استاندار بوشهر خواستار مشارکت سازمان اوقاف و امور خیریه در طرح‌های اقتصادی بوشهر شد‌


استاندار بوشهر خواستار مشارکت سازمان اوقاف و امور خیریه در طرح‌های اقتصادی بوشهر شد‌

گروه استان‌ها - استاندار بوشهر با بیان اینکه این استان از ظرفیت‌های مهم اقتصادی برخوردار است خواستار مشارکت سازمان اوقاف و امور خیریه برای سرمایه‌گذاری در عرصه‌های پرورش آبزیان، سد سازی، توسعه طرح‌های کشاورزی شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر‌، احمد محمدی‌زاده صبح امروز در نشست با مسئولان اوقاف و امور خیریه استان‌‌های بوشهر و تهران یکی از مهمترین ظرفیت‌‌های استان در عرصه سرمایه‌گذاری را پرورش آبزیان دانست و اظهار داشت: پرورش میگو در استان بوشهر با توجه به همجواری با خلیج‌فارس ظرفیت‌های مهمی را فراهم کرده که اکنون طرح‌هایی در نقاط ساحلی استان در حال اجرا است.

وی از افزایش اراضی پرورش میگو استان خبر داد و بیان کرد: برای فصل جدید پرورش میگو اراضی ساحلی دیگری شناسایی شده که واگذاری آن به سرمایه‌گذاران مورد توجه قرار دارد.

استاندار بوشهر منطقه ساحلی رمله در شهرستان گناوه را یکی از ظرفیت‌های جدید شناسایی شده برای پرورش میگو دانست و خاطر نشان کرد: این منطقه ساحلی در جوار خلیج‌فارس قابلیت مهمی برای پرورش میگو به سرمایه‌گذاران فراهم کرده است.

محمدی‌زاده از واگذاری اراضی منطقه ساحلی رمله گناوه به سرمایه‌گذاران پرورش میگو خبر داد و افزود: در نخستین توافق و تفاهم‌نامه 200 هکتار از اراضی ساحلی رمله به سازمان اوقاف و امور خیریه برای فعالیت اقتصادی و پرورش میگو واگذار می‌شود.

وی پرورش میگو به روش فوق متراکم را یکی از برنامه‌های مهم استان بوشهر دانست و تأکید کرد: پرورش میگو به روش متراکم تا فوق متراکم در برنامه‌های مهم شیلات استان بوشهر قرار دارد چراکه این روش، تولید میگو را به چند برابر با کیفیت بالا افزایش می‌دهد.

استاندار بوشهر روش مشارکت سرمایه‌گذاری در پرورش میگو را مورد اشاره قرار داد و خاطر نشان کرد: در عرصه سرمایه‌گذاری پرورش میگو سهم مردم استان بوشهر در عرصه اشتغال و واگذاری سهام در نظر گرفته شود.

محمدی‌زاده تکمیل زنجیره پرورش آبزیان از تولید بچه میگو تا فرآوری، بسته‌بندی و طبخ را از سیاست‌های مهم دانست و بیان کرد: نیروی انسانی مورد نیاز در اراضی پرورشی باید از نیروهای بومی استان بوشهر تأمین شود.

وی همکاری و مشارکت دیگر دستگاه‌ها و سازمان‌ها و نهادها در پرورش میگو در منطقه ساحلی رمله را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: شش قطعه از اراضی ساحلی رمله به دستگاه‌ها و نهادهای مختلف برای سرمایه‌گذاری واگذار می‌شود.

استاندار بوشهر با اشاره ساخت سد در نقاط مختلف استان خاطر نشان کرد: ساخت 3 سد در دستور کار قرار دارد که حجم ذخیره آب این سدها بین 60 میلیون تا 5 میلیون مترمکعب است.

محمدی‌زاده مشارکت سازمان اوقاف و امور خیریه در ساخت سد را مورد تأکید قرار داد و افزود: آب تولیدی در سدها از طریق وزارت نیرو به‌صورت تضمینی خریداری می‌شود که در این راستا سد دالکی دشتستان با ظرفیت ذخیره 260 میلیون مترمکعب با مشارکت قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا (ص) در حال ساخت است.

وی یکی از ظرفیت‌های مهم بوشهر در عرصه سرمایه‌گذاری در جنگل‌کاری را پساب فاضلاب دانست و گفت: روزانه 35 هزار مترمکعب پساب فاضلاب بوشهر تولید می‌شود که از این ظرفیت می‌توان در عرصه جنگل‌کاری و تولید چوب استفاده کرد.

استاندار بوشهر با بیان اینکه بیش از 2 هزار هکتار زمین در اطراف تصفیه‌خانه فاضلاب بوشهر زمینه سرمایه‌گذاری تولید چوب را فراهم کرده است افزود: با سرمایه‌گذاران در این بخش همکاری و مشارکت می‌شود.

انتهای پیام/190/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon