رکود در واحدهای تولیدی آذربایجان‌غربی / کارگران‌ به مشاغل کاذب روی آورده‌اند

رکود در واحدهای تولیدی آذربایجان‌غربی / کارگران‌ به مشاغل کاذب روی آورده‌اند

گروه استان‌ها ـ در چند سال اخیر به دلیل تحریم‌های ظالمانه و از سوی دیگر شیوع کرونا، برخی واحدهای تولیدی در استان تعطیل شده است و برخی کارگران به مشاغل کاذب روی آورده‌اند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ارومیه، صنعت بستر مناسبی برای ایجاد اشتغال و رونق تولید را فراهم کرده است و توسعه و پیشرفت آن می‌تواند موتوری محرک رو به جلو بوده و رفاه اجتماعی را فراهم کند بنابراین احیای واحدهای راکد و جذب سرمایه می‌تواند گامی موثر در رفع بیکاری و تحقق اشتغال در استان باشد.

آذربایجان‌‌غربی استانی مرزی با قابلیت‌های بالقوه است و اگر تمام نهادهای حکومتی، صنعتی و تولیدی، دغدغه و اهمیت تولید را به خوبی درک و درصدد فعال کردن خطوط تولیدی باشند می‌توان به راحتی تحریم‌ها را دور زده و با اتکا به توان داخلی زمینه پیشرفت کشور را فراهم کنند.

متاسفانه طی چند سال اخیر برخی تولیدکنندگان به دلیل بدهی‌های بانکی نتوانستند کارخانه یا کارگاه خود را سرپا نگه دارند و تا مرز ورشکستگی رفته و صدها تن از کارگران بیکار شده‌اند بنابراین مسئولان برای ایجاد رونق اقتصادی و رفع معضل بیکاری واحدهای تولیدی راکد را احیا کرده و با جذب سرمایه بیکاری جوانان را حل و فصل کنند.

جعفری یکی از کارگران واحد تولیدی در استان بیان کرد: طی دو سال اخیر به دلیل شیوع کرونا و بسته بودن مرزها صادرات محصولات تولیدی شرکت‌ها نیز با مشکل مواجه شده بود.

وی افزود: به دلیل عدم فروش محصولات تولیدی، کارخانه‌ای که در آن مشغول به کار بودم با ورشکستگی مواجه شده و باعث بیکاری تعداد زیادی از کارگران شد.

جعفری بیان کرد: شرایط معیشتی کارگران مناسب نبوده و نیست و حقوق‌های سه میلیون تومانی زندگی آنان را اداره نمی‌‌کرد و با به تعطیلی کشیده شدن برخی کارخانجات بیشتر کارگران به شغل‌های کاذب روی آورده‌اند.

وی بیان کرد: البته ناگفته نماند که با بازگشایی مرزها تا حدودی فعالیت کارخانجات راکد به چرخه تولید برگشته و تعدادی از کارگران نیز مشغول به کار شده‌اند.

رحمانی مسئول یکی از شرکت‌های واحد تولیدی در استان، در خصوص مشکلات خود در  استان تولید بیان کرد: سال‌های گذشته به دلیل تحریم‌های ظالمانه و همچنین شیوع کرونا از سوی دیگر باعث شد که واحدهای تولیدی تا حدودی راکد بمانند.

وی افزود: برخی از شرکت‌های تولیدی با دریافت تسهیلات بر چرخه تولید برگشته برخی نیز توانایی اخذ تسهیلات را نداشته و همچنان نیمه فعال هستند بنابراین از مسئولان استانی و کشوری انتظار می‌رود که مشکلات این واحدها را حل و فصل کنند.

احیای واحدهای راکد زمینه اشتغال 1699 نفر به صورت مستقیم را فراهم می‌کند

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان‌غربی با بیان اینکه، طی 6 ماهه نخست امسال یک هزار و 57 فقره جواز تاسیس و توسعه برای واحدهای صنعتی استان صادر شده است، اظهار داشت: برای توسعه این واحدهای صنعتی بیش از 89 هزار و 304 میلیارد ریال سرمایه‌گذاری انجام می‌شود.

غلامرضا بابایی تصریح کرد: با بهره‌برداری از این واحدها زمینه اشتغال مستقیم برای 20 هزار و 532 نفر به صورت مستقیم فراهم می‌شود.

وی عنوان کرد: در این مدت 98 واحد صنعتی با دریافت پروانه بهره برداری به چرخه تولید وارد شده‌اند.

بابایی عنوان کرد: با وارد شدن این تعداد از واحد صنعتی زمینه اشتغال برای یک هزار و 996 نفر به صورت مستقیم فراهم می‌شود.

وی با بیان اشاره به اینکه ایجاد اشتغال در استان با راه‌اندازی واحدهای راکد، 42 درصد افزایش یافته است، گفت: حجم سرمایه گذاری نیز برای این واحدها بیش از 461 درصد افزایش داشته است.

انتهای پیام/7548/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon