 بیمار وخیم گزارش شده است، 54 بیمار مشکوک به کرونا در شبانه روز گذشته به اورژانس مراکز درمانی قم مراجعه کردند که از این میان 48 نفر در بخش‌های بیمارستان استان بستری شدند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم با بیان اینکه در شبانه روز گذشته 2 نفر از بیماران کرونایی بستری در بیمارستان‌های استان فوت شدند، گفت: در شبانه روز گذشته 49 نفر از بیمارانی که از روز‌های گذشته در بخش‌های بیمارستانی بستری بودند پس از بهبودی نسبی مرخص شدند.

استان قم در زمینه تأمین واکسن جایگاه سوم کشوری را دارد 

سیامک محبی معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان قم در این جلسه گفت: استفاده از ماسک در بین مردم در اماکن عمومی هم 62 درصد است که میانگین رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی استان بیشتر از میانگین کشوری است.

وی با بیان اینکه در زمینه زیرساخت‌های واکسیناسیون و تأمین واکسن جایگاه سوم کشوری قرار داریم، افزود: در زمینه استقبال گروه‌های هدف به ویژه جوانان شرایط مناسبی قرار نداریم، در قم واکسن سینوفارم از استقبال خوبی روبرو است همچنین واکسن ایرانی برکت هم مورد تأیید شهروندان و گروه‌های مختلف قمی قرار دارد.

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان قم تصریح کرد: در امر واکسیناسیون مادران باردار که جز گروه‌های پر خطر هستند بیش از 8 هزار و690 مادر باردار در سامانه سیب ثبت نام کرده‌اند و 7 هزار و609 مادر باردار واجد شرایط تزریق واکسن داریم این در حالی است که تنها یک هزار و560 نفر واکسن تزریق کرده‌اند یعنی تنها بیش از 20 درصد مادران باردار تحت پوشش واکسن در قم قرار گرفته‌اند.

محبی خاطرنشان کرد: در استان 28 مرکز محله محور داریم که در زمینه تزریق گروه سالمندان فعالیت دارند در این گروه با افزایش 10 درصدی تزریق واکسن روبرو هستیم اما نگرانی ما با عدم استقبال گروه‌های جوانان است که آمار تزریق این گروه سنی بسیار اندک است.

انتهای پیام/452/ح

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon